![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
מים מזוקקים עם פארפלו פשוט אוכלים את האלומיניום עשיתי ניסוי כזה במערכת קירור מים של מחשב. אחרי חודש נוצרו נזילות בגלל סדקים וחורים ברדיאטור!
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto
|
תודה לכולם על התגובות.
למי שהתעניין, ביררתי והמחירים לליטר פראפלו אדום לא מהול הם: סודאי - 55 שקל. מ.י.ר - 64 שקל. האם יש מקום להשיג את זה בזול יותר? כמה זה עולה במוסך מורשה של פיאט? בזבזתי כבר 70 שקל על הפרסטון ואין לי יותר את הקבלה כדי להחליף אותו למי שכתב לבדוק נזילות, האם זה לא טבעי שמפלס המים ירד כל כמה חודשים? כשקניתי את הרכב באפריל המפלס עמד במחצית הדרך בין המינימום למקסימום. לאחר שבעה חודשים, המפלס מעט מתחת למינימום. האם זה בהכרח מעיד על נזילה? או שמא הפונטו שלי מראה הזדהות עם הכנרת? שי |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
בהחלפת משאבה תחתונה של הקלאטץ אצל שמשון, שמו לי 2 פחיות של פראפלו, כל אחת ליטר. חיובו אותי על כל פחית 45 ש"ח.
אתה לא כל כך רחוק מיהוד, היתי ממליץ לך לטפל ברכב אך ורק אצל שמשון. יש אנשים שמגיעים מירושלים עד עליו.
|
|
|
#16 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו אקטואל
|
צטט:
בחורף או בבקרים קרים מפלס המים יראה קרוב יותר לגבול התחתון. בקיץ או בסוף נסיעה מפלס המים יראה קרוב יותר לגבול העליון. (התרחבות / התכווצות כתוצאה משינויי טמפ' של הנוזל) אם אתה בודק תמיד בטמפ' חדר את גובה הנוזל - הגובה צריכה להיות זהה, והנוזל לא אמור "להיעלם" סתם כך. ובכל מקרה אגב, בכל טמפרטורה, לא תקין שיש יותר מהגבול העליון או פחות מהגבול התחתון. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
מישל. יש גם משאבה עליונה ?
![]() לגבי פראפלו. כמה ליטר נכנס במערכת הקירור שלך ? אצלי בבראבה נכנס 7 ליטר של נוזל קירור. במורשה פיאט רעננה אמרו לי לשפוך פחית 1 (ליטר) ומים, עכשיו זה לא מסתדר לי :7 ליטר (נפח מערכת קירור) - 1 ליטר(פראפלו מרוכז) = 6 ליטר (מים שצריך להוסיף) זה יוצא 85% מים ורק 15% פראפלו . לזכרוני פראפלו צריך להיות מהול 50% - 50%.ברגע שהיתי במוסך ל ידעתי מה הנפח של מערכת הקירור שלי. עכשיו אני מחפש עוד 2 פחיות פראפלו. כנראה יקפוץ לחיים (זה יותר קרוב בשבילי מאשר מ.י.ר או סודאי )לא שמעתי דברים רעים על מורשה רעננה. מסתבר שחלק מהמכונאים לא מקצועים!!! ![]() למרות זאת החשמלאי שלהם בחור מקצועי וטוב. (מכיר אותו אישית). נערך לאחרונה על ידי Lexxxa : 30-11-09 ב 13:08. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto
|
צטט:
יכול להיות שנתנו לך פראפלו ירוק/כחול? המחיר שלו הוא 45 לפני מע"מ. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס sx
|
פראפלו
אני לא מבין את כל העניין שעושים סביב הפראפלו.
בסך הכל ראש אלומיניום כמו כל ראש אלומינים ונוזל קירור כמו כולם, רק שמאוד משתלם למישהו פה לשווק את הפראפלו . נוזל קירור זה נוזל קירור, דלק זה דלק ושמן זה שמן . אז אני מציע להיות מציאותיים ולא הגיוני שרק פראפלו מתאים למנוע "המעבורת" של הפונטו. אני בטוח שעל כל פיאט שנוסעת עם פראפלו יש עשר שנוסעות עם נוזל קירור אחר וגם לכם ולהם יש קורוזיה אז ככה שאני שוב מציע להיות מציאותיים ולא ליפול ברשת השיווק המשומנת של כל מוסכי הרשת ומשווקי נוזל הפלאים. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
יכול להיות שאין הבדל בשימוש בין G12+ של וואג לבין פאראפלו לבין פרסטון. אבל כאשר המחיר זהה פחות או יותר והחלפה מבוצעת אחת לשנתיים אינני מוצא סיבה לחרוג מהוראות היצרן. על אחת כמה וכמה כאשר החומר שאני מבקש קיים במוסך בו אני מטפל.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טמפ' נוזל קירור לא יציבה + ניקוי מערכת קירור | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 23 | 08-07-09 20:29 |
| צבע נוזל קירור | gingel | פונטו - טכני | 12 | 02-05-08 21:18 |
| מהילת נוזל קירור עם מי ברז | פיני | פונטו - טכני | 24 | 17-03-08 05:41 |
| נוזל קירור | ohads | פונטו - טכני | 1 | 31-01-08 18:36 |
| איבוד נוזל קירור | פורום הגראז' | 12 | 25-01-07 00:48 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד