![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
פונטו - בעיה בברקסים\צמיגים? (ערוך)
מדובר בפיאט פונטו, כשאני לוחץ על הברקס יש שריקה אבל זה לא מה שמפריע לי, נאמר לי שזה נורמלי אבל לאחרונה יש שריקה כזאת כשהאוטו נוסע בהילוך 1-2 בזמן שאני בכלל לא לוחץ על הברקס
מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? צריך מוסך? גם לפני זה כשסובבתי את ההגה כשהאוטו עומד ימינה ושמאלה זה נשמע כאילו הצמיג ממש התחכך עם הרצפה. מלאתי אויר וזה לא ממש חוזר אבל עדיין מחשיד. יכול להיות שזה קשור אחד בשני? |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
בדוק אולי יש פלסטיקה משוחררת !
האם נסעת עם בלם היד לפני שכל התקלה התחילה !? |
![]() |
#3 |
Guest
|
אממ סליחה אבל מזאת אומרת פלסטיקה משוחררת? לא ממש נסעתי עם בלם יד מורם...
למרות שאיזה פעם פעמיים שחכתי להוריד את הבלם יד אבל זה ממש קרה לשניה ולא לזמן ממושך.. וזה קרה לא בזמן הקצר |
![]() |
#4 |
Guest
|
פלסטיקה של בית הגלגל , פגוש שרופף ?
אולי ציריה ?! |
![]() |
#5 |
Guest
|
אהא אני יצטרך לבדוק עם אבא שלי מחר. בכללי הכל נראה תקין אבל אני לא יודע מה זה ציריה, אני גם לא יודע איזה גלגל לבדוק כי אני לא יודע מאיפה הרעש בא, כנראה שאני יבדוק את כולם
ד"א, שאלה אחרת: האוטו היה בטיפול 10,000 לפני מספר חודשיים, שמו מים אדומים מלאתי מים ירוקים מתחנת דלק לאחר שהמפלס ירד קצת, האם הצבע משנה? זה לא משנה שערבבתי נוזלים שונים? |
![]() |
#6 |
Guest
|
טוב
אים אני לא טועה אז היתה לי בעייה דומה 1. האים זה כל הזמן שורק או רק בסיבובים ? 2. האים עשיתה טיפול לאחרונה ? ההשערה שלי היא שזה פחית שהיא חלק מהבלמים הקידמיים צריך פשוט להזיז אותה טיפה. |
![]() |
#7 | |
Guest
|
צטט:
זה לא ממש בסיבובים וזה לא תמיד לכל אורך ההילוך הראשון והשני, כשאני מוסיף גז זה לפעמים פוחת אבל זה אקראי כן עשיתי טיפול לפני משהו כמו 3-4 חודשים ולא מצאו בעיות בברקסים אבל זה לא היה לפני זה |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
תיגש למוסך אני לא זוכר באיזה הפרש זמן זה קרה אצלי אבל זה נשמע זהה .
|
![]() |
#9 |
Guest
|
chesh בדוק את מפלס שמן הברקס או את המשאבה עצמה יכול להיות היא נהרסה !
ומים ירוקים ואדומים זה משנה רק אם אתה מערבב אותם יחד באחוזים גבווים ! לא אמרה להיות בעיה עם זה ! |
![]() |
#10 |
Guest
|
עצה שלי, תלמד אותו לשרוק שיר שמח
![]() שריקות יכולות לנבוע מהמון גורמים. הגיר יכול לשרוק, הבלמים יודעים לשרוק, רצועות שורקות גם, יש מיסבים שטובים בשריקות, גם הרוח שורקת ואפילו צנרת הוואקום יודעת לשרוק. קשה לנחש מכאן. אבל רק כדי לשלול את עניין הברקסים, סע קצת בהילוך 1, תעצור ותיגע בגלגל. אם אחד מהם חם יותר מהאחרים בצורה משמעותית - ולא בגלל שהוא היה בשמש - אז יכול להיות שהברקסים שלך באותו גלגל תפוסים. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד