![]() |
|
![]() |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אם קר לנציג הוא יכול להיכנס לתוך התא מנוע של הגרנדה ולסגור אחריו את המכסה. בגלל שיש שם מנוע קטן ומצומק שמותקן בפינה העליונה, יש שם מקום לאכסן גם 3 אנשים וחתול אחד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
STIO ידידי - יש דבר כזה שנקרא תרבות נהיגה וקצת להנות בחיים ולא להיות כל החיים ממורמרים בגלל שלא קיבלת את מה שרצית. בעולם זה מאוד מקובל שאנשים נכנסים לסוכנויות רכב רק כדי לשטוף את העיניים (אבל רצוי שלא יגעו יותר מדי).
יאללה חייך ותעבור כבר הלאה. שמענו כבר את החוויה שלך בסוכנות פיאט. אני האחרון שיתמוך בהם אבל זו לא סיבה לקלקל כמעט כל שרשור שמוזכרת בו אחת מהמילים "גרנדה פונטו" "סוכנות פיאט" "מוסך פיאט" וכדומה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
כתבנו בצפון
|
סטודנט יקר,
יש דבר כזה הנקרא "תרבות", באופן כללי. במסגרת התנהגות נאותה זו, לא הולכים ומפריעים לנציגים רק כי אתה רוצה לראות רכב "בשביל הכיף". בשביל זה, גש לתערוכות רכב בארץ ובחו"ל (בקרוב נפתחת תערוכת פרנקפורט בגרמניה, ובסוף חודש מרץ נפתחת תערוכת אוטומוטור בת"א). כאמור, לא ניגשים לסוכנויות רכב ללא מטרה אמיתית לרכוש רכב, כך לפחות אני חושב. לא כיוונתי בהודעה זו למקרה שקרה בזמנו בסוכנות, זה קרה לפני למעלה משנה שלמה, ואם זה היה כ"כ מציק לי הייתי מתלונן לאן שצריך. מעבר לזה, צר לי שאינך מבין את הבדיחות בשרשור זה (תרגום): הכוונה שמרוב שהם לא מוכרים כלום כל היום, הם נרדמים מחוסר מעש. מכיוון שלארץ מביאים את הכי פשוט והכי זול, הגרנדה מגיעה כשהיא מצויידת במנוע 8V קטנטן, המותקן בפינה העליונה. כתוצאה מזה, 65% משטח תא המנוע ריק! פשוט ריק! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
טוב אולי אני עייף וחסר חוש הומור (רגעית) אבל כדאי לשמור על "שרשור אחד, בדיחה אחת"
ואני כבר הפרעתי פעמיים! למוכרים בסוכנות פיאט שבאתי לראות את ה- 500 ונהנתי מכל רגע. אפילו צילמתי תמונות והמוכר שהיה באותו זמן לא הופתע ואמר שאני לא הראשון שבא ועושה את זה. הנה כמה מהתמונות. שתיים של הפנים (שימו לב לידית ההילוכים, מראה נדיר לרכב חדש בישראל) ואחת של המנוע הלא!! קטן (שממלא את רוב תא המנוע) אשר מותקן ב- 500. נערך לאחרונה על ידי student : 29-08-09 ב 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
כתבנו בצפון
|
אני ראיתי וצילמתי את הרכב הזה בתערוכה האחרונה בת"א. הרכב המצולם היה עם מנוע 1.4 המספק 100 כ"ס וגיר ידני 6 הילוכים. זה מה שיצא:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() נ"ב בפעם הבאה שתהיה שם שוב, צלם את התא מנוע של הגרנדה. נערך לאחרונה על ידי stio : 29-08-09 ב 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
המנוע שלך גדול ב200 סמ"ק (פחות מפחית קולה). אצלך פשוט יש עוד 7 טון פלסטיקה שתכסה את השטחים הריקים. אני חושב שיש קצת גבול להתמרמרות. אתה פחות או יותר היחיד שמגיב בצורה הזו. כן, יש יבואן לא משהו, ובגלל זה אין דגמים מעניינים של פיאט בארץ. לא מתאים לך, קנה פונטו HGT. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לא תאמינו אני מוריד ספר טכני על פיאט 500 המקורית מנוע מאחור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
כתבנו בצפון
|
צטט:
כל פעם אתה כותב לי תגובה כזאת, כל פעם אני משיב לך שאינך יכול לסתום פיות, כל פעם אומרים לך שאני צודק. פעם הגדלת לעשות ודרשת לא "להשפיל" את היבואן ע"ג הפורום. אולי הגיע הזמן שנפסיק עם שרשרת התגובות האלו? זה לא מוסיף לאף אחד מאיתנו... ![]() הפלסטיקים אצלי לא מחפים בשום אופן על חללים ריקים, אלא מותקנים שם ליופי. מלבד ההבדל של כ- 200 סמ"ק במנועים אתה שוכח שלמנוע שלי יש עוד 8 שסת' לעומת זה של הפונטו. שורה תחתונה מותר לי לכתוב את דעתי כל עוד לא מדובר על עבירה על חוקי הפורום ו/או על החוק הוצאת לשון הרע. כמדומני, לא עברתי על שום חוק, כתבתי עובדות נטו. האמת לפעמים כואבת/ מרגיזה/ מעצבנת וכ', זו לא אשמתי. לא מתאים לך, פנה ליבואן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני רחוק מלהיות מאוהב במותג, בגלל זה אני לא בוכה כל הזמן כמוך, בכל פעם שרק מתאפשר לי. אני אולי קצת מאוהב באוטו הספציפי שלי, אבל זה שונה.
מי שמסונוור מהשם פיאט, הוא אתה ידידי. אני מבין יפה מאוד שאם יעלה הצורך להחליף רכב, כנראה פיאט לא תעלה על הפרק. חבל? אולי כן, אולי לא. לעולם לא נדע כנראה. אינני מצדיק את סמל"ת. אני מבין יפה מאוד שאלו דברים שמחוץ לשליטתי ומקבל אותם. אני בטוח שכולנו כאן יודעים שאם זה היה תלוי בנו, כל הדגמים של כל החברות היו מיובאים ארצה. המציאות שונה לצערי. החברה עובדת לפי עיקרון של רווח, כנראה שהם הגיעו להחלטה שכך הם ירוויחו יותר. אני קטונתי מלהיות מומחה בנושא, ואולי טוב שכך. מכיוון ובכל זאת רציתי רכב פנאי, והייתה לי היכרות עם הפיאט, רכשתי לי אחת בהזדמנות דיי לא צפויה אפילו. שלא כמוך, שהתעניינת רבות ברכב דומה, אפילו שלי, ידני, ספורטיבי ושאר הירקות, ובסוף אתה ואימך רכשתם פאביה אוטומטית. שלא תבין אותי לא נכון, רכב מצויין, באמת, גם אצלנו בחניה קיים חצי כזה (החצי השני הוא אוקטביה ושניהם מחוברים יחד ויוצרים את הרומסטר של אימי), אבל הנקודה הובהרה לדעתי. אם היית רוצה רכב ספורטיבי, לא היית מגביל את עצמך לתוצר פיאט, אלא מבין שיש הרבה חלופות. או, מנגד, מבצע יבוא אישי. אם לומר את האמת, באחד מהימים, אם יתאפשר לי, ואני באמת ארצה דגם כלשהו של רכב שלא מיובא ארצה, אני אפעל לרכוש אותו. אם זה אומר יבוא אישי, אחלה, אם זה אומר יבוא רגיל בתוספת כסף, גם אחלה. בדיוק כמו שאני מחפש לשדרג את אופני הSCOTT PURGATORY שלי בזמן האחרון. אם דגם הXC SPARK החדש שלהם לא יכנס לי בתקציב, אאלץ לרכוש משהו באותו סגנון, של חברה אחרת, למרות שיש לי נסיון טוב מאוד עם החברה הנ"ל. מה שאני לא אעשה, זה לרכוש אופני BMX במקום. לא שהם לא טובות, אבל ממש לא עונות על הצרכים שלי. אני גם אגלה לך סוד קטן. לאחרונה חשבתי לנצל את מעמד ה"חבר"-לקוח חוזר-מקורב לסקודה שלי, כדי לרכוש פאביה חדשה במחיר נמוך משמעותית. מה שהחזיר אותי למציאות, הוא אתה (מפתיע? אולי). שאלת אותי אם אני מרגיש חלק מהעדר, והאמת שאני לא ממש מרגיש מחוצה לא, אבל מספיק לא חלק ממנו. תודה לך על זה ![]() אינני מנסה לסתום לך את הפה, רק לציין שזה באמת כבר נשמע כמו תקליט שבור עם שיר לא מי יודע מה טוב. יש גבול בין השמצות, לבין קיטורים. השמצות זה פוגע ולא יפה, קיטורים סתם מציק. בדיוק כמו שציין סטודנט. היית לך חוויה לא נעימה (בלשון המעטה) בסוכנות ספציפית של פיאט. מובן, מקובל, תאמין לי שאני מזדהה איתך. להשליך אותה על שאר הסוכנויות, ולהתמרמר כל פעם מחדש באותה צורה מוגזמת על היבואן, זו לא דרך ממש יפה להבהיר את הנושא. הנקודה שלי היא בדיוק הירידה שלך לפרטים הקטנים הלא רלוונטים. עוד שמונה שסתומים? אתה מבין שזה בסה"כ עוד 8 חורים בראש המנוע, נכון? 200 סמ"ק, זה בדיוק מה שזה נשמע, 200 סמ"ק. פחות מפחית קולה, או כל משקה קל אחר לצורך העניין. וכן, לצערך, ברכב שלך, וברוב הרכבים כיום, גם רכבי על למינהם, ישנה כמות פלסטיקה יותר ממכובדת בתא המנוע. הם אמורים להסוות את המתכת הגלויה, ולתת מראה נקי יותר לתא המנוע. אני מהאסכולה שלא אוהבת את זה. מבחינתי זה כמו לרכוש חתול בשק בצורה כזו או אחרת. אם נסיר את אותם פלסטיקים, השטח שהמנוע שלך יתפוס ביחס לתא המנוע עצמו, יהיה פחות או יותר זהה לזה של הפונטו. תתפלא כמה קטן פיזית מנוע 1.6 ליטר. להזכירך, בקבוק מיץ תפוזים של פריגת (שלא יגידו שאני פרו קולה), הוא בנפח של 1.5 ליטר. רוב מה שאתה רואה זה תקורות שמולבשות על המנוע כדי שהוא יוכל לספק את שאר השרותים לרכב. כמו מדחס, אלטרנטור, רצועות, גלגלים, צינורות, חוטים, וכו'. הדור השלישי של הפונטו הוא רכב מצויין, לא פחות. כן, ישנו הנושא של בעיות האיבזור בארץ, אבל כמו שכבר ציינתי, אנחנו לא ממש יכולים לשנות זאת. החשיבה שלך היא בדיוק כמו של ישאלי טיפוסי, חשיבה של שקל למטר. לי יש עוד 8 שסתומים, אני טוב יותר. שכחת שזמינות הכוח שלך בסל"ד נמוך נמוכה יותר כנראה. שוב, לכל תצורת מנוע יש את היתרונות שלה, לכאן או לכאן. לא שללתי ממך את זכותך לכתוב הודעות בפורום מעולם. וככזו, גם לי יש את הזכות להגיב על התגובות שלך. ובכל מקרה, אינני מנסה לפגוע בך, אין לי מטענים נגדך, מעולם לא פגעת בי, ולכן אני באמת מצטער אם כן נפגעת, זו ממש לא הכוונה. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 29-08-09 ב 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
איך אפשר שלא לאהוב רכב כזה יפה
ועוד במיוחד כשהו אברט |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אין כרגע עצבני ממני!!! + המלצה לפחח | Gingivitis | פונטו - טכני | 11 | 11-03-09 17:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד