![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
לי יש פונטו דור1, ואני בנסיעה משלובת של עירוני ובין עירוני מגיע לצריכת דלק של 1:13 כמעט כל תדלוק. ב2 התדלוקים האחרונים יצא לי 1:12 ואני עדיין מנסה להבין למה.
הנסיעה היחידה שהאוטו עשה 1:16 זה היה מעכו לירושלים דרך כביש 6. אף פעם לא הצלחתי להגיע לצריכה יותר טובה מאז. |
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
קודם כל, גיר רציף הוא אינו גיר אוטומטי פלנטרי. הוא שונה מאוד באופן הפעולה שלו. אחת מתופעות הלוואי זו צריכת דלק עדיפה על פני גיר אוטומטי פלנטרי. שנית כל, הרכב בהחלט מסוגל להגיע לנתונים כאלה. אני אישית יכול להעיד עם שנתיים וחצי של ניסיון עם ELX רציפה. צטט:
כאשר מעורבות האצות תכופות (נסיעות עירוניות), לא. צריכת הדלק טובה יותר כאשר זה כבוי. |
||
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
אתם מבלבלים את המוח
היה לי 4 וחצי שנים club אוט' הוא בחיים לא עבר את ה17 חוץ מזה הוא מדבר פה על רציף אוטומטי כמו שאמרתי רוצה לחסוך בדלק קנה ידני |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
כל הכבוד לך שהחזקת 4 שנים רכב אוטומטי אבל הסבירו לך כבר שמדובר פה ברכב עם תיבה רציפה ולכן צריכת הדלק בו קטנה מצריכת דלק של רכב עם תיבה אוטומטית. מדובר בשתי תיבות שונות לחלוטין. תקרא לפני שאתה מגיב
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Member
|
צטט:
ניסיתי בעבר לנסוע ללא הלחצן ושמתי לב שהסל"ד הרבה יותר גבוה בלי הלחצן, עם הלחצן אני מגיע ל 3000 במקרים מעטים ואילו ללא הלחצן אני מגיע ל 3000 די הרבה, זה לא אומר שעם הלחצן אני אחסוך דלק? |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מה שקורה זה שמצב האקונומי מגביל מעט את פעולת הגיר (שמשתתף באופן קבוע בתאוצת הרכב. זו המטרה של גיר רציף)
זה גורם לרצועה לעלות מוקדם יותר, שזה מקביל להעברת הילוכים מוקדמת יותר. מעבר לזה, המיקום הסופי של הרצועה נעשה נמוך יותר. שני דברים קורים כתוצאה מכל זה:
כאשר האקונומי כבוי תוגובת המצערת טובות יותר ולרכב קל יותר להאיץ. לכן צריכת הדלק טובה יותר בנסיעה עירונית, כאשר אתה צריך להאיץ לעיתים תכופות יותר. המלצה שלי, כבה את זה וסע לשלום. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס דיינאמיק 80
|
גם ככה ההבדל לא משמעותי
עשיתי בדיקות די מקיפות עם לחצן ה-E הזה, והוא לא משפר באופן משמעותי את צריכת הדלק.
בכל מקרה - הספייס (דיינאמיק 2005) שלי משיגה צריכת דלק מעולה ממש, שלא יספרו לך אחרת. בנסיעה מתל אביב לחיפה הצריכה היא בערך 18 ק"מ לליטר. נסיעה עם ארבעה (!) אנשים וציוד מלא מתל אביב לערד, ים המלח, וחזרה דרך מעלה אדומים הניבה צריכה של 17.1 ק"מ (נמדד בתחנת דלק). זו צריכה מצוינת, כמובן, ולא צריכה להיות לך בעיה להשיג אותה עם רגל רגועה על הגז (אני נהג רגוע מאוד). נראה שיש לך איזושהי בעיה שכדאי לאבחן פשוט - אני ממליץ, כמובן, על מוסך שמשון ביהוד. בהצלחה. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
אמרת בהתחלה שהייתה לך רנו קליאו 96 ידנית נכון?
למה לא עברת לרנו קליאו B עם ה1600 אוט'? אוטו מצוין חסכוני עושה 18-1 חזק מהיר עם 16 שסתומים קומפקטי, הגה כוח, מראות חשמליות ה1600 בא עם מזגן "מטורף" תענוג!!! של אוטו חלקים זולים אחזקה זולה לחבר שלי יש כזאת בצבע אדום פרארי, כבר 6 שנים לא רואה מוסך בין המכוניות הכי טובות של רנו תאמין לי אני חושב בעצמי למכור את האוטו שלי ולעבור לאחת כזאת להביא אותה בצבע צהוב אבל אם אתה הולך על האוטו הזה, תחפש דגמים של שנים1999-2000 העיצוב הרבה יותר יפה מהדגמים המתקדמים. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Member
|
צטט:
|