![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
תגיד את האמת, נכנסת ללינק שצירפתי בהתחלה? קראת את חוקי הפורום ?
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
?
לא קראתי שלח עוד פעם. המד דלק שלי לא עובד גם אתמול שמתי 70 שקל דלק ועדין נדלקת נורה שחסר דלק מה אני עושההה ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
תלך לתחילת השרשרור, יש שם לינק,
לגבי בעיית דלק, אתה יודע מה אתה עושההה? קורא את חוקי הפורוםםם בשביל ההתחלה. טוב, ניתן לך כמה טיפים, יש כזה דבר "פסיק" = "," ויש גם "נקודה" = "." תשתמש בהם, זה בשביל שנבין איפה אתה מתחיל ומסיים את המשפט, מאוד קשה להבין אותך כמו שאתה כותב! את הקטע של כפל אותיות בסוף המילה גם לא צריך. (לדוגמה: "עין הרעעעע" , "מה מפריעע " , "עושההה") תרשום את המילה אך שהיא. לגבי שגיות זה לא נורה, להרבה אנשים יש, אבל לפחות את הבסיס (שזה סימני פיסוק) חייבים לדעת ולהשתמש בו. מאוד מקווה שהבנת אותי, כי אני לא יודע אך להסביר יותר פשוט. נערך לאחרונה על ידי Lexxxa : 19-02-10 ב 03:43. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
אם נסעת עד סוף המיכל כימעט ותידלקת 70 ש"ח אז בסיסוים הנורה תידלק תדלק מיכל מלא ותראה שהמד דלק עלה עד למעלה.
תאפס את הקילומטרים ותדלק כל 300 קילומטר וזהו. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
?
סבבה אני ידתלק ב100 שקל עוד מעד ונירא עם יכבה הנורה שחסר דלק, ונירא גם עם יעלה המחוג הרבה .. יש לי בעיה גם הרכב שלי הפיאט אונו כול יום אני צריך למלאות מיםם ,מזה יש נזילה או משו כול יוםם נשאר ממש קצת מקודם מלאתי מים כי נשאר שם קצת מזה יכול להיות שהרכב כול יוםםם אני צריך לשים מים , הרכב לא מתחמם הוא לא עבר את החצי בחים
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
מה יותר פשוט מלהסתכל מתחת לאוטו ולראות אם המים נוזלים החוצה.
אם הם לא נוזלים אז יכול באמת להיות בעיית "ראש מנוע"
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
תבדוק את החיבורים של הצינורות (באנדים) ותבדוק אם הם מחוזקים.
אולי צינור קרוע, יכול להיות משאבה מים נוזלת, ויכול להיות שהרדיאטור חימום נוזל. תמלא מים ותסתכל מתחת לאוטו כמו שהציע קודמי ותיראה מאיפה הנזילה. וחוץ מזה כל פעם שאתה ממלא מים מהברז האבנית שבה מצטברת במעברי המנוע ובצינורות, מה שיוביל לבלאי מוקדם, ואף להוריד את נקודת הרתיחה של המים. (במקרה שאין נזילה, והאוטו תקין.) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
?
לה איזה מבאס אתה מה אתה רציני שיש בעיה אולי בראש מנוע, איך אני יכול לדעת עם יש בעיה בראש מנוע כי האוטו לא מתחמם בחים בלי עין הרע והוא סוחב מצוין הוא מרביץ ונוסעע טוב מאודד
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
אני לא יודע אם בכל מקום,אבל למכונאי שלי יש מכשיר שפועל כך:
זה צינור אויר,עם הברגה בסופו בקוטר של פלאג, הוא מבריג את הצינור במקום פלאג,ונותן לחץ אוויר. הוא פועל כך על כל ארבעת הפלאגים.* ברגע שהוא נותן לחץ אויר מסתכלים על מיכל העיבוי(או פותחים את הפקק של הרדיאטור.) ואם רואים שם בועות ("מים קופצים") סימן שהאטם פרץ וצריך להתכונן לעשות ראש מנוע. שורה תחתונה, תפנה למוסך תשאל אם יש להם כלי כזה(לא יודע את שמו אז תתאר אותו.) . במידה ויש להם בקש לעשות בדיקה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שאלה אטם ראש מנוע? (בשביל חבר) | uno1.4 | אונו - טכני | 6 | 08-02-10 17:27 |
| שאלה.. (או, שעון חום מנוע משחק) | ebibp | פונטו - טכני | 14 | 16-12-08 17:35 |
| שאלה על חום מנוע בקיץ. | אדי.ו | פונטו - טכני | 13 | 16-04-08 15:10 |
| שאלה לגבי שמן מנוע לHGT | GriMx | פונטו - טכני | 15 | 21-01-08 19:09 |
| שאלה בקשר לראש מנוע לפונטו 98.. | פורום הגראז' | 4 | 29-05-07 10:31 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד