מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום טכני > פונטו - טכני
עקוב אחרינו ב-RSS

פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ווקס לכבוד הגשם

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פיאט אונו 45, 1.0, 92'

שם:  
צפיות: 
גודל:   

תמונות שלפני ואחרי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפונטו

שם:  
צפיות: 
גודל:   

החלפת נורות באוטו!

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 18-12-09, 09:12   #35
mishel27
Senior Member

האווטאר של mishel27

הגלגלים שלי: HGT
בשעה טובה הבעיה נפתרה. לא סמכתי על אף אחד חוץ ממוסך שמשון שיגע לי ברכב, חיכיתי שחיים יתפנה אליי, קבעתי יום והגעתי לשמשון.

הגעתי לחיים בשעה 7:45 ומ 8 בבוקר פריד התחיל לבצע בדיקות על הרכב. אחרי אין ספור בדיקות, החלפת מחשב, החלפת סלילי הצתה ומה לא, הוחלט לנסות לשים מזרקים מפירוק.
אחרי ההרכבה, אני ניגש לסויטץ, מתניעה והופ, אין זיופים !! הרכב עובד חלק ועגול. מזרקים מפירוק לא זולים בכלל, חיים ניגש אליי והסביר לי שלהחליף את כל 4 יהיה לי מאוד יקר והוא ינסה קודם לנקות את המזרקים הישנים. ניקוי המזרקים הישנים לא עזר, חיים החליט שהוא הולך לחפש את המזרק הבעיתי ולהחליפו. עבודת נמלים מעצבנת במיוחד ועוד אני היתי בתור צופה. מחליפים את הראשון, מזייף. מחליפים את השני, מזייף וכך הלאה.. מסתבר שארבעתם לא פועלים היטב חלקם סתומים וחלקם סתומים פחות. הוחלט להחליף את כל הארבעה ולצאת לנסיעת מבחן.
איך שיצאתי מהמוסך הרגשתי בשינוי האדיר, הרכב סוף סוף סוחב. חזרתי למוסך לשלם וחיים לא מיהר לשמוח ואמר שצריך לחכות ולנסוע עוד קצת ושלח אותי הביתה. בכמה ימים האלו יצאה לי לנסוע די הרבה, היתי בשוק מצריכת הדלק שהשתפרה לטובה. הגעתי אפילו 1:18.
חזרתי לחיים לאחר שבוע מרוצה מאוד. החברה עבדו על הרכב מ 8 בבוקר עד 5 רצוף, בתשלום באו לקראתי ועוד ביצעו לי כמה דברים ככה על הדרך.

אין ספק שמוסך שמשון הוא אחד המוסכים האמינים והישרים שיש. את המקצועיות שלהם הם מוכחים פעם אחר פעם. אני מאוד מודה לכל צוות העובדים: אהרון, שמואל, נאיף ובעיקר לפריד ולחיים שלא הרפו מהרכב 9 שעות והצליחו לאתר את התקלה.

חוקי פרסום הודעות