![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
שלום !
אם מדובר בריללי בלבד אז ניתן להשיג בארץ כמעט כל ריליי . יש לידי במושב נורדיה סטוקר של רכיבי אלקטרוניקה (חבר שלי במקרה ), שמחזיק מבחר אדיר של ממסרים . צלמו לי תמונה מקורבת של הממסר ואנסה לאתר אחד מרחוק (אם זה עוזר ) עמית
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
אוקיי אז ככה,
לי הייתה את הבעיה הזו און אנד אוף משהו כמו שנתיים, רק בחלון ימני. לפני שניגשתי למוסך ניסיתי לבדוק אם זו הייתה בעיה של הריליי בבית פיוזים כפי שהומלץ כאן. זו לא הייתה הבעיה. הבעיה היא, כפי שאמר לך חיים, היא במתג עצמו. ואתה יכול לסמוך עליו בקטע הזה כי בדיוק לפני חודש הוא סידר את אותה הבעיה אצלי באוטו. ![]() הבעיה היא שהמגעים בתוך היחידה הזו של המתגים (זו יחידה עצמאית שיושבת בתוך הקונסולה המרכזית) כנראה שרופים, והפתרון הכי בטוח הוא להחליף את כל היוניט (משהו בסביבות ה-1200 ש"ח, כפי שאמרו כאן). גם חיים יאמר לך את זה. אצלי באוטו, ולאחר דיון מעמיק עם חיים, החלטנו לנסות לפתוח את היוניט ולראות אם אפשר לתקן אותו באמצעות הלחמות מבפנים. זהו פתרון זול יותר מלהחליף את היוניט בחדש, אבל חשוב לציין שאין עליו אחריות וגם חיים יאמר לך את זה. אז ככה שזה יכול לפתור לך את הבעיה ויכול שלא. אצלי באוטו זה בינתיים עובד יופי, וזו גם הבמה להודות לחיים ממוסך שמשון על טיפול מסור ומקצועי, ובעיקר על הסבלנות שלו שמתבטאת בהסברים מפורטים על התקלות ובשקילת כל האפשרויות לתיקון. אם יהיו לך עוד שאלות אשמח לענות. גל.
![]() |
#4 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
תאמינו לי אזה כיף לכם שם במרכז עם המוסך שימשון הזה החיים שלכם דבש
![]() |
#5 |
Senior Member
|
שלום חברים,
סליחה על התגובה המאוחרת אבל קראץי בשקידה את כל התגובות. אני כניראה אלך על הנסיון של תיקון במקום החלפה כי 1,200 ש"ח לפני מע"מ ועבודה זה פשוט מטורף. מעבר לזה, האוטו מראה אמינות יוצאת מהכלל. כבר שנה ו25,000 ק"מ ולא הייתה תקלה אחת מעבר לחלון. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
המגב של צד הנהג הפסיק לעבוד. | iz2 | פונטו - טכני | 19 | 27-02-09 22:14 |
מגב אחורי הפסיק לפעול | Mikiz11 | פונטו - טכני | 1 | 26-12-08 18:34 |
מגב קדמי באונו 94 הפסיק לעבוד | bargal | אונו - טכני | 9 | 27-11-08 00:50 |
מדחס מזגן לא מתחיל לעבוד | Meidan | פונטו - טכני | 1 | 12-04-08 15:02 |