![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לא כול כך קל.. ועדיין מומלץ להשתמש במישהו עם ניסיון כמו עורך דין תעבורה, שנתקל בעשרות אם לא מאות של מקרים , מכיר פסקי דין קודמים... שיכולים להוות בסיס למשפט למרות שלא מדובר בבג"צ עדיין ניתן להתשמש בהם אבל הם לא מחייבים.
אני אישית מכיר עורך דין תעבורה והוא ממש טוב. __________________________________________________ ___________ השכרת רכב, טבעות אירוסין, ריהוט משרדי, תיקים, הדברה, חברת ניקיון, מצלמות אבטחה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
בתור אחד שהיה שלול שנה וחצי היה צריך לעשות טסט מחדש ותאוריה מחדש
והיה צריך ללכת לקורסים המוזרים האלה של נהיגה מונעת צר לי להגיד לך אבל מה שעשית זה טימטום ממדרגה ראשונה המשטרה ובתי המשפט במיוחד מחמירים עם נהגים חדשים נהגים צעירים בטח ובטח אלה שעדין לא עברו מלווה שכולה פחות מ3 חודשיים על הכביש כול עבירה הכי קטנה הם מחפשים אותך בנרות במיוחד בתקופה הזאת חוץ מזה שעכשיו תיהיה רשום אצלם במסוף שבכלל התחלת ברגל שמאל (נהג בעייתי) עצה שלי אל תדחה כלום מצד שני לא הייתי מספר את האמת לגמרי עדיף להמציא איזה משו שבגללו היית חייב לנהוג בלי מלווה אחרת חבל על הזמן אני לא יודע איך בתי המשפט בצפת אבל פה במרכז בעיקר בתל אביב דופקים אותך עד העצם אם הרישיון חשוב לך תבוא עם עורך דין תעבורה. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
כך או כך הוא יקבל שלילה.
מנש צודק. חוסר אחריות לשמה, הרי שמדובר כולה על 3 חודשים, כך שספק אם השופט בכלל יתחשב בנסיבות. יתרה מכך השופט יכול להחמיר ולהוציא גם צו החרמה לרכב (למספר חודשים). לגביך מחשבותיך כי בהיותך חייל אזי יתחשבו בכך, אז בדיוק ההפך. היום הם לא רואים בעיניים. בכל אופן, נודה לך אם תחזור עם ממצאים מה בסוף פסק השופט. אני אישית מציע לך שלא לבלבל את המוח, אלא פשוט להודות ולהביע חרטה שהיית מטומטם. ולא להתחיל להמציא סיפורים, כי השופט קצת יותר למוד ניסיון ממך בכל נושא התירוצים. אם ישאל אותך מדוע עשית זאת, אמור לו כי אני מטומטם, לכישלון אין תירוצים, ולכן אין טעם שתתחיל לבלבל לו את המוח.
|
|
|
#4 |
|
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
סער מסכים איתך שזה שלילה בטוח
לא מסכים איתך בנוגע למה להגיד לשופט אם יגיד שהוא היה מטומטם והוא מצטער השופט יגיד לו מטומטמים כמוך על הכביש יש יותר מידי ידחוף לו כזה פסק דין שהפסק דין שנתנו לי יראה בדיחה לעומתו יותר טוב שתגיד איזה משו שבגללו היית חייב לנסוע עם האוטו בלי מלווה משו רפואי כמו "אבא שלי סבל מעצירות הייתי חייב להביא לו משלשלים" ****** למרות שיש כאלה בתי משפט יגידו לך תביא לי את הקבלה של אותו יום בכל מקרה נראה לי שיכניסו לך את האלמנט חזק השאלה היא עד כמה יכול להיות אפילו יגידו לך ישללו לך את הרישיון לתקופה כזאת או אחרת ותצטרך לעשות טסט תאוריה מחדש שמחוייב בחוק 28 שעורים לפני ההגשה לטסט זאת אומרת עוד הוצאות בכלליות של 4000 ש"ח השאלה אם זה תקף לשנתיים נראה לי אם יתנו לך שלילה שתרד מתחת לשנתיים לא תצטרך את כל הבלאגן בקיצר מי שחושב לעשות שטויות אם כבר הוא רוצה לעשות אותם שיעשה אותם אחרי שיגמר לו הנהג חדש למרות שאני ממליץ לא לעשות שטויות ![]() (אל תיהיה כמוני)
נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 05-05-10 ב 00:47. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
יצאת בזול עד עכשו חבר שלי תפסו אותו נהג חדש שהסיע 3 אתו ברכב שללו לו מנהלית 3 חודשים
והחרימו לו הרכב חודש אחרי שהלך לקבל הרכב בחזרה היה בלי סמלים ועם פגיעות בפח |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
הדברים האלה ידועים.
בכול מגרש של העירייה, בין אם תעבורתי אן משטרתי, תמיד קורה משהו לרכבים. פעם זה נראה כאילו נסעו עם הרכב לנופש מלונות באילת. בשביל לסדר את כל התקלות שנגרמו לרכב יש סיכוי שאצטרך להשקיע סכום בו הייתי יכול לקנות טבעות יהלום. הלקח הוא לדאוג לביטחונכם ולביטחון הרכב. נערך לאחרונה על ידי ארילו : 10-08-10 ב 17:29. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
היה לי אותו מקרה ל-7 שנים
עשיתי אותה הטעות לפני 7 שנים נתפסתי ללא מלווה, יצאתי מזה בזול. באותו הזמן.
אז ככה בלי אורך דין ככל הנראה ישללו לכה בין שנה לשנתיים +כנס + לעשות רישיון מההתחלה. אם תיקח אורך דין טוב זה שלילה ל -11 חודשים +קנס , אבל בלי לעשות את הרישיון מחדש. ועכשיו למקרה שלי נתפסתי שללו לי את הרישיון לחודש, ואחרי זה החזירו ונקבע תאריך למשפט, הלכתי למשטרת תנועה באשדוד אחריי שקיבלתי תדריך משוטר נחמד, הגעתי לשם סיפרתי להם את הסיפור, הפ פתחו ספר כל שהוא ושאלו אותי אתה מוכן להודות שנהגת ללא מלווה אמרתי כן , קיבלתי תשובה אל המקום רישיונך נשלל לשלוש חודשים , יהיה משפט אתה לא צריך להגיע אבל המשפט יקבע רק את הקנס, לסיכום הגיע לי קנס 500 ש"ח הייתי ללא רישיון 3 חודשים , והייתי צריך אחריי שלוש חודשים לעשות טסט ותאוריה מחדש בלי שיעורים . נזק הוא סך הכל שהיה לי 1000 שקל טסט תאוריה וקנס+ שלוש חודשים ללא רישיון. עכשיו תקשיבו איזה מדינה מפגרת יש לנו , אחרי שחזר עליי הרישיון קיבלתי את הכרטיס וכבר בלי מלווה. בגדול יצאתי בזול , אך מטעויות בגיל הטיפשעשרה לומדים. מקווה בישבילך שיהיה בסדר, תנסה לעשות את מה שאני עשיתי |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד