מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > פיאט כללי
עקוב אחרינו ב-RSS

פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ווקס לכבוד הגשם

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ואקס לפיאט בראבה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

שלום חדש .עליתי לאיטלקית מצרפתית

שם:  
צפיות: 
גודל:   

My Baby

שם:  
צפיות: 
גודל:   

אחרי ווקס ראשון !!!

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 11-05-10, 22:57   #1
ברא
Senior Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס
1. מהן הסטיגמות הרווחות על פיאט לאורך השנים - מה מהן נכונות ומה לא?
הסטיגמה שפיאט אוטו חסכוני זול ויד ראשונה תשעים אחוז הייתה השכרה או ליסינג וזה לא בא מסתם הרי המון גורמים נכנסים למשחק המחירון זה אחד הדברים שהכי משפעים המחירון הוא ברצפה דבר שלא מעודד אנשים לקנות ולהחזיק המון שנים מצד שני המחירון של רכב חדש הוא מאוד יקר כמו שדברו פה אין איש בדעתו עם מאה אלף להשקיע על גרנדה פונטו עם מנוע חלש וסטיגמה שזו פיאט וזולה למרות לדעתי האמינות ביחס למחיר היא מוצדקת עם מחיר כזה + עשרת אלפים היה פונה יותר לכוון סיאט אביזה שזו פולקסווגן בכניסה מדלת אחורית או סקודה פאביה או אפילו מאזדה 2 לא מדבר כעת על יונדאי I20 וסוזוקי סויפט וסיריון כי לדעתי הפיאט נותנת יותר רק חסר לה מנוע עוצמתי יותר לדעתי היבואן כעת מתחיל להבין מה עשה בהזנחתו לשוק הפרטי אחרי שעזבו אותו הליסינג פרסום של פיאט כמעט ואין כמו שאר היצרנים
2. האם הבאה של דגמים מסוימים תעזור לחיזוק התדמית של פיאט? - פרטו
אני כן מאמין שאם יחליטו לייבא מכוניות עם יותר כוח ואפילו אבארט עם מחירים נורמלים לדעתי גרנדה אבארט ופרסומת כמו שצריך נראה פה איזשהו שינוי
אחת החסרונות זה רמות הגימור שבאמת אני אומר ליבואן דיי לצחוק על אנשים רמות גימור הכי בסיסיים שיש אין גג נפתח מגנזיום עור גי פי אס בקרת אקלים אגב מה שקורה כאן שעם רמות גמור שהיבואן מעלה לארצנו הוא מחזק את הסטיגמה שפיאט היא בימבה עממית יש להם כעת הבראבו אוטו מתחרה בכל הרמות שיעשו פרסום שיפיצו מה זה המנוע החדש המוגדש כי אנשים חושבים שזה עדיין 60 סוס

3. מה יגרום להחזרת האמון בפיאט לדעתכם?
אחריות אחריות ואחריות של היבואן על דגמי פיאט בארץ אני אשית הייתי מטפל במוסך פיאט מורשה בנצרת כעת נסגר תכלס אנשים שמה לא היה להם מושג מה עושים וגם לדעתי היחס על הפנים סמלת צריכה לבקר על מוסכים שלה לשלוח לקוחות סמויים עוד דבר המחירים מאוד יקרים במורשה לא יעלה על הדעת ספייס 2001 שמחירון שלה זה 16 אלף לתקן אותה ב 5 אלפים שקל צריך שיהיה פרופרציה בעניין
4. מה טעון שיפור דחוף ומה טעון שיפור בכלל..?
לדעתי הכי דחוף זה שהיבואן יכריז על אחריות לגבי וריאטור של HGT ומנוע חשמלי של ההגה
5. מה יגרום לך אישית לחזור ורכוש לעצמך פיאט ומה גרם לך לנטוש(אם נטשת אותה)?
אני קונה פיאט רק אם היבאן מכריז על אחריות מחירים סבירים יחס אישי טוב ורמת גימור טובה
6. הניסיון האישי שלך עם פיאט
נסיון אישי שלי שחסר לפיאט המון בארץ לחזור לטבלה כי אחרים כבר למדו מהר ושפרו עצמם בזמן שפיאט ישבה בצד וסמכה על הלסיניג

7. הערות ורעיונות נוספים שלכם
אני מאחל שמלים אלה יקחו אותם שמה למעלה ברצינות ולא רק לפנק את הצמרת והמקורבים בדגמים והעם יסע עם רמות גימור זבל ואני רומז לגרנדה אבארט ושהמבין יבין
ברא מנותק  
תגובה

חוקי פרסום הודעות