![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
תאריך הצטרפות: Oct 2007
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
הודעות: 2,640
|
במערכת המקורית אין שום קרוס בדרך לטוויטר. מה שכן יש זה קבל שהוא חלק בלתי נפרד מהטוויטר ותפקידו לחתוך את התדרים בכדי למנוע נזק לטוויטר. לגבי החיווט המקורי, מהמערכת יוצא אל הדלת כבל המכיל מינוס אחד ופלוס אחד (שחור\ורוד). איפשהו בדלת העסק מתפצל לכבל ש"עולה" לטוויטר וכבל שממשיך לוופר(כאמור ללא קרוס).
אפשרויות התקנה: על הדשבורד, לטעמי לא מכוער ואפילו יש כמה יתרונות: 1. הטוויטר יושב ב"און אקסיס" (משמע בדיוק לכיוון המאזין) מה שמונע הנחתה של תדרים מסוימים, יחסוך משחקי איקולציה וכתוצאה מכך תקבל סאונד טוב יותר. 2. המרחק של הטוויטר השמאלי מתרחק מהמאזין. מה שמקטין את הפרש המרחק בינו לבין טוויטר ימין ולכן אתה אמור לקבל צליל מאוזן יותר מבחינת התזמון (אבל במקרה שלך לדעתי זה ממש לא חשוב) חסרונות: גלוי לעין ועלול לעודד פריצה, צריך להריץ חיווט לטוויטר. במיקום המקורי אתה מרוויח התקנה נוחה יותר. את הסיליקון לא שמים בחזית של הטוויטר אלא מסביבו ואז אין שום בעיה. אני הייתי בוחר באופציה הזו. יתכן ותאלץ לפרק חלק מ"בית הטוויטר" שבפלסטיקת הרכב (במשולש) בכדי לאפשר לטוויטר לשבת במקום. בהצלחה.
__________________
"הלאה הלאה, עזוב אותך שטויות, הלאה" (מיכאל 2010) |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו דור ראשון - איזו מערכת מיזוג נחשבת יותר טובה, מקורית או שהורכבה בארץ? | PuntoFan87 | פונטו - טכני | 1 | 06-12-08 02:51 |
| פונטו ספייס SX 2003 מתחממת בעצירה - אשמח לעזרה | פורום הגראז' | 4 | 21-08-07 11:50 | |
| תיקון מערכת קירור : החלפת מיכל עיבוי + החלפת משאבת מים | פורום הגראז' | 0 | 07-08-07 16:15 | |
| אשמח לעזרה בנוגע לחיישני ABS פונטו ספייס | פורום הגראז' | 14 | 04-08-07 01:04 | |
| ספייס 2003 - לפני טיפול - אשמח לוודא כמה דברים | פורום הגראז' | 9 | 16-02-07 21:42 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד