![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס אקטואל
|
פונטו ספייס 2006 אקטואל- כמה שאלות
1. אבא שלי מכונאי רכב (מתמחה בסובארו ומאזדה). הוא טוען שכדאי לי (מבחינה כספית) שהוא יקנה את רצועת התזמון (אני לא יודעת האם יש סוגים שונים של רצועות ואיזה סוג מומלץ לרכב שלי) וההרכבה של הרצועה תיעשה במוסך אחר (לא מורשה) כשהוא מסתכל על הנעשה.
אבל ממה שקראתי בפורומים, לא מומלץ לקחת סיכונים כלשהם וכדאי לעשות את ההחלפה במוסך מורשה. האם מישהו יכול להגיד לי איזה רצועת תזמון יש ברכב מהסוג שלי? כדי שאם אבא שלי יחליף אז לפחות זה יהיה מקורי? מה לעשות?? 2. כנ"ל לגבי החלפת השמן. איזה סוג שמן מומלץ לסוג רכב שלי לפי הוראות היצרן? 3. כמה אמור לעלות החלפת טיימינג במוסך מורשה? נערך לאחרונה על ידי shirant : 13-01-09 ב 22:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
10W40 חצי סינתטי הוא השמן המומלץ לרכב שלך.
בזמנו עשיתי טיפול 80,000 לELX הקודמת שכלל החלפה של רצועת התזמון ושאר הירקות ושילמתי כ1600 ש"ח. זה היה לפני כמעט 4 שנים בערך, אני מניח שהמחירים קצת השתנו מאז. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
גדעון, הפונטו שלך הייתה 16V, הפונטו שלו היא 8V. ב-8V החלפת רצועת טיימינג זה עסק פשוט ביותר.
![]() |
#4 |
Junior Member
|
יש לכם מושג איפה אפשר להוריד ספר רכב על פונטו ספייס 2006 אקטואל מנוע 1200?
חיפשתי באתר של פיאט- ואין את הדגם הזה התקשרתי לשירות לקוחות של פיאט ואמרו לי שהם כבר לא מוכרים ספר רכב |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
ספר רכב ניתן להוריד כאן: http://aftersales.fiat.com
בתפריט בחרי eLUM ואז לחצי על Continua אח"כ לחצי על דגל בריטניה כדי לעבור לאנגלית, בחרי את סוג הרכב ותקבלי את החוברת באנגלית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
תודה על העזרה.
שאלה נוספת: אתמול ביצעתי את הנסיעה הראשונה שלי מחוץ לעיר. במהלך הנסיעה הבחנתי ברעשים שמתרחשים לפעמים, כאשר אני : 1. מסובבת את ההגה (למשל כדי לעבור נתיב) 2. לוחצת על הברקסים (בעדינות ולא בפתאומיות) חשוב לציין שהרעשים לא התרחשו בכל פעם שסובבתי את ההגה/ לחצתי על הברקסים. האם הרעשים האלו מורים על בעיה מסוימת לדעתכם? אם כן, מהי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
שכחתי לתאר את צליל הרעש ששמעתי:
זה נשמע כמו חריקת צמיגים/חריקת בלמים עדינה/כאילו משהו נגרר על הכביש ושומעים אותו תיארתי את המקרים הנ"ל כדי לאפיין את הרעש ששמעתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
אף אחד לא יכול לשמוע את מה שאת שומעת.
הכי קל להשמיע את הרעשים לבעל מקצוע שינסה לאבחן במה מדובר, למרות שזה אומר לפספס שעות עבודה או לקום בשישי בבוקר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
בנוגע לסעיף ראשון: יכול להיות ממנוע הגה חשמלי, אבל לקחת בעירבון מוגבל מכיוון שזה יכול להיות עוד הרבה דברים. בנוגע לסעיף השני: הרעש שאת שומעת הוא רעש מתכתי? אם כן, יכול להיות שצריך לטפל בבלמים. אם הם חדשים ועדיין מרעישים יכול להיות שהתקינו בלמים סיניים זולים. מדובר בבלמים טובים, אבל משך החיים שלהם לא כמו המקוריים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מחפש פונטו ספייס 2006. | כפיר גל | קניה | 1 | 02-01-11 16:25 |
קיט תיקון למגבים של פונטו ספייס 2001-2006 | Makover | מכירה | 4 | 26-11-08 13:06 |
שאלות בנוגע לטיפולים עבור פונטו 2006 | yigal_van | פונטו - טכני | 1 | 20-08-08 23:29 |
חיבור מד סל"ד לפיאט פונטו אקטואל 2006 | yigal_van | פונטו - טכני | 1 | 24-04-08 14:23 |
שאלות כלליות פונטו ספייס | idokarady | פונטו - טכני | 2 | 14-02-08 19:15 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד