![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| טמפרה - טכני טכני - דגמי טמפרה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
נשמה יקרה שלי
נשמה יקרה שלי, הריי שענית לי על השאלות ולפיכך התשובה והדיאגנוזה המדוייקת ביותר שאני יכול לומר לך, וודאיייייייייי שזה קשור למנורת האינג'טור שנדלקת לך!!!!!!!!!!!
נתקלתי בפונטו שמנורת האינג'קטור הייתה נדלקת לסירוגין. הנסיעה ברכב הייתה רגילה, אך לעיתים הרכב היה נכבה אפילו בזמן נסיעה. לאחר שחיברתי אותו למחשב פיאט קיבלתי התראה על חיישן ספידומטר (יושב בגיר), לא כבל ספידומטר אלא חיישן ספידומטר, החלפתי לו לחיישן מקורי מהחברה (מגיע עם אחריות לשנה), מחקתי את התקלה, והפלא ופלא הרכב הפסיק להתכבות בנסיעה. אני לא אומר שאצלך הלך אותו החיישן, אני רק אומר ידידי המלומד, כי עליך להגיע למוסך מורשה של חברת פיאט (היות והם מחזיקים במחשב המסוגל להיתחבר לרכבך ולאתר התקלה), והם יגידו לך בדיוק מדוע מנורת האזרקה נדלקת. אני כמעט בטוח שתפתור את הבעיה של מנורת האזרקה, תיווכח כי נפתרה גם הבעיה של כיבוי המנוע בין ההילוכים שציינת. **שימו לב , שימו לב, איך שעונים על השאלות שלנו באופן מדוייק כפי שעשית, הבאת לנו כלים מדוייקים יותר לעזור לך** כמובן זאת דיאגנוזה מבלי להביט ברכב, ככה או ככה צריך לסדר את עיניין מנורת האינג'קטור שלא תדלק לך. במידה ואחר שתסדר את זה הרכב ימשיך להתכבות (מה שאני לא מאמין, אך כבר היו דברים מעולם), אז אאלץ כבר להפעיל את התאים האפורים בראש שלי (: אנא חזור אלינו עם ממצאים נ.ב - שמי סער עם ע' נערך לאחרונה על ידי saar : 29-01-09 ב 14:10. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו ספיריט
|
שוב תודה רבה לך סער על ההסבר והתשובה!!!
ותודה גם לך רפי! |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעש של חיכוך חזק ממסרק ההגה צד ימין של ספייס 01 מה הבעיה? | 11efraim | פונטו - טכני | 1 | 16-10-08 21:31 |
| הרכב תקוע, אין סטרטר, כלום לא עובד, מצבר חדש. מה הבעיה? | stio | אונו - טכני | 10 | 02-09-08 16:44 |
| אורות דרך ומעבר :( מה הבעיה ?! | אלי_תמם | אונו - טכני | 7 | 06-05-08 22:44 |
| משלשום במוסך ועדיין לא נמצאה הבעיה.. | itai182 | פונטו - טכני | 2 | 02-04-08 12:38 |
| נקישות מההגה ספייס SX '03 מה הבעיה? | noshi100 | פונטו - טכני | 0 | 09-02-08 17:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד