![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
חוסר בפרטים
דבר ראשון, הייתי ממליץ בחום להשתמש בנקודות ופסיקים, זה יעזור לאנשים להבין אותך!
דבר שני, שווה או לא שווה לקנות את הרכב אנחנו לא נדע כי חסר פרטים. מה המחיר הנדרש, איזה שנה הרכב, מנוע, אזרעקה או קרבורטור ? תפרסם את הפרטים ואני חושב שאז יהיה הגיוני להמליץ. תודה. אלכסיי. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
סוג מנוע: בנזין
טסט עד: 10-2009 ק"מ: 195,000 צבע הרכב: אדום מזגן: יש בעלות קודמת: פרטית בעלות נוכחית: פרטית מוכן להחלפה: כן תוספות: ניתן לקנות לפירוק או לנסיעה על הרכב מותקן ביפר של 800 שקל של רב בריח +מנעול גיר+נעילה מרכזית מזגן עובד תאור: רכב יפה שמור הרכב עשה ראש מנוע לפני 4 חודשים שמורה מאוד הבעיה שצריך לעשות רינגים במנוע הרכב נוסע יפה גם כעת פשוט מאבד שמן מה אתה אומר ***? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
מחיר 1200 שקל
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
//
שלום חבר..
רינגים , המשמעות שהלך מנוע, כלמור אולי אין קומפרסיה אוכל שמן. יש שתי אפשרויות החלפת מנוע או אוברול מנוע. שתי האפשרויות מדובר בכמה אלפים בין 2000-5000 לא יודע ממש מכירים . קח בחשבון שאם אתה עושה אוברול אז יהי לך מנוע במצב ממש טוב. עכשיו זה השיקולים שלך לקנות אונו ב 1200 ולשהקיע. או לקנות ב5000 שנוסעת חג שמח |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
איך הלך המנוע הוא אמר שהאוטו נוסע יפהההההאחי
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
idan.k
המלצה הראשונה שלי היא לעבור על חוקי הפורום!!! "יפהההההאחי " אין מילה כזאת לפי דעתי. לדעתי רושמים "יפה", אם אתה רושם את זה לאחיך, עדיף שתגיד לו את זה בבית, יהיה יותר פשוט. עוד פעם, זו רק דעתי (אדמינים, מוזמנים להגיב ).לגבי המלצה לרכב, דעה שלי = תמצא רכב תקין. ניתן למצוא אונו שמורה ב3000-4000 ש"ח. רק התיקון שאתה צריך יעלה את המחיר הזה. דרך הגב, איזה שנה האותו ? מה נפח מנוע ? איזו יד ? נערך לאחרונה על ידי Lexxxa : 18-09-09 ב 22:04. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
יש לי הצעה בשבילך פנה אליי בבקשה בפלא' שלי אם תרצה מנוע במחיר טוב מאוד וגם אפשרות להרכבה במחיר טוב.0547800759 כולל רישיון ואישור התקנה של המנוע.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| קול במנוע אונו | unoies | אונו - טכני | 9 | 28-05-09 20:45 |
| יש לי שאלה (לגבי פיאט בראבה, עם סדק במנוע, ערוך) | טוני_חאין | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 18-03-09 00:33 |
| רעש במנוע | ronenis | פונטו - טכני | 1 | 27-05-08 19:53 |
| בעיה בסרק במנוע קר | Ron_Dadon | אונו - טכני | 3 | 16-05-08 14:56 |
| קרטועים במנוע | פורום הגראז' | 19 | 09-08-07 00:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד