![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
מה שחזיר אחד יכול לעשות...
אני עדין בהלם. פגוש קידמי - החלפה (לא בר תיקון לפי המוסך) - עלות 780 שקלים (חלופי) - לא כולל את מגני הפלסטיק השחורים (מזלי שהם נשארו שלמים, זה כ-100 שקלים לכל מגן צד ועוד 300 שקלים לחלק התחתון) פנס ימין - כנ"ל - עלות 496 שקלים מכסה מנוע - החלפה (לטענתו הזמן עבודה שאני אשלם על פחחות יהיה קרוב אם לא זהה לחדש) - עלות 505 שקלים תיקון מעבה מזגן (חורר ע"י הקורה שנדחפה עליו) - 250 שקלים (הייתה התלבטות אם יהיה ניתן לתיקון, לאחר הפירוק אמר שניתן לתקן. עלות של חדש כ-800 שקלים!) מילוי גז למזגן - 260 שקלים עבודות פחחות - 1100 שקלים (שיחזור קורה קידמית לצורה המקורית, אמר שמכיוון שהם לא מפרקים אותה זו לא נחשבת פגיעת שילדה) עבודות צבע - 850 שקלים סה"כ (לפני מע"מ) - 4241 שקלים כולל מע"מ: 4940 שקלים!!! המאורר רדיאטור קירור של הרכב חורק מסיבה כלשהי. אמר שיפתחו אותו ויתקנו ללא עלות, וכמו כן לא יחייבו אותי על התיקון המינורי בכנף ויבצעו שטיפה לרדיאטור. אלוהים...זה היה אמור להסתיים ב30 שקל כניסה למועדון ועוד 40 שקל לכל היותר בבאר...
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שיירה מהמרכז בשישי הקרוב.. שרשור אישורי הגעה | צביקוש23 | פעילויות המועדון | 20 | 12-09-08 12:14 |
| שיפורי "יופי" | asaf.m | תמונות וסרטונים - כללי | 0 | 26-04-08 16:20 |
| הביטלס או הרולינג-סטון ? | פאנקיעיראקי | אוף טופיק | 6 | 02-12-07 06:47 |
| מי בעד מיפגש בשישי הקרוב? | מועדון פיאט ישראל | 6 | 04-09-06 16:24 | |
| אחריי תאונה קטנה באונו ..! | פורום הגראז' | 2 | 20-04-06 21:40 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד