![]() |
כמה שיפורים לרכב שלי
5 צירוף קובץ(ים)
טוב לאחר אינספור חיפושים גם בפירוקיות וגם באייבי מצאתי את מבוקשי, טמבון HGT לפונטו שלי :)
הטמבון נכנס לצביעה אתמול והיום הורכב, גם זוג גבות לפנסים נצבעו אך הצבאי נתן לי עוד צבע שיהיה לי לתיקוני סריטות על הרכב, והצבע נשפך בנסיעה על אחד הגבות, לכן יקח עוד איזה יום עד שאני יתקין גם אותם. בלי קשר, יום שבת גם אני ושחף (ה-HGT לשעבר של עידו) עשינו פרוייקט צביעת קליפרים ויצא מצויין! התמונות יצאו פחות טוב, אבל אני עייף ועף לישון. רק לתת דגש לתמונה האחרונה, זה שחף כולו מאושר אחרי שהוא עשה ניקוי בית מצערת בפעם הראשונה שלו ביום שבת, כל הכבוד!! :] |
יצא חזק.
|
//
נראה מעולה, ממש שיפור יפה לרכב
|
יצא יפייפה. פצצתי ביותר!
מה השלב הבא? השתלת מנוע 1800 16V? |
אני זוכר שאמרו לי כאן בפורם שזה לא מתאים וירדתי מהחיפושים :(
יצא יפה, לדעתי גבות זה מיותר תשאיר ככה או שים אנגל אייז וזה מספיק. תתחדש! |
הטמבון יצא יפה מאוד.
עכשיו יש לך מיקום אופטימאלי לפילטר פתוח :) לגבי צביעת הקאליפרים, לא ברור לי למה צבעת גם את הרפידות. בכל מקרה בהחלפת הרפידות הבאה ה"בעיה" תעלם. אגב, איך ניקיתם את הקאליפר לפני הצביעה? |
תודה רבה על התגובות :)
הצעד הבא...כנראה פחחות והחלקה, אבל על בטוח הסמל מקדימה חייב לעוף אני לא הולך לכיוון שיפור הכוח ברכב, אני לא רואה טעם, אם כבר לקנות את הדבר האמיתי. וניקוי הקליפרים נעשה עם מברשת פלדה ומטלית לחה. ערן |
Dodihob.
באיזה צבע השתמשת ? עמיד בחום ? |
כל צבע שמן יעשה את העבודה אין סכנה לשריפת הצבע אך יש לבצע הכנה טובה עם חומר ממיס
מברשת וסמרטוט ולאחר מכן שכבת צבע יסוד אפור (עדיף) שיחבר את הצבע העליון למתכת ורק אז לבצע יד אחת או שתיים של צבע עליון אפשר גם עם צבע המרייט וכו' |
האמת, נראה מעניין מאוד.
עוד לא יצא לי להיתקל במשהו כזה :) מדוע צבעת גם את פסי הקישוט הפינתיים? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:55. |