![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
יופיטר, האמת שזה מפתיע.
באוטודאטה והיינס ההמלצה אחרת.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
בקשר לשמן מנוע ,באמת שניסיתי אצלי לשים שמן סינטטי ואני לא זוכר כבר איזה והמנוע פשוט לא נישמע לי ואחרי כמה אלפי קילומטרים החלפתי למינרלי 20\50 והמנוע ממש הרגיש טוב יותר. ותגיד לי בבקשה בלי קשר ,מהיכן אני מוריד אוטו דטה שיתאים לי,תודה.
האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם. נערך לאחרונה על ידי upetar : 23-04-10 ב 13:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
נוטה קצת מהנושא...
היה חסר לי טיפה מי קירור לאחר החלפת צינור מים אצל חיים. הייתי תמיד מוסיף קצת ממיכל פרפלו מהול כבר מוכן לשימוש שקניתי בסודאי. נאמר לי שכבר לא מביאים אותו. קניתי פחית של ליטר אצל חיים והוא אמר לי למהול את זה עם מים מינרליים. האם זה נכון? או שהייתי צריך למהול את זה עם מים מזוקקים? יש לי בקבוק שלם של ליטר עם נוזל אבל הוספתי ממש קצת כי היה חסר. האם זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
מי ברז. (או מים מינרליים, זה לא באמת משנה כי מים מינרליים זה מה שיש בברז - אלא אם אתה גר ברמת השרון ואז בברז יש אבקת שריפה ושאר חומרים שתע"ש מעשירה בהם את המים).
![]() |
#5 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
מסכים עם ארילו, מים מינרלים גם בהם יש אבנית רק בריכוז נמוך יותר ממים מהברז.
![]() |
#6 |
חבר מועדון
|
לפותח השירשור,חד פעמי לא נורא,בפעם הבאה גם להוסיף קצת לאוטו וגם לערבב עים תרכיז פראפלו,מי מזגנים\גשם.ותמיד לעבוד לפי הוראות יצרן ובסוף זה ישתלם לך.ותרים ט"ל לחיים ותישאל אותו שוב,ואני בטוח שאמר ויגיד שוב שהיתכון למים מזוקקים.ושבת שלום.
![]() |
#7 |
Member
הגלגלים שלי: fiat uno 70 s
|
שאלה בנושא נוזל קירור לרדיאטור
איזה נוזל קירור הכי מומלץ לשים ברדיאטור של אונו אדום.ירוק.הוא כחול הוא שלא משנה מה הצבע תודה לעוזרים
![]() |
#8 |
חבר מועדון
|
לפי סער,זה תלוי איזה טעם אוהב האוטו,יש מיבחר טעמים למיים מינרלים היום,רק אל תשים מוגז,הקיבה רגישה. (פעם גם הכרתי מישהו ששם מיים מורתחים"כניראה פחד מוירוסים")
האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם. נערך לאחרונה על ידי upetar : 24-04-10 ב 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
יופיטר - אל תכניס לי מילים לפה.
בהודעות שכתבתי כל בר דעת מבין שהמומלץ על ידי יצרן זה פראפלו ועליו אני ממליץ. עם זאת כתבתי לעניות דעתי מה הם ההבדלים בינו לבין האחרים האיכותיים. פותח השרשור הזה בו אנו עסקינן סיפר, כי כל מערכת קירור המנוע שלו מלאה כבר מים רגילים, וזה יטופל בטיפול הקרוב, אך בנתיים האם במיוחד בשביל להוסיף כמה טיפות עליו ללכת ולרכוש פראפלו, עניתי לו בדיוק אותה התשובה של חיים משמשון, שאין טעם , שיוסיף מים מינרלים. הרי גם אם ישים פראפלו או מים מזוקקים, הרי שהם יהיו כמו טיפה בים, בהתייחס לכך שמע' קירור המנוע שלו מלאה כבר במים רגילים. אז מה בדיוק אתה מנסה לומר כאן, לא ברור. אז כבר הבנו שאת הכי חכם בעולם, גם ממני, גם מחיים, אתה יודע מה, אתה אפילו יותר חכם מהמהנדסים של היצרן. כל הכבוד
בתקווה שעזרתי, סער נערך לאחרונה על ידי saar : 24-04-10 ב 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מועדון
|
"סער המכריע", בישבילך ובישביל כול מי שעוד לא הבין אצרף שוב את הוראות היצרן ואולי תבין סוף סוף שמוסיפים ומיצרים נוזל קרור ממים מזוקקים.תודה.(וכבר אמרו לך שמים מינרלים זה בדיוק כמו מי ברז אז למה אתה עקשן)מים מינרלים זה לשתיה ,קוקה קולה זה גם לשתיה,ולמנוע עקרונית מוסיפים מים מזוקקים,או מי מזגנים או מי גשם ,זה גם יותר זול ממים מינרלים. (ולמנהלים אולי כדי כבר שמישהו יעמיד את העקשן במקומו)
האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם. נערך לאחרונה על ידי upetar : 24-04-10 ב 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
נוזל קירור 94 ies | dadaSH | אונו - טכני | 2 | 05-12-09 04:39 |
טמפ' נוזל קירור לא יציבה + ניקוי מערכת קירור | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 23 | 08-07-09 20:29 |
צבע נוזל קירור | gingel | פונטו - טכני | 12 | 02-05-08 21:18 |
נוזל קירור | ohads | פונטו - טכני | 1 | 31-01-08 18:36 |
איבוד נוזל קירור | פורום הגראז' | 4 | 10-11-06 20:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד