מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום מועדון פיאט ישראל > תמונות וסרטונים
עקוב אחרינו ב-RSS

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פיאט פונטו ספייס 2001 SX
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

מזל טוב לחיים
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפונטו היפה שלי !
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

קצת מסלול בימי מסלול
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה


מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad


מועדון פיאט בפייסבוק


תגובה
 
כלי נושא הצג מצבים
ישן 28-08-09, 22:41   #1
stio
כתבנו בצפון
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
מיקום: צפון
הגלגלים שלי: :
הודעות: 3,444
זה בדיוק מה שחסר לי, ללכת לסוכנות של פיאט "בשביל הכיף". הנציגים שם מאוד כועסים כשמגיעים ומפריעים באמצע שנת הצהריים שלהם.
stio מנותק  
הגב עם ציטוט
ישן 28-08-09, 22:45   #2
yair068
Senior Member
 
האווטאר של yair068
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
מיקום: ראשון לציון
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
הודעות: 3,222
תלך לכסות אותם קר להם מהמיזוג
yair068 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-09, 22:55   #3
stio
כתבנו בצפון
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
מיקום: צפון
הגלגלים שלי: :
הודעות: 3,444
אם קר לנציג הוא יכול להיכנס לתוך התא מנוע של הגרנדה ולסגור אחריו את המכסה. בגלל שיש שם מנוע קטן ומצומק שמותקן בפינה העליונה, יש שם מקום לאכסן גם 3 אנשים וחתול אחד.
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-09, 23:01   #4
student
Senior Member
 
האווטאר של student
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
הודעות: 468
STIO ידידי - יש דבר כזה שנקרא תרבות נהיגה וקצת להנות בחיים ולא להיות כל החיים ממורמרים בגלל שלא קיבלת את מה שרצית. בעולם זה מאוד מקובל שאנשים נכנסים לסוכנויות רכב רק כדי לשטוף את העיניים (אבל רצוי שלא יגעו יותר מדי).

יאללה חייך ותעבור כבר הלאה. שמענו כבר את החוויה שלך בסוכנות פיאט. אני האחרון שיתמוך בהם אבל זו לא סיבה לקלקל כמעט כל שרשור שמוזכרת בו אחת מהמילים "גרנדה פונטו" "סוכנות פיאט" "מוסך פיאט" וכדומה.
student מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-09, 23:46   #5
stio
כתבנו בצפון
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
מיקום: צפון
הגלגלים שלי: :
הודעות: 3,444
סטודנט יקר,

יש דבר כזה הנקרא "תרבות", באופן כללי. במסגרת התנהגות נאותה זו, לא הולכים ומפריעים לנציגים רק כי אתה רוצה לראות רכב "בשביל הכיף". בשביל זה, גש לתערוכות רכב בארץ ובחו"ל (בקרוב נפתחת תערוכת פרנקפורט בגרמניה, ובסוף חודש מרץ נפתחת תערוכת אוטומוטור בת"א). כאמור, לא ניגשים לסוכנויות רכב ללא מטרה אמיתית לרכוש רכב, כך לפחות אני חושב.

לא כיוונתי בהודעה זו למקרה שקרה בזמנו בסוכנות, זה קרה לפני למעלה משנה שלמה, ואם זה היה כ"כ מציק לי הייתי מתלונן לאן שצריך. מעבר לזה, צר לי שאינך מבין את הבדיחות בשרשור זה (תרגום):


צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
הנציגים שם מאוד כועסים כשמגיעים ומפריעים באמצע שנת הצהריים שלהם.
הכוונה שמרוב שהם לא מוכרים כלום כל היום, הם נרדמים מחוסר מעש.

צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
אם קר לנציג הוא יכול להיכנס לתוך התא מנוע של הגרנדה ולסגור אחריו את המכסה.
מכיוון שלארץ מביאים את הכי פשוט והכי זול, הגרנדה מגיעה כשהיא מצויידת במנוע 8V קטנטן, המותקן בפינה העליונה. כתוצאה מזה, 65% משטח תא המנוע ריק! פשוט ריק!
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-09, 00:17   #6
student
Senior Member
 
האווטאר של student
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
הודעות: 468
טוב אולי אני עייף וחסר חוש הומור (רגעית) אבל כדאי לשמור על "שרשור אחד, בדיחה אחת"

ואני כבר הפרעתי פעמיים! למוכרים בסוכנות פיאט שבאתי לראות את ה- 500 ונהנתי מכל רגע. אפילו צילמתי תמונות והמוכר שהיה באותו זמן לא הופתע ואמר שאני לא הראשון שבא ועושה את זה.

הנה כמה מהתמונות. שתיים של הפנים (שימו לב לידית ההילוכים, מראה נדיר לרכב חדש בישראל) ואחת של המנוע הלא!! קטן (שממלא את רוב תא המנוע) אשר מותקן ב- 500.
סמלונים שצורפו
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  IMG_3026.jpg
צפיות: 713
גודל:  101.0 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  IMG_3027.jpg
צפיות: 702
גודל:  99.7 KB  לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  IMG_3029.jpg
צפיות: 599
גודל:  107.9 KB  

נערך לאחרונה על ידי student : 29-08-09 ב 00:19.
student מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-09, 00:46   #7
stio
כתבנו בצפון
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
מיקום: צפון
הגלגלים שלי: :
הודעות: 3,444
אני ראיתי וצילמתי את הרכב הזה בתערוכה האחרונה בת"א. הרכב המצולם היה עם מנוע 1.4 המספק 100 כ"ס וגיר ידני 6 הילוכים. זה מה שיצא:
















נ"ב
בפעם הבאה שתהיה שם שוב, צלם את התא מנוע של הגרנדה.

נערך לאחרונה על ידי stio : 29-08-09 ב 12:44.
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-09, 02:12   #8
Caveman
Super Moderator
מנהל
 
האווטאר של Caveman
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: APESS
הודעות: 4,200
צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
אם קר לנציג הוא יכול להיכנס לתוך התא מנוע של הגרנדה ולסגור אחריו את המכסה. בגלל שיש שם מנוע קטן ומצומק שמותקן בפינה העליונה, יש שם מקום לאכסן גם 3 אנשים וחתול אחד.
גיא, חלאס.
המנוע שלך גדול ב200 סמ"ק (פחות מפחית קולה). אצלך פשוט יש עוד 7 טון פלסטיקה שתכסה את השטחים הריקים.
אני חושב שיש קצת גבול להתמרמרות. אתה פחות או יותר היחיד שמגיב בצורה הזו.
כן, יש יבואן לא משהו, ובגלל זה אין דגמים מעניינים של פיאט בארץ. לא מתאים לך, קנה פונטו HGT.
__________________
My Car: Mk3B APESS

הכללים לכתיבת הודעות בפורום. נא לקרוא.
Caveman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-09, 12:23   #9
stio
כתבנו בצפון
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
מיקום: צפון
הגלגלים שלי: :
הודעות: 3,444
צטט:
במקור פורסם על ידי Caveman צפה בהודעה
גיא, חלאס.
המנוע שלך גדול ב200 סמ"ק (פחות מפחית קולה). אצלך פשוט יש עוד 7 טון פלסטיקה שתכסה את השטחים הריקים.
אני חושב שיש קצת גבול להתמרמרות. אתה פחות או יותר היחיד שמגיב בצורה הזו.
כן, יש יבואן לא משהו, ובגלל זה אין דגמים מעניינים של פיאט בארץ. לא מתאים לך, קנה פונטו HGT.
גדעון, אני מבין שאתה מאוהב במותג, אבל זה לא אומר שאתה עובד אצל סמל"ת או שיש לך מניות שם ולכן אין צורך שתצדיק אותם.
כל פעם אתה כותב לי תגובה כזאת, כל פעם אני משיב לך שאינך יכול לסתום פיות, כל פעם אומרים לך שאני צודק. פעם הגדלת לעשות ודרשת לא "להשפיל" את היבואן ע"ג הפורום. אולי הגיע הזמן שנפסיק עם שרשרת התגובות האלו? זה לא מוסיף לאף אחד מאיתנו...

הפלסטיקים אצלי לא מחפים בשום אופן על חללים ריקים, אלא מותקנים שם ליופי. מלבד ההבדל של כ- 200 סמ"ק במנועים אתה שוכח שלמנוע שלי יש עוד 8 שסת' לעומת זה של הפונטו.

שורה תחתונה מותר לי לכתוב את דעתי כל עוד לא מדובר על עבירה על חוקי הפורום ו/או על החוק הוצאת לשון הרע. כמדומני, לא עברתי על שום חוק, כתבתי עובדות נטו. האמת לפעמים כואבת/ מרגיזה/ מעצבנת וכ', זו לא אשמתי. לא מתאים לך, פנה ליבואן.
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-09, 13:27   #10
Caveman
Super Moderator
מנהל
 
האווטאר של Caveman
 
תאריך הצטרפות: Sep 2007
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: APESS
הודעות: 4,200
אני רחוק מלהיות מאוהב במותג, בגלל זה אני לא בוכה כל הזמן כמוך, בכל פעם שרק מתאפשר לי. אני אולי קצת מאוהב באוטו הספציפי שלי, אבל זה שונה.
מי שמסונוור מהשם פיאט, הוא אתה ידידי. אני מבין יפה מאוד שאם יעלה הצורך להחליף רכב, כנראה פיאט לא תעלה על הפרק. חבל? אולי כן, אולי לא. לעולם לא נדע כנראה.
אינני מצדיק את סמל"ת. אני מבין יפה מאוד שאלו דברים שמחוץ לשליטתי ומקבל אותם. אני בטוח שכולנו כאן יודעים שאם זה היה תלוי בנו, כל הדגמים של כל החברות היו מיובאים ארצה. המציאות שונה לצערי. החברה עובדת לפי עיקרון של רווח, כנראה שהם הגיעו להחלטה שכך הם ירוויחו יותר. אני קטונתי מלהיות מומחה בנושא, ואולי טוב שכך.
מכיוון ובכל זאת רציתי רכב פנאי, והייתה לי היכרות עם הפיאט, רכשתי לי אחת בהזדמנות דיי לא צפויה אפילו. שלא כמוך, שהתעניינת רבות ברכב דומה, אפילו שלי, ידני, ספורטיבי ושאר הירקות, ובסוף אתה ואימך רכשתם פאביה אוטומטית. שלא תבין אותי לא נכון, רכב מצויין, באמת, גם אצלנו בחניה קיים חצי כזה (החצי השני הוא אוקטביה ושניהם מחוברים יחד ויוצרים את הרומסטר של אימי), אבל הנקודה הובהרה לדעתי.
אם היית רוצה רכב ספורטיבי, לא היית מגביל את עצמך לתוצר פיאט, אלא מבין שיש הרבה חלופות. או, מנגד, מבצע יבוא אישי. אם לומר את האמת, באחד מהימים, אם יתאפשר לי, ואני באמת ארצה דגם כלשהו של רכב שלא מיובא ארצה, אני אפעל לרכוש אותו. אם זה אומר יבוא אישי, אחלה, אם זה אומר יבוא רגיל בתוספת כסף, גם אחלה.

בדיוק כמו שאני מחפש לשדרג את אופני הSCOTT PURGATORY שלי בזמן האחרון. אם דגם הXC SPARK החדש שלהם לא יכנס לי בתקציב, אאלץ לרכוש משהו באותו סגנון, של חברה אחרת, למרות שיש לי נסיון טוב מאוד עם החברה הנ"ל. מה שאני לא אעשה, זה לרכוש אופני BMX במקום. לא שהם לא טובות, אבל ממש לא עונות על הצרכים שלי.

אני גם אגלה לך סוד קטן. לאחרונה חשבתי לנצל את מעמד ה"חבר"-לקוח חוזר-מקורב לסקודה שלי, כדי לרכוש פאביה חדשה במחיר נמוך משמעותית. מה שהחזיר אותי למציאות, הוא אתה (מפתיע? אולי). שאלת אותי אם אני מרגיש חלק מהעדר, והאמת שאני לא ממש מרגיש מחוצה לא, אבל מספיק לא חלק ממנו. תודה לך על זה

אינני מנסה לסתום לך את הפה, רק לציין שזה באמת כבר נשמע כמו תקליט שבור עם שיר לא מי יודע מה טוב. יש גבול בין השמצות, לבין קיטורים. השמצות זה פוגע ולא יפה, קיטורים סתם מציק.
בדיוק כמו שציין סטודנט. היית לך חוויה לא נעימה (בלשון המעטה) בסוכנות ספציפית של פיאט. מובן, מקובל, תאמין לי שאני מזדהה איתך. להשליך אותה על שאר הסוכנויות, ולהתמרמר כל פעם מחדש באותה צורה מוגזמת על היבואן, זו לא דרך ממש יפה להבהיר את הנושא.

הנקודה שלי היא בדיוק הירידה שלך לפרטים הקטנים הלא רלוונטים. עוד שמונה שסתומים? אתה מבין שזה בסה"כ עוד 8 חורים בראש המנוע, נכון?
200 סמ"ק, זה בדיוק מה שזה נשמע, 200 סמ"ק. פחות מפחית קולה, או כל משקה קל אחר לצורך העניין.
וכן, לצערך, ברכב שלך, וברוב הרכבים כיום, גם רכבי על למינהם, ישנה כמות פלסטיקה יותר ממכובדת בתא המנוע. הם אמורים להסוות את המתכת הגלויה, ולתת מראה נקי יותר לתא המנוע. אני מהאסכולה שלא אוהבת את זה. מבחינתי זה כמו לרכוש חתול בשק בצורה כזו או אחרת.
אם נסיר את אותם פלסטיקים, השטח שהמנוע שלך יתפוס ביחס לתא המנוע עצמו, יהיה פחות או יותר זהה לזה של הפונטו.
תתפלא כמה קטן פיזית מנוע 1.6 ליטר. להזכירך, בקבוק מיץ תפוזים של פריגת (שלא יגידו שאני פרו קולה), הוא בנפח של 1.5 ליטר. רוב מה שאתה רואה זה תקורות שמולבשות על המנוע כדי שהוא יוכל לספק את שאר השרותים לרכב. כמו מדחס, אלטרנטור, רצועות, גלגלים, צינורות, חוטים, וכו'.

הדור השלישי של הפונטו הוא רכב מצויין, לא פחות. כן, ישנו הנושא של בעיות האיבזור בארץ, אבל כמו שכבר ציינתי, אנחנו לא ממש יכולים לשנות זאת.
החשיבה שלך היא בדיוק כמו של ישאלי טיפוסי, חשיבה של שקל למטר. לי יש עוד 8 שסתומים, אני טוב יותר. שכחת שזמינות הכוח שלך בסל"ד נמוך נמוכה יותר כנראה.
שוב, לכל תצורת מנוע יש את היתרונות שלה, לכאן או לכאן.

לא שללתי ממך את זכותך לכתוב הודעות בפורום מעולם. וככזו, גם לי יש את הזכות להגיב על התגובות שלך.
ובכל מקרה, אינני מנסה לפגוע בך, אין לי מטענים נגדך, מעולם לא פגעת בי, ולכן אני באמת מצטער אם כן נפגעת, זו ממש לא הכוונה.
__________________
My Car: Mk3B APESS

הכללים לכתיבת הודעות בפורום. נא לקרוא.

נערך לאחרונה על ידי Caveman : 29-08-09 ב 13:34.
Caveman מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה



חוקי פרסום הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הם פועל
[IMG] הקוד הוא פועל
קוד HTML הוא כבוי
עבור לפורום

נושאים דומים
נושא מתחיל הנושא פורום תגובות ההודעה האחרונה
אין כרגע עצבני ממני!!! + המלצה לפחח Gingivitis פונטו - טכני 11 11-03-09 17:56


כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:29.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
FIAT CLUB ISRAEL ©

פיאט מוסכים ושרותי רכב פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד