![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פונטו HSD
פונטו HSD הגיעו ארצה עם מזגן מקורי שבו יש מאורר רדיאטור אחד גדול יותר והוא פועל בשתי מהירויות, הראשונה איטית והשנייה מהירה.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: sx75
|
תבין דבר אחד פשוט. דרך המקלדת והמסך לא יפתרו הבעיות
אתה מקבל כיוון מה לבצע ולבדוק ואם אין לך ידע אז לפחות תדע מה לשאול במוסך כשתגיע לשם אפשרות נוספת שעולה בדעתי היא מע' הפליטה יכול להיות מצב של סתימה חלקית בדוד או בממיר וזה באופן תיאורטי ולדעתי גם מעשי להשפיע על טמפ' העבודה של המנוע. אשמח לשמוע תגובות של המקצוענים ובראשם רפי לין שאצלו תמיד מצאתי מענה. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
שאלה פשוטה ואני בטוח בה הרכב אוכל נוזל קירור אם כן ראש מנוע הלך ואחריו בלוק מנוע
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
lord1 ,
אני מגיע לפורום אחרי שכבר האיתי בכמה מוסכים שניסו לפתור ולא יודעים בדיוק מה הבעיה! יש כמה השארות ושוב לא כולם באמת יפתרו לי את הבעיה! מערכת הפליטה?! לא יכול להיות לפני חודש בערך , נעשה תיקון במערכת הפליטה (בין הדודים). גם אני אשמח לשומע את תגובתו של רפי לין, הוא אמנם הגיב אבל לא בבעיה הנ"ל. הרכב לא אוכל מים, מפלס קבוע +-. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
רועי, בוא תסביר שלב שלב.
הרכב קר, אתה מניע, החום עולה עד חצי, מה קורא אז ? מהירות 1 נכנסת לפעולה ? החום ממשיך לעלות ? מהירות 1 נכנסת לפעולה ? החום ממשיך לעלות ? תסביר בדיוק מה קורא. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
אני אסביר,
אני מניע והכול בסדר כול עוד זה נסיעה בתוך העיר, יוצא מהעיר אחרי נסיעיה של 40 דקות עם מזגן החום מתחיל לעלות, אחרי 10 דקות של ירידות ועליות של החום, מנורת השמן מתחיל להדילק לפעמיים, אכן המאוורר עובד, אינני יודע להגיד עם במהירות 1 או 2, האם אתה מיכר דרך לעשות גישור כדי לדעת שבאמת שני המהיריות עובדות? בתקווה שבאמת זאות הבעיה. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
תבדוק מתחת לבית, פתח מכסה מנוע, תניע, תן לרכב להתחמם ואז תתחיל לבדוק את התנהגות המאורר, בלי מזגן, עם מזגן.
כל זה כדי לקבל אינדיקציה יותר מדוייקת. נ.ב. פגוש קדמי הוחלף מתישהו ? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
הרכב לא מתחמם מתחת לבית, להזכירך שאין טרמוסטט, החום לא עובר את הקו הראשון! בעמידה ללא מזגן!
פגוש לא הוחלף, ישנו פגוש עם חרצים גדולים יותר בדגם הזה! |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
אין פה קשר לטרמוסטט. בזמן שהרכב לא בנסיעה הוא צריך להגיע לחצי גם ללא טרמוסטט.
פשוט אין מה שיקרר את הרדיאטור חוץ ממאורר שצריך להיגנס לפעולה ב92 מעלות. אם הרכב לא מתחמם מתחת לבית אז כנראה חיישן הפעלת טמפ' לא מקורי ומפעיל את המאורר ממש מוקדם או שיונית חום ששולח נתונים ללוח שעונים מזייף. לדעתי היונית שלך צריך להיות בצבע כחול ועם 3 פינים (רפי, האם זה באמת כך?) תעשה את הבדיקה מתחת לבית כמו שביקשתי, תאמין לי שאני לא מקשקש פה סתם, אלה מדבר מנסיון. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
אני אנסה את הבדיקה ואחזור עם תוצאות,
אז אתה חושש שבעצם מה שאני רואה בשעון חום, לא הגיוני? בעצם המנוע עובד בטמפרטורה נורמלית? |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו- מתחממת, מקרטעת, לא מגיבה, ראש מנוע? | Roi b.e | פונטו - טכני | 0 | 13-03-10 19:32 |
| שום דבר חדש - פונטו דור ראשון מתחממת | punto-mk1 | פונטו - טכני | 33 | 10-09-09 01:40 |
| פונטו שנת 98 מתחממת בעמידה,חצי קו מעל החצי.אשמח לעזרה,שי. | shay2828 | פונטו - טכני | 31 | 09-09-09 20:36 |
| פונטו שנת 2000 מתחממת | r.a20 | פונטו - טכני | 17 | 21-08-08 11:56 |
| עדכון חשוב מאוד מאוד לאחר החלפת הפלגים בפיאט אונו 1400 70s.. | פורום הגראז' | 1 | 11-04-06 14:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד