![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
1,100 הזרקה. זה גם מה שהיה לי (שנת 94) וכמובן שהיו תקלות פה ושם (בכל זאת רכב שמעל 10 שנים בכביש) אבל בכללי היה נחמד ומהנה יחסית לרכבים אחרים בשנתון המדובר שיצא לי לנהוג עליהם.
עלויות הטיפולים בו נמוכות עד מאד. אני אישית עשיתי תמיד טיפול 10 לבד, כך שזה נגמר במחיר חלקים בלבד (שיצא בסה"כ 170-180 ששקלים לערך לטיפול). טיימינג עשיתי במוסך ועלה בסביבות ה-200 שקלים כשאשר אבי קנה לי את הרצועה (עלתה פחות מ100 אם אני זוכר נכון). רצועת אביזרים (אלטרנטור, מדחס מזגן) - עלות זניחה לחלוטין. בלמים קידמיים (רפידות + צלחות) - כ-250 שקלים. אחוריים לא יצא לי לטפל. בלומ"ז חדשים עלו לי כ-600 שקלים לזוג + עבודה (קידמיים) קלאץ' מקורי + עבודה - 600-700 שקלים. סה"כ עלויות טיפול נמוכות. בדוק את הרכב כמו שצריך (מיותר להכניס רכב במחיר כזה לבדיקה במכון). חפש נזילות שמן / חוסר בנוזל קירור. בדוק שהמנוע לא מתחמם ושלא יוצא עשן לבן/שחור מהאגזוז (בדוק גם בהנעה שהמנוע קר). בדוק שההילוכים נכנסים (שים לב - באונו הילוך ראשון נכנס חלק בעמידה בלבד(!)) בסה"כ זה רכב שתמורת המחיר נותן תמורה לא רעה בכלל.
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה קטנה בקניית פונטו | bitamar | יעוץ ברכישת רכב | 7 | 12-01-09 19:03 |
| עזרה בקניית רכב.. | matanel7 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 23-12-08 17:09 |
| עזרה בקניית רדיו-דיסק לפיאט פונטו שלי! | Rotem | אודיו | 10 | 18-06-08 12:42 |
| עזרה בקניית פונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 9 | 12-03-07 10:38 | |
| חייב דחוף עזרה - פיאט אונו 1400 94 | פורום הגראז' | 1 | 06-02-07 06:40 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד