![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
הבעיה היא לא הבוחנים כי אם שוטרים שחלקם רגיש מאוד לנושאים כאלה.
ממה שקראתי עד כה היתה הצעה לתקנה המגדירה כי אסור שתהיה תצוגה הגלויה לעיני הנהג פרט למערכת ניווט או תצוגה החיונית לתפעול הרכב (קרי לוח שעונים, מסכי תצוגת האנרגיה ברכבים היברידיים וכדומה). ע"פ התקנה הזו, אם היא אכן עברה, אז אסור להתקין שום רדיו-דיסק על הדש-בורד גם כאלו המצויים ב-99.9% מהרכבים. השאלה היא האם באמת יש תקנה כזו? עידו, החוק בטוח מחורר, אני רוצה לבדוק היכן הפירצות שאני יכול לנצל לטובת מערכת כזו לכן חשוב הניסוח המדוייק. בכל מקרה, הפרוייקט הזה לא יעצר אבל עלול לשנות קצת לגבי מיקום המסך למיקום פחות בולט. כרגע התוכנית היא למקם אותו במיקום המקורי של הרדיו-דיסק תוך בניה קלה עם פיבר מסביב. תודה רבה.
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| Nikon D80 - התלבטות בעניין כרטיסי זכרון | raanan_t | אוף טופיק | 0 | 25-06-08 16:00 |
| שאלה בעניין התאוצה של הבראבו... | yarin@bravo | פיאט כללי | 2 | 18-05-08 01:57 |
| פונטו MK1 - שאלה בעניין סוגים ופירוט הטיפולים | פורום הגראז' | 9 | 09-02-07 09:50 | |
| אונו 94 - בעיה לא רצינית אבל מציקה בדשבורד | פורום הגראז' | 9 | 02-02-07 01:42 | |
| יש למישהו פחח טוב באיזור י-ם או מודיעין? | פורום הגראז' | 1 | 01-11-06 17:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד