![]() |
מתג חלון הפסיק לעבוד לי בHGT
שלום לכולם,
לפני כמה ימים בלי שום אזהרה מוקדמת המתג\חלון שמאלי הפסיק לעבוד לי, פשוט סגרתי ובפתיחה זה כבר לא עבד יותר. לקחתי לבדיקה אצל שמשון והוא ראה שזה כניראה מהמתג עצמו ולא המנגנון או פיוז. יש לציין שהחלון הימני עובד. למישהו יש עיצה מה הדרך הכי יעילה לתקן? אולי כדאי למצוא מפירוקיה? (יש בכלל HGT בפירוקיות?) אומנם זו בעיה קטנה אבל מציקה- במיוחד כאשר שואלים אותך שאלה ואתה לא יכול להוריד חלון לדבר :o בטח חושבים שאני סנוב :| תודה מראש ומועדים לשמחה :-) -דוד |
בדור 1 הבעייה היא בחיבור לדלת יש שם תקע נסה לשחק עם זה ואו לפתוח ולהחזיר
|
בבדיקה פירקו את הקונסולה של הכפתורים, גירזו, ניקו והחזירו, או שרק אמרו לך שזה מהכפתור? בדר"כ הבעיה בHGT בכפתורים אבל גירוז וניקוי של מגעים עוזרים בדר"כ.
|
חיים בדק עם טסטר בחיבור עצמו בין הקונסולה לדלת ולשם לא מגיע חשמל. המתג עצמו לא מרגיש בעצמו שיש בעיית חיבור כאשר לוחצים וחיים אמר שכניראה שמשהו נשרף בקונסולה עצמה. :cry:
אני יכול לנסות לגרז אבל זה ממש לא ניראה לי הכיוון. |
האופציה היחידה שלך היא להחליף את כל הפיקוד של החלונות חשמל והתאורה למינהם הפיקוד המקורי עולה בחברה 1200 ש"ח ובפירוקיות דיי קשה למצוא את הפיקוד של הHGT אני מחפש כבר חצי שנה בערך בינתיים הרכבתי לוח פיקוד של פונטו רגילה הבעיה היא שלא תוכל להדליק את אורות הערפל והחלון חשמל לא יעלה וירד אוטמטית רק מלחיצה אחת באופן זמני זה יעזור
|
יש פתרון טכני ונקרא מוסך עזר ברחוב שארית ישראל מול בלומפילד.
קודם כל מחליף שמשות רכב מנועים לחלונות חשמל ומנגנונים. יש לו צוות מעולה וגם בן שמתעסק באותו נושא באזור רק לא יודע בדיוק איפה הקיצר הוא יכול לעשות פלאים למפסקים ומנועים ויחסית לא יקרן |
יש לי מנגנון ספר אפשר לבדוק עם זה המנגנון או לא.
זאב אמרתי לך אנחנו פשוט צריכים להיפגש ואנ אסדר לך את זה כי מנגנון חדש עלה מלא כסף. |
הבעיה היא ברליי של החלונות תפתח את בית הפיוזים בצד נהג למטה יש שם ריילי שחור גדול תוציא אותו יש לו איזה 5 רגליים כמו שאני זוכר תזיז את הרגליים טיפה לצד ותכניס אותו בחזרה יש שם בעיה של מגע.
|
ממסר (ריליי) חלונות
אם התקלה הייתה בממסר חלונות אז 2 החלונות החשמליים לא היו פועלים, כי ממסר זה הנו משותף לשניהם ומזין במתח (+) את בית מתגי החלונות.
בברכת חג שמח - רפי לין :) |
צטט:
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:55. |