![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
אני ממליץ על לקנות איי פון יד שניה 16 GB זה הקלסי שים לב שאתה חייב שהוא יהיה 3G אם אתה ברשת פלאפון , המחירים לפי מה שראיתי ביד 2 נעים בין 1600 לאחד ללא הרבה אביזירים.
החסרון היחידי הוא נושא הביטוח וזה מה שגרם לי לבחור בE71 . פתרון יצרתי וזול שאני ממליץ עליו הוא לרכוש אייפון דור שני בכ1000 ש"ח ,ולהחזיק שים של אורנד או סלקום. כמו כן אייפוד טאז נסחר ביזור ה500 ש"ח ונותן מענה לאייפון איך ללא אינטרנט במידה ואין WIFI .(אגב יש מכשירים סלולרים שיודעים לשדר WIFI ואז אתה יכול להיות רגוע - כמו הE71.)
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
ההבדלים הם
א. באייפון הסיני לא לגעת, נקודה.. ב. 8 ג'יגה הוא יותר ישן והוא ניקרא 3g שהוא סבבה אבל הוא לא החדש. ויש גם 16 ג'יגה שהוא 3g. ג. הוא ה 3gs שהוא האחרון בסידרה הוא הטוב מכולם ובעל הכי פחות פאקים. הוא יותר יקר ובהרבה אבל יש הבדל עצום בינו לבין הקודם לו. והוא מגיע בגדלים 16 ו 32 אם אתה שואל אותי אני הייתי משקיע עוד 1000 שקלים וקונה 3gs בלי לחשוב פעמיים! לי אישית היה את הדור הראשון ואז את ה3g ועכשיו אני קונה מחו"ל את ה 3gs.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
נו , אז אתה מוכר את ה 3G ? יש לי קונה.
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
רק 3GS. SIMFREE
32 או 16 זה שיקול שלך. המעבד שלו חזק משמעותית, וגודל הזיכרון גם כן (RAM). קח בחשבון שאם המכשיר מהסדרה החדשה, פריצה תהיה זמנית עד שמבצעים RESTART, אחרי זה חייבים לפרוץ שוב (לוקח דקה, אבל מחייב מחשב). אני כבר מעל שנתיים עם אייפונים (2G ועכשיו 3GS). זה פשוט המכשיר הכי טוב. ניסיתי את כל התחליפים, אף אחד לא מתקרב לממשק הנהדר, מהירות התגובה המצויינת ממסך המגע, והבאמת אינסוף דברים שאפשר לעשות איתו. אני משתמש בו בשביל כל כך הרבה דברים, איך חיינו קודם באמת
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
ה 3G כבר נמכר עכשיו אני עם נוקיה עד ל 3GS.
|
|
|
#6 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
אז נחכה למצוא אחד מקורי ככל הנראה =]
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אונו 1.4 - מנוע התחמם + הופעת "טחינה" (כ"ע) | solomon yacov 111 | אונו - טכני | 35 | 30-12-10 17:14 |
| אתר סיני נהדר ומאוד זול עם כל מיני דברים גם לכלי רכב | pompa | קניה | 2 | 23-07-09 21:59 |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד