![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#13 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס SX
|
טוב חברים יקרים,
אז זה המשך הסיפור, כמה ימים אחרי שהעלתי את השאלות הפורום הרכב התחיל להתחמם ואני הייתי בטוח שהלך ראש מנוע - אז עשיתי כמה טלפונים לחברים וגם לשמעון (שהיה מאוד סבלני לכל שאלותי ואפילו שיער עלויות תיקון). קיבלתי גם המלצות למוסך פאלח בטייבה (כן גם אני הרמתי גבה) שמכונאות זו המקצועיות שלו, היות והייתי באזור השרון החלטתי לקפוץ ולשמוע חוות דעת. פלאח בדק את האוטו על הליפת ובאותו הרגע חשכחו עיני - נזילות מים מהרדיאטור, צינורות מים, צינור ברזל שמתחבר לצינור המים, פקקים, ונזילות מים מהגיר. היות ולא היו לי הרבה ברירות השארתי את הרכב בטייבה, למחרת ביצע פאלח בדיקת קומפרסיה (ועוד כמה בדיקות) ע"מ לוודא שהראש תקין ואין בריחת לחצים - התוצאה היתה תקינה, ראש מנוע תקין וקומפרסיה גם. לסיכום : הוחלפו פקקים (מסביב למנוע), פורק הקלאץ והגיר (ע"מ להחליף פקקים פנימים), הוחלף רדיאטור, צינורות (מתכת וגומי), והוחלף הקלאץ (היה בסוף חייו). סה"כ 2000 ש"ח. תודה לכולם על ההעזרה והתמיכה אבל אני חושב בכול זאת לקפוץ לפאלח בפעם הבאה (עוד 5 שנים לפחות ![]() ![]() ).נישתמע |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריכת דלק | idanl | בראבה - טכני | 16 | 04-12-08 21:36 |
| אי סדירות ברעשי מנוע (רצועת אביזרים) | gsk | פונטו - טכני | 5 | 08-10-08 00:00 |
| צריכת דלק | dineir | פונטו - טכני | 1 | 05-11-07 12:09 |
| צריכת דלק. | פורום הגראז' | 2 | 19-06-06 22:47 | |
| צריכת דלק | פורום הגראז' | 1 | 23-03-06 21:44 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד