![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פולו
|
בפיאט הכל נעשה(אי-אפשר לומר נעשה אבל נו מילא) בשקט בשקט.
התנהלות סמל"ת בזויה. ישנם כמה נקודות אור קלילות בדמות התעוררות בעניין ה מיטו , ושיווק ה 159. זה בגלל התחלופה בצמרת ניהול אז מישהו רצה לעשות שריר ולהוכיח שהוא יכול לעשות משהו אך מעבר לזה אין ולא כלום. סמל"ת עם כל הכבוד לך ניר המקורב ל צלחת השיווק, צר לי לומר לך פיאט/אלפא פשוט "לא קיימים" בישראל אם תרצה שקופים בישראל. מח' השיווק , מעדיפים לשבת במזגנים ולגרד את הביצים. אין תכניות לטווח ארוך, אין עבודת שיווק אין ואין ואין ואין משהו שאפשר להצביע ולומר כי סמל"ת משווקת את עצמה. סמל"ת רדומה דבר המשליך על תוצר הייבוא אלפא/פיאט. שלא לדבר על התעוררות ושיווק דגמים מעניינים ע,ע פנדה 100HP. חוץ מביקורת , יש לי תכנית : "מה עושים?" את ההצעה, ותכנית מסודרת אני מסוגל לנפק אך רק מול הגורמים הרלוונטים ולא ע"ג הפורום. את הביקורת המלאה שלי העלתי כבר בפני אנשי סמל"ת. עכשיו אתם יכולים לחזור לישון. בברכת סופ"ש מהנה
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט 500 חדשה- הבהרת הנושא | Fiat500 | פיאט כללי | 1 | 31-08-08 10:24 |
| פיאט כרומה , ההיית או חלמתי חלום...? | צביקוש23 | פיאט אספנות | 7 | 20-07-08 18:38 |
| משאיות פיאט שעוד נוסעות בישראל... | צביקוש23 | פיאט אספנות | 8 | 03-03-08 23:00 |
| מצאתי מפתחות של פיאט חדשה. לאן להחזירם? | פיאט כללי | 9 | 03-06-07 11:39 | |
| אתר בעלי פיאט מולטיפלה בישראל | פורום הגראז' | 0 | 27-06-05 22:55 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד