![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#19 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס SX
|
חברים חברים, נראה לי שעוררתי את המתים
![]() בואו נהיה ראלים ונודה בעובדה שפיאט הוא לא הרכב הכי אמין שיש גם אם נטפל בו לפי הוראות היצרן. אני מכיר חבר שיש לו סוזוקי בלנו, נכון זה 1600 ולא 1250 וגם אוכל יותר דלק אבל אמינות זו כנראה הסיסמה שלהם, הרכב שנת 2000 (פרטי) עשה 125000 ק"מ וחוץ מציריות קדמיות וטיפול כל 10000 ק"מ לערך (שמן,פלאג,פילטר) אפס תקלות. לעומת זאת, ניקח פונטו ספייס חדשה יותר 2001 - 2002 עם אותו ק"מ (מהשכרה/ליסנג כמובן - כי כמעט כולם כאלו) ותקבלו רכב שעבר עליו לא מעט (בלי לפרט). אני חייב לציין הפונטו ברשותי נוסעת טוב (אחרי שהשקעתי כ 3000 ש"ח תיקונים, ויש אפילו מקום לעוד - כנראה זה אף פעם לא יגמר), צריכת הדלק יפה (15/1), לכן המחיר (קניה+תיקונים) מול התמורה בפועל מתקזז. אף על פי שאני חייב להודות ויסכימו איתי חכמים נוחות זה ממש לא! ואמינות (אפילו בטיפולים לפי הספר) זה הרבה פחות מיפני! המלצה שלי כל רכב לקניה חייב להיבדק ע"י מומחה (לא מספיק מכון בדיקה) אסור לוותר גם אם מדובר בכמה מאות שקלים, השקט אחרי יהיה שווה. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כדאיות רכב מהשכרה | snufkin | פונטו - טכני | 3 | 06-12-09 01:19 |
| כדאיות טיפול ראש מנוע (כ"ע) | sasha | פונטו - טכני | 19 | 24-06-09 08:23 |
| כדאיות רכישה ממגרשי יבואן | ClickRisk | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 26-02-09 21:34 |
| רתיעה מהשכרה וליסיניג למה בעצם...? | lag5 | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 15-05-08 11:10 |
| כדאיות נסיעה למוסך שמשון- בדיקת 60000 | Carioca | פונטו - טכני | 11 | 11-03-08 20:21 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד