![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
צמיגים שונים, מישהו מזהה ? והאם יש בעיה ?
ברשותי רכב ליסינג צמוד (מאזדה 3, שנת 2006) שאני שוקל לרכוש (הסתיימו 3 שנות השימוש),
לאורך השנים הוחלפו לי 2 צמידים (בשל תקרים), הצמיגים הנוכחיים : הצמיגים הקידמיים : PowerMax 769 195/65 R15 91H Kumho הצמיגים האחוריים : Yokohama made in Japan 195/65 R15 91H FD9N yyy4705 Radial Tubeless 1. האם הצמיגים הקדמיים או האחוריים הם הצמיגים המקוריים של היצרן ? 2. האם הצמיגים הללו (מבחינת החברה ואיכות) סבירים, או שמדובר בצמיגים ירודים שיש להחליף ? 3. האם יש בעיה עקרונית לנסוע עם צמיגים שונים ? (אני רואה שהם באותו גודל) 4. אם אני מבין נכון, הצמיגים האחוריים נוצרו בסוף 2005 (כשהרכב עלה לראשונה על הכביש, אמת ? 5. בצמיגים הקדמיים אני לא רואה משהו שנראה כמו תאריך ייצור, היתכן ? תודה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל
|
המלצה חמה שלי חד משמעית... להחליף באופן מיידי לצמיגים איכותים תוצרת מישלין או פירלי!
צמיגים יפנים\סינים נחשבים לא אמינים לא בטיחותים לחלוטין! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צביקה על מה אתה מקשקש?
צמיגים יפניים לא בטיחוטיים או איכותיים? היוקו שיש לי ברכב C.drive, וה S.drive שיחליפו אותם הם מהאיכותיים שיש. תוצרת הצמיג לא קובעת את איכותו, הדגם כן. חברה מנוסה וותיקה בתחום תייצר צמיגים טובים בדר"כ, וגם כאלה שלא. למשל המישלין אנרג'י, שהם מהצמיגים הגרועים שיצא לי להיתקל בהם. הפירלי באופן כללי הם טובים מאוד (אני מדבר על הדגמים הגבוהים שלהם), אך מתייבשים גם מהר יחסית. לפותח השרשור, האחוריים הם המקוריים. הקדמיים סבירים, אך לא מעבר לזה. ממליץ בחום להחליף את כל הרביעיה. גש לפנצ'ריות קרובות אליך וקבל הצעות למחירים, לאחר מכן נוכל לייעץ לך לגבי הדגמים שיוצעו לך. חייב להיות תאריך ייצור על כל צמיג, בדוק שוב. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 09-02-09 ב 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
צטט:
![]() איזה רביעיה מומלצת בתחום הסביר, וכמה אמורה לעלות בערך ? דבר אחד לא מובן לי, אנשים נוסעים עם צמיגי הליסינג שנים על גבי שנים, שהם בטוח טובים הרבה יותר מכל הצמידים של הרכבים הישנים שנוסעים על הכביש, ועדיין לא שמעתי על שום וועדת חקירה שמונה בשל מחדל צמיגי הליסינג... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל
|
תראה אני לא זוכר איפה זה פורסם אך היה איזה עיתון שראיתי לפני חודשיים מחקר שנתגלה בו שאחוז גבוה מן הרכבים המעורבים בתאונות קטלניות הם רכבי חברות ליסינג\השכרה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אנשים שנוסעים שנים על גבי שנים עם הצמיגים שלהם, או שמגיעים לפאנצ'ריה ללא ידע מוקדם, מקומם לא על הכביש. נקודה.
הצמיגים הם הקשר היחיד של הרכב שלך אל הכביש. אין משהו אחר שמחבר בין הרכב לכביש. אני אכניס אותך קצת לפרופורציה גם. בבוגאטי ויירון, שהוא רכב הכביש החזק ביותר שנמכר כיום, עם 1000 כ"ס, שטח הצמיגים (העצומים) יחדיו לא עולה על שטח דף A4. תסיק מזה לבד כמה זה אצלך ברכב. הקו המנחה הוא קודם כל חברות מוכרות. אין כזה דבר "חברות בת של". אחרי זה הדגמים שאתה יכול להשיג באיזור מגוריך, אם אתה לא מהמשקיעים שהחיים שלהם מעניינים אותם. לעניות דעתי, רביעיה טובה לרכב שלך, אם נצא מנקודת הנחה שהרכב לא משמש לנסיעה תובענית, תעלה כ300+ ש"ח לצמיג. בוא נתחיל מזה שתיגש לפאנצ'ריה קרובה אליך לקבל קצת מושג מה תוכל להשיג, לאחר מכן נוכל להמליץ לך לפי הדגמים. כמו כן, ניתן להעזר קצת באתר הזה כדי לקבל מושג אילו דגמים ניתן למצוא במידה שלך http://www.tires4u.co.il/ נערך לאחרונה על ידי Caveman : 09-02-09 ב 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
היוקוהמה שיש במזדה 3 "אקטיב" הם ASPEC, הם לא רעים בכלל.
![]() |
#9 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
אני
אני הייתי נכנס למוסך מורשה של מאזדה, ושואל מה הצמיג המומלץ לקבלת אחיזת כביש הכי טובה ברכב.
מי שחי מאזדה שנים, כבר יש לו ניסיון עם כל הצמיגים , ועם כל הרכבים המגיעים אליו עם בעיות כאלו או אחרות.
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
צטט:
צמיגים יפנים הם מהמובילים בעולם! יוקוהמה, טויו, לכל אחת מהם יש דגמים מעולים ומהמובילים בהעולם.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בעיה עם הטורים בהנעה מישהו מכיר? | itamars2 | פונטו - טכני | 4 | 27-09-08 16:45 |
נורה נסתרת בלוח שעונים התגלתה. האם מישהו מזהה? | stio | אונו - טכני | 5 | 18-04-08 14:42 |
שאלה לגבי מקום לקניית אביזרים שונים לרכב | פורום הגראז' | 1 | 25-07-07 15:52 | |
פונטו - בעיה בברקסים\צמיגים? (ערוך) | פורום הגראז' | 10 | 16-05-07 13:35 | |
עלות ביטוחים שונים לפיאט[שאלה] | פיאט כללי | 6 | 09-04-06 23:19 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד