![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: 500
|
להישאר עם הרכב הנוכחי
לדעתי, לאחר כל ההשקעה, להישאר עם הנוכחי.
ברכבים ישנים אין לדעת איזה חתול בשק ייצא לך בפעם הבאה. אתה צודק בהרגשה שלך, שעדיף כבר להישאר עם מה שאתה מכיר, עד שתהיה מוכן לקנות משהו חדש ואחר. בהצלחה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
אסף, אין בעיה, אני יסביר לך.
אבל לפני זה, הממסרים שקנית, בעלי כמה רגליים ? אתה יודע איפה יושב אצלך הטרמוסטט של המזגן? אתה יודע איפה יושב אצלך הטרינרי ומה אחריות של כל חוט שלו? את זה צריכים לדעת לפני שמתחילים לעשות חיווט חדש. נערך לאחרונה על ידי Lexxxa : 31-07-10 ב 14:29. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
רפי, שאלה קטנה, החוט שיוצא בממתג מזגן ברגל C והולך לכוון טרמוסטט הוא (+) או (-) ?
תודה. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
הממסרים בעלי 5 רגליים
הטרינרי יושב על המייבש ומחוברים אליו 4 חוטים ואני לא יודע מה התפקיד של כל חוט. והטרמוסטט מזגן אם אני לא טועה יושב מאחורי ה רדיו דיסק. ממש מאחורי ה קונסולה של המזגן. ועוד דבר חשוב שהייתי רוצה לדעת. עדיף לבנות את צמת החוטים מחוץ לאוטו עם אורך סביר של חוטים ולקצר לפי הצורך. או לבנות על ה אוטו עצמו? נערך לאחרונה על ידי asaf123 : 31-07-10 ב 19:54. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מתג המזגן
מתג המזגן מוציא רק + למנקודה C לכוון טרמוסטט המזגן וכמו כן, לפי המירויות להפעלת המפוח הפנימי של המזגן.
עדיף לבנות צמת חוטים על הרכב, במקרה הזה. + מגיע מטרמוסטט המזגן אל הטרינרי וממנו יוצא + לסליל ממסר מדחס (ממסר 2) להפעלת המדחס וכן גם מאןתה נקודה, אל פין 15 במחשב ההזרקה. חוט + נוסף יוצא מהטרינרי, (כשלחץ הגז עולה) אל סליל ממסר מאורר הרדיאטור (ממסר 3) כדי להפעיל את מאורר הרדיאטור. מאורר המעבה פועל כל הזמן כשהמדחס פועל (הוא מקבל + ממסר המדחס, מס' 2). בברכה - רפי לין.
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
רפי מחשב הזרקה הוא ה דיג'יפלקס?
פין 15 אחראי על הרמת הטורים דרך המנוע צעדים? או שבעצם פין 15 נימצא על המנוע צעדים עצמו מה שמכונה ?"מגביר טורים"? נערך לאחרונה על ידי asaf123 : 31-07-10 ב 21:44. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: uno 1.4I.e.s
|
מחשב ההזרקה נמצא מתחת לתא כפפות,
וכן פין 15 אחראי על הרמת הטורים הדיגי'פלקס זה מחשב הצתה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט קופה ב 56000 ש"ח לחברי הפורום!! | גילוש | מכירה | 5 | 21-05-10 20:27 |
| תוכנה זדונית שולחת הודעות פרטיות לחברי הפורום | gsk | אוף טופיק | 5 | 25-01-10 18:55 |
| קורס נהיגה מתקדמת לחברי הפורום, מי מגיע? | raanan_t | פורום המועדון | 61 | 23-03-09 07:00 |
| בקשת עזרה מחברי הפורום והמועדון. | simon377 | אוף טופיק | 4 | 02-03-09 14:21 |
| שלום לחברי הפורום -גולש חדש עם בייבי פרארי (פיאט קופה טורבו) | פיאט כללי | 27 | 10-03-07 18:26 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד