![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
בהנחה שאתה קבוע בצורת נהיגתך, אפשר לאמוד את המספרים.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
מממ... 1400 ק"מ ב 6 חודשים, יוצא 2800 ק"מ בשנה, 5600 ק"מ בשנתיים - ירידת ערך לאחר חישוב של תוספת למחירון על הקילמטרז הנמוך כ 20,000 במקרה הטוב ... חבוב תפעיל את הראש לא משתלם לך כלכלית ! אתה מפסיד המון כסף! תחזור לאונו...
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תודה על העצה, אך אני לא עושה חשבונות על כסף ולא רכשתי את הרכב כדי לשמור על ערכו.
אני לא מוכר את הרכב בעתיד הקרוב בכלל ועיניין הק"מ לא מעניין אותי, פשוט הייתי חייב לציין קריאה מדוייקת לכתבה, אחרת כל הכתבה הזאת לא היתה שווה כלום. אם כבר העלת אפשרות של "בזבוז המון כסף", אז תהיה בטוח שעם האונו הפסדתי לא פחות, לא כולל עצבים והפסד ימי עבודה וכ' כל פעם שהרכב היה נזקק לתיקון כלשהו. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט 500, ג'ילרה נקסוס 500
|
אה, אתה גם עובד ?! בטח ברשות העתיקות ...
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
גיא, קילומטראז' כזה אני עושה בשבועיים בממוצע
|
|
|
#26 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
בשבועיים?
האמת שאני עושה סביבות 600-500 ק"מ בסופ"ש עם טיולים - וזה לא כולל את הנסיעות לבסיס (בימים שצריך את האוטו צמוד) ולחברים.
|
|
|
#27 |
|
כתבנו בצפון
|
לא, דווקא עכשיו לא עובד, פשוט סיימתי את המועדפת... אבל אם כבר, רשות העתיקות עבדה איתנו
פשוט בתקופה עם האונו עבדתי. לך תסביר לבוס שלך (שמצוייד ברכב ליסינג חדש) שאיחרת לעבודה 4 שעות כי התרמוסטט נתפס והמנוע התחמם... בנוגע לק"מ אתם כנראה סתם נוסעים בשביל הכיף... לא חבל על הדלק? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
ממש לא.
בשביל מה קנית את הרכב? שישב בחניה? רכבים היום גם מספקים לא מעט הנאה, מעבר לפונקציונאליות. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
כתבנו בצפון
|
הנאה אי אפשר לקבל מרכב עם גיר אוטומט, זה פשוט לא זה. לצאת עם רכב אוטומט לנהיגות ספורט והנאה זה פשוט בזבוז דלק, שום הנאה לא תצא מזה- אני לא יוצא לנהיגות "כיף" עם הרכב כלל, אלא רק לנסיעות הרגילות שאני צריך וזהו. בסופ"ש הרכב עומד.
במידה והייתי מצליח למצוא את מה שחיפשתי בהתחלה (HGT) ולאמי הייתי קונה איזו יונדאי גטס אוטומטית- אז היה מדובר על ק"מ אחר לגמרי ברכב שלי, אבל אין לי כוח ואין לי סבלנות לחפש רכב במשך שנה ולא למצוא (מההתחלה הסיכוי שלי למצוא היה אפסי ביותר, מכיוון שהתמקדתי על דגם ה- "אבארט" עם ק"מ נמוך וכ'), אז במקום לקנות שני רכבים משומשים רכשתי אחד חדש, אך נאצלתי להתפשר על הגיר על חשבון הנאה מנהיגה לטובת הצרכים של אמי. לא נורא, לפחות יש לי שקט ממוסכים, כבר חצי שנה לא הייתי במוסך. שהרכב יעמוד בחניה. לא מפריע לי בכלל, העיקר הוא משרת אותי וכל פעם שאני נכנס אליו הוא מניע. למרות הכל- אינני מתחרט על הרכישה ואחזיק ברכב שנים ארוכות (מאוד). עם האונו בשנה האחרונה עשיתי מעל 7000 ק"מ, ואילו כאן אני חושש שלא אגיע בשנה ל- 3000 ק"מ. אני מודה שלא ציפיתי שייצא הק"מ הנמוך הזה, זה יצא ממש במקרה. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
גיא, זה לא נכון - אפשרי להנות מרכב, בלי קשר לתיבת ההילוכים שלו.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| סקודה פאביה החדשה: סיכום מפורט- חודשיים ביחד | stio | רכב כללי | 29 | 15-12-08 15:20 |
| סיכום חצי עונה ב-WRC | דובי מילר | רכב כללי | 0 | 22-06-08 22:03 |
| פיאט 500 החדשה+כתבה מערוץ 2 | פיאט כללי | 2 | 07-07-07 11:54 | |
| סיכום מפגש המועדון 24.2.06 | מועדון פיאט ישראל | 8 | 15-04-06 17:40 | |
| פיאט סטילו 4*4 החדשה- כתבה | פיאט כללי | 3 | 26-12-05 10:50 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד