![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
האגרה על דיזל ירדה בערך 1700 ש"ח .
הדיזל של היום לא מזהם יותר ואפילו יותר נקי מהבנזין. עלות של ליטר סולר יותר זולה מבנזין ועושה יותר ק"מ לליטר. מנועי הדיזל היום טובים ומנוצלים יותר טוב מהבנזין וחבל שפיאט לא מביאה ומכניסה לשוק דיזלים פרטיות בחו"ל יש להם הצלחה גדולה פה היבואן רדום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל
|
צטט:
![]() |
![]() |
#3 | |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
צטט:
אינני מעוניין להכנס לויכוח אך קחו בחשבון שברגע שהיבואן לא יכול להתחייב מול היצרן לכמות מסויימת, יוצא כי מחיר יחידה הוא גבוה מה שמייקר את העלות לצרכן הסופי. במקביל יש צורך באחזקת חלפים למשך 7 שנים לפחות וכמובן ציוד יעודי לטיפול ברכב, ככה שבכדי לתת שירות טוב ללקוח במהלך כל התקופה בה הוא מחזיק ברכב חובה על החברה למכור כמות גבוהה יחסית של רכבים, מה שבפועל לא קורה (ולא רק אצל פיאט, 2% אמרנו). ממה שהתרשמתי בפגישה, פיאט לא מוכנים להגיע למצב בו הם לא יוכלו לטפל בלקוח בצורה טובה. זו גישה נכונה לדעתי, "אם אני לא יכול לתת שרות כמו שצריך למוצר מסוים, או שרות שיעלה מחיר שהצרכן לא יהיה מוכן לשלם , עדיף שלא אביא את אותו המוצר".
![]() |
![]() |
#4 |
Member
הגלגלים שלי: מולטיפלה2002
|
מולטיפלה חדשה?
היי
רציתי רק להוסיף שבאתר של היבואן של פיאט אין אפילו זכר למולטיפלה/מולטיפלה 2009 או מולטיפלה כלשהיא. ביי גיא ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
רענן היבואן הזה טיפש פשוט מאוד .
אם הוא היה מביא פונטו דיזל טורבו הייתי קונה . מה הוא מחליט אם וכמה ולמה ואם כל הפורום משוגע ורוצה לקנות רכב כזה . ואם כבר מדברים למה היבואן לא עושה מבצעים למי שמשרת אותו כל השנה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אתה היית קונה זאת בדיוק הנקודה, לא כל הפורום משוגע וזאת בדיוק הסיבה שלא משתלם ליבואן ולא משתלם ללקוח להעלות רכב כזה על הכביש בישראל. אני בטוח שאם היה יותר מלקוח אחד שמעונין ברכב אז מזמן הוא היה על הכביש.
ע"פ דברי המנכ"ל הסטטיסטיקה מציגה מכירות של 2% בשוק הדיזל הפרטי בארץ ולא רק בפיאט. אני מניח שהנתון הזה נכון ולכן אני חושב שהייתי נוהג בדיוק באותה הצורה כמו שנוהג היבואן כיום. אין זה אומר שלא צריך להכניס לארץ דגמים ייחודיים, אך צריך לעשות זאת במחשבה תחילה.
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
איזה תחילה ואיזה מחשבה לא דובים ולא ארנבות.
שהיבואן יקום ויגיד מילה פשוטה אנחנו מתמחים במנועי 8 שסתומים ובמיוחד לעצבן את גיא. איפה כל רכבי הפיאט שרואים בעלונים מחו"ל או בפורומים אנחנו במרחק שנות אור כל הצדיקים נהיו סחבקים של המנכ"ל. אותי לימדו דבר פשוט בחיים לא משתלם לך בשכר העבודה אל תעבוד רק אל תתבכיין כך גם היבואן לא משתלם לך תיסגור את העסק. דוגמה יפה תיקח מקאיה החליפו יבואן ותראה פתאום הרבה קאיות מה קרה הוא מקבל בחינם רכבים. שהמנכ"ל החדש ילך ליבואן הראשי יקנה 2000 מכוניות במחיר מוזל וישווק במחיר מוזל בכדי לשווק בצורה אגרסיבית המוסכים יעבדו ופתאום מכירים את פיאט. אתן לך דוגמה בשנת 94 הכניסו בצורה אגרסיבית את האונו מונדיאל במחיר של 44,444 ש"ח ואני רכשתי היה שווה. עוד אחד קבל ליבואן יש בסיס שפונטו לא מזהם ואז הוא יצא במבצע לפונטו אוט במחיר של 87000 ש"ח נסעתי למחרת במיוחד ונאמר שאתמול הם מכרו את כל 100 המכוניות (מתחילת השנה נמכרו 223 מכוניות של כל פיאט)נו אז איפה המחשבה להקה של ****. נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 16-09-09 ב 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
קודם כל אני מסכים ב- 100% עם יאיר. זה נראה כאילו המנכ"ל שטף לכם את המוח... אם אני הייתי שם ושואל את השאלות בניסוח שלי (כמובן בצורה מקצועית ומנומסת) המנכ"ל היה בולע את המילים. גם אני הייתי יכול לשבת כמה שעות על ה- Word והאינטרנט, ולהוציא לכבוד המנכ"ל סטטיסטיקה משלי על רכבי ספורט/ מנועים נורמליים/ איבזור נורמלי. אם צריך להעלות את זה על מצגות פאור- פויינט ו/או על גרפים באקסל זה מה שהייתי עושה. אני לא רומז משהו על האירוע האחרון, אבל לאירוע כזה באים מוכנים מראש- הוא מביא קלסר קטן עם סטטיסטיקה וטענות משלו- אני יביא ארגז קרטון עם ססטיסטיקה וחומר אחר שלי.
ליבואן משתלם לייבא כל רכב, בכל דגם עם כל מנוע. אם הלקוח מוכן לשלם (לפי מחיר הרכב באיטליה+ 90% מס) אז למה שתהיה בעיה ליבואן? מבחינת חלקי חילוף אני מוכן לחכות שבוע+ עד שיגיע חלק מאיטליה. אם הלקוח מוכן לסידור כזה, למה לא מאפשרים? כי אין ליבואן כוח להתחיל להתעסק עם "שיגעון" של כמה חובבי פיאט. למרות הרשום ליעיל אני בכל זאת מקווה (ע"פ התשובות של המנכ"ל וע"פ התרשמותכם האישית) שמישהו יתעורר שם ושכל השאיפות שלו יצאו לפועל, כי זו התקווה האחרונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
צטט:
שלום, מהיבואן נמסר כי יבוא המולטיפלה הופסק, מכיוון שפיאט לא מתכוונת לפתח גרסאות מחליפות העומדות בתקן הזיהום יורו 5. מה שהופך את המולטיפלות שלאחר מתיחת הפנים לנדירות ![]() ישנו פורום (חיצוני) לבעלי מולטיפלות, תוכל להיעזר גם בהם, אבל תבטיח שתחזור ותעדכן אותנו כאן ![]() בהצלחה בחיפוש.
![]() |
![]() |
#10 |
Member
הגלגלים שלי: מולטיפלה2002
|
היי
אני מצרף את השאלות המקוריות שלי ומנסה לסכם מה למדנו? להלן כמה שאלות בנושא: 0. היבואן לא מביא פיאט מולטיפלה חדשות לארץ. 1. היכן וכיצד מתחילים לחפש מולטיפלה? - אופציה אחת באינטרנט ואולי עם חיים ממוסך "שמשון" 2. מה נחשב לסביר מכמות הק"מ למולטיפלה - ראיתי מודעות עם מאות אלפי קילומטר. - נותרנו ללא תשובה - השאלה היא במודעות המפורסמות מה נחשבת כמות ק"מ לשנה סבירה שניתן להניח שהרכב במצב טוב יחסית. 3. מה עדיף בנזין או סולר? - אני מעריך את הק"מ שלי ב- 20000 שנתי. - ויכוח שכנראה אף פעם לא ייפתר. 4. איזה דגם מוטיפלה נחשב הכי מוצלח? - לא קיבלנו תשובה לדעתכם. 5. למה יש לשים לב בבדיקת רכב במכון? - הדברים הרגילים - מנוע ,שילדה , גיר - אך האם יש דברים ספציפיים למולטיפלה שצריך לשים לב? 6. מה הם סדרי הגודל של עלויות הטיפול? - לא ברור 7. האם "שמשון" מטפל גם במולטיפלה? - בהחלט כן! ביי ותודה ואנא הוסיפו מידע נוסף אם יש לכם. גיא. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
רכישת פיאט מוליטפלה שאלת כדאיות (מתוך שואלים את אדוראד) | צביקוש23 | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 03-04-09 16:41 |
פיאט מולטיפלה 2001 למכירה | מכירה | 0 | 20-07-07 18:52 | |
למכירה פיאט מולטיפלה | מכירה | 0 | 14-06-07 11:42 | |
פיאט מולטיפלה בנזין | פיאט כללי | 0 | 21-01-07 14:35 | |
אתר בעלי פיאט מולטיפלה בישראל | פורום הגראז' | 0 | 27-06-05 23:55 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד