![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
ספר רכב ניתן להוריד כאן: http://aftersales.fiat.com
בתפריט בחרי eLUM ואז לחצי על Continua אח"כ לחצי על דגל בריטניה כדי לעבור לאנגלית, בחרי את סוג הרכב ותקבלי את החוברת באנגלית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס אקטואל
|
תודה על העזרה.
שאלה נוספת: אתמול ביצעתי את הנסיעה הראשונה שלי מחוץ לעיר. במהלך הנסיעה הבחנתי ברעשים שמתרחשים לפעמים, כאשר אני : 1. מסובבת את ההגה (למשל כדי לעבור נתיב) 2. לוחצת על הברקסים (בעדינות ולא בפתאומיות) חשוב לציין שהרעשים לא התרחשו בכל פעם שסובבתי את ההגה/ לחצתי על הברקסים. האם הרעשים האלו מורים על בעיה מסוימת לדעתכם? אם כן, מהי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
שכחתי לתאר את צליל הרעש ששמעתי:
זה נשמע כמו חריקת צמיגים/חריקת בלמים עדינה/כאילו משהו נגרר על הכביש ושומעים אותו תיארתי את המקרים הנ"ל כדי לאפיין את הרעש ששמעתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
אף אחד לא יכול לשמוע את מה שאת שומעת.
הכי קל להשמיע את הרעשים לבעל מקצוע שינסה לאבחן במה מדובר, למרות שזה אומר לפספס שעות עבודה או לקום בשישי בבוקר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
בנוגע לסעיף ראשון: יכול להיות ממנוע הגה חשמלי, אבל לקחת בעירבון מוגבל מכיוון שזה יכול להיות עוד הרבה דברים. בנוגע לסעיף השני: הרעש שאת שומעת הוא רעש מתכתי? אם כן, יכול להיות שצריך לטפל בבלמים. אם הם חדשים ועדיין מרעישים יכול להיות שהתקינו בלמים סיניים זולים. מדובר בבלמים טובים, אבל משך החיים שלהם לא כמו המקוריים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
תודה על ההתייחסות,
לקחתי אותו לבדיקה במוסך מורשה והוא אמר לי שהרעש בסדר, זה לא רעש שמעיד על משהו חריג, אלא הוא אומר שיש איזשהו חיכוך בין הברקס להגה בסיבובים ושזה בסדר.. (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
חיכוך בין הברקס להגה? נשמע לי כמו קשקוש אחד גדול.
כדאי לבדוק זאת לעומק יותר. עם בלמים לא מתעסקים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
הרעש מגיע מלפנים או מאחור?
![]() |
#9 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
לאיזה מוסך נסעת בצפון? רק אל תגידי לי שזה "הכוכב" או "פ.י.א צפון"... רמת המקצועיות/ שירות/ אמינות של רוב המוסכים המורשים בצפון שואפת לאפס מאופס. אמרתי זאת בעבר ואומר זאת גם עכשיו, ואני מודה לאלוהים יום יום שאני לא צריך לגשת לשם יותר לעולם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
אני לא זוכרת את השם.. זה מוסך מורשה של פיאט בטבריה
יכול להיות שלא הבנתי לגמרי את ההסבר שלו.. בסה"כ הוא עשה נסיעת מבחן איתי באוטו כ 10 דקות נסיעה, ובמשך הנסיעה הזו נשמע רק פעם אחת הרעש המוזר שאני שומעת בסיבוב ההגה לפעמים (רעש חלש). הברקסים באותה נסיעה לא עשו רעש כלל, והוא בדק אותם ואמר שהם מצוינים. הוא הסביר לי גם שהרעש שיש לפעמים נובע מכך שפעם היו שמים אזבסט בבלמים (שהיה מונע רעשים) והפסיקו עם זה כי זה מסרטן ולכן יש רעשים. אם מוסך מורשה לא נותן שקט נפשי- אז מי כן??? וגם, נראה לי שאם משהו לא היה בסדר אז הוא היה רוצה לעשות על זה כסף.. לא? בסופו של דבר הוא לא לקח ממני כסף הוא אמר לי לא לחפש בעיות איפה שאין.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מחפש פונטו ספייס 2006. | כפיר גל | קניה | 1 | 02-01-11 16:25 |
קיט תיקון למגבים של פונטו ספייס 2001-2006 | Makover | מכירה | 4 | 26-11-08 13:06 |
שאלות בנוגע לטיפולים עבור פונטו 2006 | yigal_van | פונטו - טכני | 1 | 20-08-08 23:29 |
חיבור מד סל"ד לפיאט פונטו אקטואל 2006 | yigal_van | פונטו - טכני | 1 | 24-04-08 14:23 |
שאלות כלליות פונטו ספייס | idokarady | פונטו - טכני | 2 | 14-02-08 19:15 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד