![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו אקטואל
|
אם אתה רוצה קצת על ההבדלים בין פונטו לפונטו ספייס להלן קישורים עם הרבה טרראם טכני:
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=6642 http://www.fiatclub.co.il/forum/show...19&postcount=1 בגדול - זה מאוד תלוי בדגם הספציפי שעליו אתה מתכנן ללכת. אישית אני מעדיף מאוד את העיצוב הפנימי של הספייס מאשר של הדגם הקודם. מה גם שהדגמים הקודמים הם 10 שנים ויותר (!) על הכביש - חסרון עצום. מבחינת תחזוקה - אני נכנס למוסך רק לטיפולים שגרתיים (הייתה לי תקלה בהיגוי לפני קצת זמן אבל נפתרה וחוץ מזה האוטו סוכריה). לפי דעתי לא צריך לשבור יותר מדי ת'ראש. בדברים האלה לך עם התחושת בטן ולא לפי מה שאומרים לך "האוטו הזה יקר בטיפולים, וההוא לא בטיחותי, והזה לא אמין" וכל מיני שיט כזה. לא מכיר את הקורסה - ולכן לא אתן לך חוות דעת לגביה, ובכלל אני חושב גם שחוות הדעת שלי לא אמורה לשנות לך בכלל. מה שאתה צריך לזכור זה שאוטו שרואים הרבה על הכביש, הוא לרוב אוטו טוב, או לפחות אוטו עם יתרונות מספיק גדולים על המתחרים שלו בשביל שהוא יהיה אופציה מובילה עבורך (לדוגמא, פונטו, מאזדה לנטיס, טויוטה קורולה/יאריס, דיהטסו סיריון, סוזוקי סוויפט וכו'). "אוטו פופולרי הוא אוטו טוב". תמצא משהו שעומד בתקציב שלך, שנראה ומרגיש שמור היטב, ושתחושת הבטן שלך מזרימה לך תחושות חיוביות לגביו - ותתחדש! |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התלבטות בין פונטו ספייס - S SPICE ידני 1.3 2001 לבין פורד פיאסטה 2000? | nadavt | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 16-07-09 23:37 |
| יעוץ ברכישת פונטו ספייס | Trick Daddy | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 30-01-09 18:33 |
| התייעצות ברכישת פונטו ספייס ELX 02 | kusi | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 23-11-08 23:18 |
| התלבטות ברכישת פיאט פונטו 95', 1.6 - הכדאי ? | edan | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 12-05-08 17:05 |
| שסתומים 8/16 בדגמי פונטו ספייס - התלבטות לפני קניה | פורום הגראז' | 7 | 11-10-06 03:37 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד