מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > יעוץ ברכישת רכב
עקוב אחרינו ב-RSS

יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

שלום חדש. פונטו כמה את יפה..!!!
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

my nice spice *מתעדכן*
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ווקס לכבוד הגשם
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי 2001
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

כן,כן,כן,אתה צודק


מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad


מועדון פיאט בפייסבוק


 
 
כלי נושא הצג מצבים
ישן 30-11-09, 11:14   #15
mishel27
Senior Member
 
האווטאר של mishel27
 
תאריך הצטרפות: Oct 2009
מיקום: ראשון לציון
הגלגלים שלי: HGT
הודעות: 295
אני באמת לא מבין את הצורך של כל בעלי הפיאט להתגונן כל הזמן מפני העדר. אני כבר רגיל לשמוע אנשים מזלזלים ברכבים אירופאים ומעדיפים לקחת רכב רוטט עם חצי כוכב בטיחות, בלי ABS או כריות אוויר רק בשביל להמשיך ולזרום עם העדר. הרי זה תמיד יהיה ככה, סטיגמות לא ישתנו. לפעמים כשממש משעמם בעבודה, אני גורם לאנשים בדרך ההפוכה לגרום להם שגם היפני עושה בעיות.

נכננס אליי לחנות מוסכניק פרטי, ראיתי שהגרנד לאונה שלו שמורה בטרוף עם ק"מ נמוך, השיחה זרמה על רכבים.
הוא שאל אותי מה אני יש לי, הצבעתי על הפונטו שלי, כמובן התגובה המזלזלת לא איחרה לבוא. המוסכניק עם הרכב ה"מושלם" מיהר לקטול ולהכליל את כל רכבי פיאט, המסקנה "פיאט זה לא רכב". כמובן שתוך כדי השיחה הוא לא מפסיק לשבח את הגרנד לאונה 95 כמה שהיא 0 תקלות. לידי היו עוד כמה חברים לעבודה , אמרתי נעשה למוסכניק קטע. ניגשתי אליו ואמרתי לו, אתה צודק, אני ממש מצטער שרכשתי את פיאט, באמת עושה המון בעיות, המסוכניק מבסוט, אני ממשיך לזרום איתו ולשבח לו את הרכב. תוך כדי השיחה אני מעלה אפשרות שאני אמכור את הרכב וארכוש את שלו, אמרתי לו תספר לי קצת מה היא עברה, במידה ומתאים לי, אני אשלם 4 מעל המחירון.
הענייםשל המוסכניק נפתחו, והינה, רכב שאצלו רק שנתיים, הוא התחיל לשפוך את כמות העצומה של התיקונים שהרכב עבר, לא מפסיק להתפאר על כמות דברים שהוא החליף ברכב, אמרתי לו, הרכב אצלך רק שנתיים איך הגעת למצב שאתה החלפת כל כך הרבה דברים, ואז גם הגיעו תירוצים "זה לא רכב חדש" , " זה טוב בשבילך, החלפתי הכל, לך נשאר לשים דלק ולנסוע".
כמובן איך שבעל הרכב שמע שאני מעוניין לרכוש את הרכב הישן והמעפן שלו, ישר שפך את כל הטיפולים והוצאות.
בסוף השיחה שאלתי אותו "קטלת בלי סוף את פיאט והשווצת כמה שהרכב שלך 0 תקלות ולבסוף החלפת הכל ברכב ?!" הוא התחיל להתעצבן, תשאר עם הפיאט שלך, אתה קשקשן לא רציני.

אותו דבר עשיתי לבעל כריזמה (כן , אני נהנה להשתעשע בעבודה), איך שאמרתי לו שאני מעוניין ברכב לא הפסיק המוכר להתפאר בכמות הדברים שהחליף ופתאום ה 0 תקלות הפך ל בלאי טבעי, זה לא רכב חדש.

לסיכום:
אז נכון, יש רכבים יותר רגישים, יש רכבים יותר סלחניים ופחות סלחניים. בכל רכב יש את המחלות שלו, לא קיים רכב שלא עושה בעיות או לא מתקלקל. כל רכב יפגין אמינות אם טופל כראוי, וכמובן שבכל כלל יש יוצא מן הכלל, תמיד יהיו כאלו שיפלו על איזה פגם ביצור וימהרו להכליל את כל החברה ולהשמיץ. גם בטיוטה או במזדה אפשר ליפול מאוד חזק. אבל בסה"כ כל עוד מקפידים על שמירה על הרכב, הרכב ישמור על הכיס.
הביטוי הישראלי המוכר ביותר "שים דלק סע" מצליח להרגיז אותי בכל פעם מחדש .
ככה זה בארץ שלנו, כל אחת מתפאר בקאקי שלו ודואג לקטול את הקקה של האחר.
אני מאוד מקווה שיום אחד בעלי הפיאטים לא יצטרכו להתגונן ולהתחיל לספר סיפורים על מוסכים מורשים, פלאגים מקוריים וסיפורי פארפלו למינהם.
__________________
HGT - חכי רגע !

נערך לאחרונה על ידי mishel27 : 30-11-09 ב 11:18.
mishel27 מנותק   הגב עם ציטוט
 



חוקי פרסום הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הם פועל
[IMG] הקוד הוא פועל
קוד HTML הוא כבוי
עבור לפורום

נושאים דומים
נושא מתחיל הנושא פורום תגובות ההודעה האחרונה
כדאיות רכב מהשכרה snufkin פונטו - טכני 3 06-12-09 01:19
כדאיות טיפול ראש מנוע (כ"ע) sasha פונטו - טכני 19 24-06-09 08:23
כדאיות רכישה ממגרשי יבואן ClickRisk יעוץ ברכישת רכב 2 26-02-09 21:34
רתיעה מהשכרה וליסיניג למה בעצם...? lag5 יעוץ ברכישת רכב 0 15-05-08 11:10
כדאיות נסיעה למוסך שמשון- בדיקת 60000 Carioca פונטו - טכני 11 11-03-08 20:21


כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:57.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
FIAT CLUB ISRAEL ©

פיאט מוסכים ושרותי רכב פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד