![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
קרוב ל-10% מהרכב
לפי הסיפורים אלו המחירים
3200ש"ח לטיפול 80K 1500 טיפול 20K היה לי הרבה מה לומר אבל אני החלטתי שאם יש לי תקלה בינונית או שאני מתקן או מעמיד את הרכב לבינתיים אני מטפל כולם יודעים מהם העלויות |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אתם צריכים להבין משהו, טיפול 80 כולל דברים מסויימים והמחיר שלו הוא לא 3200.
מה שעשה פותח השרשור זה החלפות של עוד הרבה מכלולים מעבר למה שעושים בטיפול. כנ"ל לגבי טיפול קטן (20K) שכולל החלפת שמנים ומסננים, כ-500 ש"ח כולל בדיקות לעוד כמה מכלולים. כמובן, אם ידרש תיקון של אחד המכלולים הללו, המחיר לא כלול במחיר הטיפול. 1500 ש"ח לטיפול קטן?! קצת הגזמת לדעתי.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
עשית הרבה מעבר לטיפול 80K ולכן המחיר הגבוה
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
פתחתי את השרשור רק בשביל שאנשים גם יוכלו לקרוא ולקבל מושג של מחירים
אם זה עוזר להם ברור שהכוונה שלי היתה לעשות טיפול 80K, וטיימינג שהייתי חייב לעשות במקרה שלי... בפועל, אני יודע שזה יצא מעבר לטיפול 80K משאבת מים זה לא חלק מהטיפול, כנ"ל ברקסים הטיפול כולל בדיקה בלבד של הברקסים ואם רואים שהם נשחקו יותר מדי אז מחליפים רוצה לומר, שאם לא היה לי משאבת מים וברקסים - והייתי עושה רק 80K (שמן, מסנן שמן, מצתים, בדיקת ברקסים וכד') וטיימינג (שהייתי חייב לעשות) זה היה יוצא בערך 1700 ש"ח - זה כבר היה יותר סביר אגב, לא סיפרתי לכם שיש עוד תקלה מעצבנת באוטו שלא טופלה בינתיים יש לי תקלה של הודעה על תקלה של אורות בליווי הצפצוף המעצבן (פעם אורות ברקס לא דולקים, פעם איתות ימני/שמאלי לא דולק, פעם אורות דרך לא דולקים) - אבל הכל שטויות האורות דולקים והכל בסדר - משום מה המחשב חושב שיש תקלה ומדווח עליה בדקו במוסך את הנורות אולי משהו לא מתאים אבל לשיטתם זו לא הבעיה מה שכן, אמרו לי שיכול להיות שיש בעיה ב"מחשב מרכב" - ככה קוראים לחלק הזה והעלויות של זה - זה קודם כל בדיקה של כ- 200 ש"ח הכוללת הרכבה של מחשב מרכב אחר כדי לראות אם זה באמת הבעיה, ואם כן, אז צריך להחליף לי את החלק הזה, במשומש או מקורי, וגם זה סיפור יקר... מישהו יכול לשפוך אור על הדבר הזה ? חג שמח בינתיים אני יכול לחיות עם הרעש והצפצופים למרות שזה מעצבן.. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חוויות ממותו של מצבר | liorda | פונטו - טכני | 6 | 27-02-09 09:35 |
| מהיום, גם בכביש 6 יש מכמונות מהירות אוטומטיות. | shl710 | אוף טופיק | 1 | 04-12-08 00:31 |
| טיפול 80000 פונטו ספייס SX 60 | פורום הגראז' | 4 | 02-06-07 12:38 | |
| אכזבה גדולה מהיום... (פרוייקט צביעת מראות) | פורום הגראז' | 3 | 26-05-07 15:09 | |
| חוויות מקורס אישי בנהיגה ספורטיבית | פיאט כללי | 9 | 18-04-07 21:05 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד