![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
אכזבה גדולה מהיום... (פרוייקט צביעת מראות)
פרוייקט כושל....
צריך לצבוע את המראות שוב פעם, בגלל כמה טעויות אנוש שיצרו כתמים. איך מורידים 3 שכבות צבע ולקה? עם טינר? |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
כן טינר 21 יעשה את ההעובדה מעולה !!
להבא כתוב הודעה כמו שצריך אל תפציץ ישר..... וכתוב כותרת ענינית לשירשור (לא שאני אחראי ,פה אבל זה מציק לי) וגם שלא יעירו לך..... ד"א אם יש לך בעיות צביעה אני מוכן לעזור היום צבעתי לדוד שלי את הפלסטיקה של הידיות בצבע כרום .......(כסוף) פרט איזה כתמים היו לך ..... וממה ? נ.ב סוד הקסם בצביעה הוא אוירור נכון צביעה ממרחק והמתנה מעל ומעבר....... |
![]() |
#3 |
Guest
|
תאמת כבר צבעתי בעבר חלק בפנים ויצא בן זונה...
הפעם לא יודע מה התפקשש... עד עכשיו זה לא נתפס כמו שצריך.. ועשיתי הכל כמו פעם שעברה.... ניקיתי טוב, שייפתי, טינר, ניקיתי שוב שהטינר אל יוריד תצבע.. צבעתי ממרחק, הכל התחיל מזה שחבר שלי נגע פעם אחת באזור אחד במראות, חטפתי קריזה, ואז שמתי בטעות את הלקה מהר מידיי.. והכל נהרס.. מאוכזב... וכן לא שמתי לב איך רשמתי את הכותרת |
![]() |
#4 |
Guest
|
הטעות הייתה שלא נתת לצבע להתייבש לפני הלק . ולק צריך לשים בשכבות דקות בכדי שלא יעוות את הצבע מתחתיו . אני ממליץ לעבודה מושלמת גש " ברק " חנות מוצרי צבע לרכב ברחוב המסגר בתל אביב . תקנה צבע שמתאים לרכב שלך והוא יכניס לך אותו למיכל לחץ (תרסיס) תמורת 60 שקלים . צביעה מהצבע הזה על שכבת יסוד טובה ויבוש טוב יקנה לך עבודה מקצועית ואמינה לטווח ארוך .. ולצבע יהיה ניתן להוסף לק בכדי להגן עליו ולקבל גוון מבריק ללא שום בעיה.
תעשה פרוייקט מצולם ותראה לנו את העבודה שנלמד . עמית |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד