![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
שסתומים 8/16 בדגמי פונטו ספייס - התלבטות לפני קניה
שלום
חבר חדש מצטרף ![]() הבנתי שיש 3 רמות גימור לספייס: א. Young / S - בעלת 8 שסתומים 60 כ"ס. ב. Fun / Sx ג. Club / ELX - בעלת 16 שסתומים 80 כ"ס. כמה שסתומים יש בדגמי ה-Fun / Sx ? עד כמה ההבדל בכמות השסתומים (והכ"ס) משמעותי בנסיעה ? תודה |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
פונטו "ספייס"
אתה יכול לטלפן אל סוכנות פיאט לרכב חדש והטרייד אין שלהם שבמוסך המרכזי בת"א
ולשאול אותם את כל הפרטים והם יענו לך ברצון וטל' שלהם הנו 03-6441622 ומסור שם ד"ש ממני. בברכת חג שמח - רפי לין ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
דגמי ה S וה SX הגיעו ארצה עם 8 שסתומים, והמנוע הזה מפיק 60 כ"ס
ההבדל מורגש מורגש מאוד מנסיון. הELX הקודמת שלי הייתה אפילו אוטומטית, והיא הייתה זריזה במיוחד. זה קשור גם לעובדה שהיה לה את המנוע היותר חזק, וגם לגיר. נגיד את זה ככה, אל תקנה את ה S, היא כ"כ דלה באיבזור שזה לא יאומן. אפילו מד חום מנוע אין שם. |
![]() |
#4 |
Guest
|
תודה חברים
אני מחפש ידני, ולא מוצא ELX 02-01 כאלו. לטריידאין פיאט אין בכלל ידניות כרגע. האוטו מיועד לנסיעה יומית בדרך בינעירונית מישורית למרחק של 80 ק"מ. נהג אחד, עם מזגן. בערך 2000 ק"מ בחודש. אני אוהב כח זמין, ואת האפשרות לעקוף כשצריך. האם בנתונים האלו שווה לעשות מאמץ מיוחד עבור ה-ELX ? אני פשוט לא מוצא. SXים למכירה יש כמו סכינים בנתניה... ![]() אני מתלבט בין: א. SX2002 יד ראשונה עם 60,000 ק"מ ב. ELX2001 יד שלישית עם 100,000 שתיהן ידניות, וההפרש במחיר הוא 3000 ש"ח עבור ה-SX. תודה |
![]() |
#5 |
Guest
|
ה ELX בידני מאוד זריזה, יותר ממה שנדמה לך. אחת המכוניות הכי מדליקות שיצא לי לנהוג בהן.
(כן אוראל, אין צורך להטיף לי. שלכם הייתה יותר זריזה, אבל אני יודע על מה אני נהגתי ![]() בכל מקרה, אל תמהר, אין הרבה כאלה, אני מודע לעובדה. לא חושב שכדאי ללכת על אחת עם ק"מ כזה. תמיד יש מציאות. אם כבר אתה קונה ידנית, קנה ELX. ישנה עוד רמת גימור לדור שני אם אתה רוצה עוד כח מהמנוע ![]() זו אחת הסיבות (אחת מיני רבות), שאני נוהג במה שאני נוהג כיום. |
![]() |
#6 | |
Guest
|
צטט:
|
|
![]() |
#7 |
Guest
|
האמת שאני קצת טעיתי בתגובה.
יש עוד 2 גרסאות. האחת דיזל 1.7, לא מכיר אותה כ"כ, אבל עד כמה שאני יודע יש כאלה שמתגלגלות להן בארצינו. והשניה, ה HGT, עם מנוע ה 1750 סמ"ק. |
![]() |
#8 |
Guest
|
!
התלבטתי גם בין הדגמים.
בסוף בחרתי בELX ולחבר שלי יש את הSX ויש הבדלים משמעותיים. דרך אגב קניתי את המכונית שלי מפיאט(לא חדשה) בתל אביב. גם לי לקח זמן אבל בסוף מצאתי! יש לי את הדגם הידני....אחלה נסיעה מהירה זריזה חסכונית! |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד