![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
פונטו שנת 2000 מתחממת
היום פעם ראשונה מאז שיש לי את הרכב שהוא התחיל קצת להתחמם.
שמתי את הרכב בסככה(על משטח ישר) והלכתי להוריד קניות מהרכב, שמעתי את המאוורר עובד כרגיל. הרכב נשאר מונע עם מזגן על עוצמה 3, שחזרתי אחרי 4-5 דק' לרכב ראיתי שהמד חום על הקו מעל החצי. אח"כ חניתי את הרכב כיביתי ואחרי כמה דק' הוא ירד בחזרה לחצי. יש לציין שלא מזמן החולף הנוזל ועד עכשיו כבר 4 חודשים זה היה בסדר.. מתי אפשר לבדוק, להוסיף קצת נוזל קירור??? (יש לי מים ירוקים שקניתי במיוחד) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה סיוויק
|
בדר"כ הרכב מתחמם ואחרי מספר דקות יורד חזרה למצבו הרגיל...
גם לי הייה את אותו ענייןן עם הפונטו 2000, אחרי דקה שתיים של נסיעה הוא ירד חזרה מתחת לחצי...
![]() |
#3 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
גם לי היה את אותו עיניין, עד שבסופו של דבר מצאתי את עצמי על השוליים בכביש בין עירוני אחרי עליות משמר העמק לאחר שהמנוע התחמם.
אם ברכב מותקן מזגן מקורי, בדוק שמאוורר הרדיאטור עובד במהירות הנמוכה. בדוק שלא חסר נוזל קירור. והכי חשוב: בדוק את הטרמוסטט, יכול להיות שהוא נתפס מידי פעם במצב סגור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
עידכון, ואשמח לדעתכם בעניין
טוב אז ככה, לפי מה שבדקתי, נוזל קירור יש מספיק, מגיע לקו העליו במיכל.
המאוורר עובד ב2 המהירויות. ככה שמה שכתבת, זה נבדק וזה בסדר. שמתי לב לעניין שהוא מתחמם שהמחוג של החום מנוע לא מגיע עד ממש לפס לפני האדום, אלא טיפה מתחת. מה שאומר, בין המרכז לנקודה לפני העליונה...זה נראה שזה ממש מעט מתחמם. יש לציין שוב שהמאוורר עובד ב2 המהירויות. וזה קורה אך ורק בעמידה של כמה דק' עם מיזוג. מה עושים עם זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
מקפיץץ
מישהו יכול לעזור, אולי לתת חו"ד בנושא מה לעשות?
אשמח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
למוסך ומהר לפני שתצטרך ראש מנוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
אוקיי, יש מקום טוב לטפל ברכב בצפון?
אני הייתי שמח אם תמליצו לי על מקום טוב לטפל באיזור עכו-נהריה-קריות. אם יש מישהו שמכיר את הרכב טוב ולא יעשה נזקים ויוכל לטפל בבעיה...
אשמח למידע.. לפני כ-4 חודשים הוחלפו מים ברדיאטור. האם יכול להיות שזה בעיה עם המים?...מים ירוקים (נראה לי דיי פשוטים). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
מה יהיה?!?!
שלום לחבר החדש,
טיפ קטן לפני שנתחיל: אם אתה צריך לעזור למוסך שלך - המוסך כנראה חובבן או חאפר. החלף מוסך מיידית. המלצות יגיעו מאחרים, אני לא גר בצפון. לגבי הבעיה שלך - אם היית טורח לקרוא מעט בפורום, היית יודע מה הן האפשרויות, ואולי חוסך שרשור הודעות נוסף, בעניין שנטחן פה יותר דק מקפה נח'לה. בנוסף לזה, נוזל הקירור הפשוט שיש לך ברכב, בהחלט יכול שבימים חמים לא יצליח לקרר את המנוע בצורה אפקטיבית. עם זאת, אני בספק אם הבעיה היא בנוזל. האם הוחלף אי פעם רדיאטור? יוניט חום? טרמוסטט? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו 2000 למכירה | amimalka | מכירה | 7 | 22-07-08 19:53 |
Hgt לא מתחממת כשקר בחוץ | פיליפ | פונטו - טכני | 14 | 21-10-07 13:00 |
פונטו ספייס SX 2003 מתחממת בעצירה - אשמח לעזרה | פורום הגראז' | 4 | 21-08-07 12:50 | |
פיאט פונטו 2000 XTZ 60 | פורום הגראז' | 3 | 07-07-07 22:40 | |
ספר רכב לפיאט פונטו שנת 2000 | פורום הגראז' | 3 | 22-05-06 23:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד