![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
הבעיה עם השמן
גבר תבדוק תשמן יכול להיות עם שמן עם ההזרקת השמן
אם תרצה אני תלמיד י"ב במקצוע חשמל אני יכול להכניס תרכב למוסך להתסכל |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
גם טוב
עם לחולה אגה יש מחשב לאיתור תקלות בבית ספר אז זה מאוד יעזור.
יש לך דיזל וזה מאוד מאוד קשה עם דיזל ! אני ממליץ ללכת עם חולה אגה ליבדוק את האוטו. ואני חושב שלחולה אגה זה גם יעזור בתאודה. אז גם חולה אגה יהיה מרוצה וגם אתה ![]() ושוב שאני אומר תיבדוק שמן זה יכול ליות יותר גרוע אתה יכול לישבור את גל הארכובה !! וזה הרבה כסף !!!!!
|
|
|
|
#13 | |
|
Senior Member
|
יש
צטט:
יש [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] שמן והאוטו שלי בכלל בכלל לא צורך שמן ממש טיפה פעם ב3 חודש אולי מעט |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אני מאזור חדרה..
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
|
אבל כדאי
אבל כדאי שתבדוק שוב את השמן מנוע שהוא בצבע זהבב ולא שחור
אם הוא שחור אז צריך להחליף אם הוא זהבב אז בסדר או שתנסה להעשים תוסף דלק שינקה תראש מנוע וחיישנים ושאר המערכת..זה גם יכול לעזור.. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Senior Member
|
צטט:
ובקשר לאטם שניפרץ את זה עוד לא אבנתי הבן אדם שאל שאלה על עשן שחור והוצתה אותו עם מנוע גמור. הבעיה היא מערכת אזרקה או פילטר אויר\סולר סטומים |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אתה ממליץ כי היית שם כבר ויש לך ניסיון טוב איתו?
צטט:
שמן מנוע שחור זה אומר שמן מנוע איכותי, שעושה את העבודה שלו ומנקה את כל הלכלוך מהמנוע. אין להחליף שמן מנוע שחור רק כי הוא שחור, אלא רק בטיפול התקופתי, אך כמובן שכל המרבה זה משובח- לא יהיה נזק מלבד נזק לכיס. שמן זהוב זה זבל של שמן שלא עושה את העבודה שלו (במידה והוא נשאר כך לאחר תקופה ארוכה מהרגע שהוא נשפך למנוע/ אגן שמן). בד"כ מנוע ששורף שמן מוציא עשן כחול/ כחלחל. מנוע ששורף מים מוציא עשן לבן. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
תשמע
שחר והבחור שפתח את השירשור.
אני מכונאי!! אני למדתי בבית ספר למכונאות, אני אובר קורסים בחברת בוש. אני גם עובד ואני יודע מה אני אומר אני בטוח בזה. עם יש עשן שחור אז סימן שיש בעייה בראש!!! לא משנה עם זה אתם ראש או אתם שסטומים! זה ניקרה ראש. עם היתה לי דרך לאגיה לשם תוך שתיי דקות היתי אומר בידיוק מה הבעייה. אנשים שאני מתפל להם באוטו אין להם דיזל הדבר היחיד שאני עושה בדיזל, זה פירוק של חלק אחד שניקרה אפארט אני לא יודע איך אומרים את זה באיברית. על כול מיקרה זה חייב ליבדק זה לא בארי לאוטו זה יכול לישבור את גל הארכובה. וקרה מיקרה כזה ואני נאלצתי לאחליף מנוע בפונטו. וזה לא קל!!
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיית הנעה פונטו ספייס 02 ELX | bigi77 | פונטו - טכני | 4 | 01-01-09 10:36 |
| ריח דלק + עשן שחור מהאגזוז | itai | פונטו - טכני | 2 | 19-12-08 14:51 |
| רעשים בזמן נסיעה וחוסר שמן השביתו את הרכב, מה יכולה להיות הסיבה (ערוך) | עידו אכדרי | פונטו - טכני | 11 | 10-10-08 07:47 |
| בעית הנעה בפיאט אונו 70s | Yoggy | אונו - טכני | 2 | 24-12-07 19:47 |
| עשן שחור-דיזל | פורום הגראז' | 3 | 24-01-07 15:50 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד