![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
טוב, המוצר הגיע.
הצרכן הוא שעוני אודיו, 2 שעונים שמודדים עוצמה של ערוץ ימין/שמאל, שעון וולטים ושעון טמפרטורה. האמת קיבלתי אותו וקיבלתי קצת חום (לא התקנתי אף פעם מוצר כזה בחיים). אגב, המוצר הוא כמו רדיו דיסק, ולא הגיע עם התופסן מתכת שיש בדרך כלל לרדיו דיסק, ובחור בקונסולה של ה-HGT הוא סתם חור, אין משהו תומך להחזיק את זה, אז איך מתקינים דבר כזה? להלן התמונות: אשמח להסבר איך להתקין את הדבר הזה אני אובד עצות ![]() (בסוף אצטרך לשחד את רענן עם פלאפל )![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
התקנה פשוטה יחסית וגם צרכן זרם די חלש, להערכתי.
1. את ה-RCA שיוצא מהערוצים הקדמיים אל המגבר יש לנתק מה-HU ולחבר לשני חיבורי ה-RCA השמאליים של ה"דבר" הזה. 2. לקחת, כבל RCA קצר ולחבר מה-HU אל שני חיבורי ה-INPUT ב"דבר". 3.מחבר 4 חוטים המכונה HIGH בדיאגרמה, אינו מחייב שימוש ואם אתה משתמש בו אז ראה סעיפים 1 ו-2 שכתבתי כמבוטלים. אל המחבר הזה יש לחבר את חוטי היציאה מה-HU אל הרמקולים (מה שהיום לא נמצא בשימוש אצלך, ואולי עדיף להשתמש בצורת החיבור הזו שכן היא לא תכניס רעשים על קו ה-RCA) 4. מחבר 3 חוטים המכונה POWER משמש לחיובר חשמל ל"דבר". ACC - מתח חשמלי, REMOTE - אותו ה-REMOTE שרץ אל המגבר, GND - מינוס (את כל השלושה האלו אתה יכול לחבר ישירות למיקום אליו\ממנו מתחבר ה-HU) נסה להשיג "שרוול" מתכת כמו של HU שתוכל להתקין ברכב ולהשחיל אליו את ה"דבר". יש אצל מתקינים. בהצלחה.
|
|
|
#3 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
רענן תודה רבה על העזרה, רק שוב בנוגע לחוטי החשמל.
האם אני אמור להצליב את החוטים היוצאים מן "הדבר" אל החוטים שמחוברים כבר אל הרדיו דיסק? אז כלומר, את ה-ACC להצליב עם הכבל הצהוב את ה-Ground להצליב עם הכבל השחור ואת ה-remote לאן? (קראתי והבנתי מה הכבל עושה, גורם למגבר להידלק אך ורק שהרדיו דיסק דלוק, האם זה הכבל הכחול/לבן?) ואגב, אם ה-remote הוא רק בשביל שה"דבר" לא ידלוק קבוע, למה לא לחבר אותו לכבלים של המצת וזהו? הרי הם נדלקים רק עם סיבוב הסוויץ ואז גם לא צריך לחבר remote. תרשים של הרדיו דיסק שלי:
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual "Low N' Slow" נערך לאחרונה על ידי dodihob : 23-05-10 ב 05:11. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
כן, את יכול להצליב את החוטים אל הרדיו דיסק כפי שכתבת כאשר את ה-REMOTE אתה יכול לחבר לאחד משלוש נקודות:
1. אל הכבל האדום שמחובר לרדיו דיסק (+ אחרי סוויץ) ככה שהדבר יופעל רק לאחר סוויץ. 2. לכבל הכחול לבן - REMOTE של הרדיו דיסק ככה שהדבר יופעל רק כשהרדיו דיסק דולק. 3. אל החשמל של המצית (יתן את אותו האפקט כמו -1. אך ידרוש כירורגיה של הקונסולה. נראה לי שעדיפה אופציה 1.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריך עזרה - שיפורים קוסמטים לפונטו ספייס 2001. | xta11 | שיפורים וקוסמטיקה | 15 | 06-03-09 01:15 |
| שאלות לגבי פרוייקט שיפורים לספייס SX | עידןSX | שיפורים וקוסמטיקה | 53 | 15-02-09 05:16 |
| איזה שיפורים אפשר להוסיף | djslon | שיפורים וקוסמטיקה | 24 | 09-02-09 00:40 |
| [מכירה]שיפורים לבראבו/בראבה בהזדמנות. | מכירה | 6 | 31-05-07 00:50 | |
| שיפורים-עשה זאת בעצמך!!! | פורום הגראז' | 0 | 15-11-05 13:47 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד