![]() |
פונטו דור ראשון 98:חותוך בדלתות להתקנת הרמקולים!
או אז ככה קניתי לפני 3חודשים קניתי רמקול 6.5 מדגם JVC ואחורים 6.9 גם של JVC הם היו מותקנים על הרנו של ההורים שלי! שקניתי את הפיאט לפני חודש וחצי רציתי להתקין אותם על הפיאט.
אבל מאחורה במגש חתוך ל 6.5 אז סמתי את האת ה 6.5 אבל אני מתחכנן לחתוך מאחורה את המגש ל6.9 ולסים את הרמקולים שיש לי ולחתוך בדלתות ל6.5 ולקנות קומפוננטים. הלכתי למישהוא בחיפה לא יודע איך קוראים לו שאלתי אותו בקשר לחיתוך בדלתות אז הוא הסתקל ואם לי 300 שקל +הגבאה קיצר יעשה לי התקנה ממש מקצועית! כדי או לא כדי? ואם יש לכם מקום להמליץ לי עליו או שיודעים מניסיון שעושה התקנה מקצועית אני אשמח ובזול כמובן! |
מה אין לאף אחד איך לעזור לי?
טוב תודה בכל זאת. מנהל תסגור חבל!!! |
השרשור חמק מעיניי.
הגבהה ב-300 ש"ח כולל התקנה, נשמע כמו מחיר שווה לכל נפש. אני מניח שההגבהה תהיה מעץ מצופה לבד או משהו בסגנון והמחיר טוב במיוחד אם הוא כולל התקנה. את הטוויטר של הקומפוננטים תוכל להתקין במקום הרמקולים שעל הדש-בורד, ככה זה פחות ינקר עיניים. לטעמי, כדאי. הבדל האיכות שתקבל מרמקול 6.5 מלפנים בהשוואה לדרעק שיש שם עכשיו היא שמיים וארץ. שקול רכישה של קומפוננט בסגנון הפולס ככה שאם תחליט להגביר בעתיד אז תוכל לעשות זאת בראש שקט. אגב, אם תעשה חיפוש תגלה שמה לינקים מעניינים בנושא בניות לפונטו דור ראשון החל מדברים במחירים שווים לכל נפש ועד לבניות קצת יותר מושקעות. |
הלכתי למישהוא אחר לקבל הצעת מחיר על קומפוננטים של מוראל פולס הם רצה עליהם 400 שקל לא כולל התקנה ועם התקנה זה עוד 150 שקל....
והוא רצה על חיתוך בדלתות 200 שקל ואמר לי אם אני עושה לך את החיתוך בדלתות אז אם תקנה את הפולס לא יעלה לך התקנה ... אז יוצא לי 600 שקל קומפוננת כולל התקנה +חיתוך בדלתות לפי דעתי זה שווה אם אני לא טועה? ובקשר להרצת חיפוש כבר העפתי מבט יש את זה שעשה התקנה עם כיס שיש על הדלת ממש אהבתי *** שיעשה לי גם חח אני אשלם לו :P |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:02. |