![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
השרשור חמק מעיניי.
הגבהה ב-300 ש"ח כולל התקנה, נשמע כמו מחיר שווה לכל נפש. אני מניח שההגבהה תהיה מעץ מצופה לבד או משהו בסגנון והמחיר טוב במיוחד אם הוא כולל התקנה. את הטוויטר של הקומפוננטים תוכל להתקין במקום הרמקולים שעל הדש-בורד, ככה זה פחות ינקר עיניים. לטעמי, כדאי. הבדל האיכות שתקבל מרמקול 6.5 מלפנים בהשוואה לדרעק שיש שם עכשיו היא שמיים וארץ. שקול רכישה של קומפוננט בסגנון הפולס ככה שאם תחליט להגביר בעתיד אז תוכל לעשות זאת בראש שקט. אגב, אם תעשה חיפוש תגלה שמה לינקים מעניינים בנושא בניות לפונטו דור ראשון החל מדברים במחירים שווים לכל נפש ועד לבניות קצת יותר מושקעות.
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
הלכתי למישהוא אחר לקבל הצעת מחיר על קומפוננטים של מוראל פולס הם רצה עליהם 400 שקל לא כולל התקנה ועם התקנה זה עוד 150 שקל....
והוא רצה על חיתוך בדלתות 200 שקל ואמר לי אם אני עושה לך את החיתוך בדלתות אז אם תקנה את הפולס לא יעלה לך התקנה ... אז יוצא לי 600 שקל קומפוננת כולל התקנה +חיתוך בדלתות לפי דעתי זה שווה אם אני לא טועה? ובקשר להרצת חיפוש כבר העפתי מבט יש את זה שעשה התקנה עם כיס שיש על הדלת ממש אהבתי *** שיעשה לי גם חח אני אשלם לו :P |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בניה לרמקולים 6.5" בדלתות - פונטו MK1 | אודיו | 30 | 03-02-12 18:46 | |
| פונטו ספייס - האם למישהו יש נסיון עם השחלת חיווט לרמקולים בדלתות? | raanan_t | אודיו | 2 | 27-06-09 22:02 |
| עזרה | בניית רמקולים בדלתות פונטו MK1 | Roi b.e | אודיו | 4 | 05-06-09 12:53 |
| ריפוד דיפונים בדלתות משוחרר (HGT '01) | farmalot | שיפורים וקוסמטיקה | 2 | 16-03-08 16:34 |
| פרוייקט של פודים לרמקולים בדלתות וגם ריפוד חדש בדלתות האחוריות | פלוטו | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 23-10-07 22:27 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד