![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
אם אני לא טועה מותר עד 3.5 (וגם זה המון! המכוניות האלה מזהמות כמו בתי הזיקוק...) לגבי מחירון כנראה שלא, גם אם כן מדובר בסכום אפסי. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אופניים
|
שוב תודה על התגובות, עזרתם לי מאוד
![]() בכל מקרה, אני אקח את הרכב רק אם הוא יעבור טסט. מישהו מכיר מקום טוב ואמין שלא ינסה לדחוף לי מדבקות ולוחיות ? אהה ואיפה כדאי לבטח אותו, פשוט כמה חברות ביטוח גדולות דורשות 5,400 ש"ח לשנה (חובה + ג' ) ![]() שוב תודה רבה, דור
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
|
אל תשלם את המחיר הזה בשום אופן, אני בחודש שעבר ביררתי כמה יעלה לי לעשות ביטוח מקיף+ חובה ל- HGT ויצא 5500 בגלל שאני נהג צעיר, אז על טיפו 89' מחיר דומה?!
חובה בסביבות 2100 ש"ח בגלל שהרכב לא בטיחותי (אין כריות אוויר). צד ג כולל נהג צעיר וחדש לא צריך לעלות מעל 1000 ש"ח. תנסה דרך 9 מיליון, אפשר לקבל הצעת מחיר אונליין ללא התחייבות, זה גם מה שאני עשיתי, הם אח"כ שולחים אימייל עם פרטי ההצעה ויומיים אח"כ מתקשרים כדי להעניק עוד מידע. http://www.9000000.co.il/info/ |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
צטט:
ביטוח חובה - 2785 צד ג' חדש - 1652 יוצא 4440 ש"ח שזה יותר זול מביטוח ישיר (555) אבל יש קנס כבד עם מפסיקים את הביטוח לפני המועד המסוכם (שנה) אגב, אם נגמר לרכב הטסט לפני שבוע, אני יכול לנהוג בו למכון טסטים או שחובה לגרור, ואם כן כמה עולה גרר למרחק של 5-7 ק"מ בערך ? תודה, דור עריכה: יכול להיות שיצא לך 2100 החובה בגלל שאתה צעיר ואני חדש דנדש נערך לאחרונה על ידי dor2911 : 10-09-08 ב 23:28. סיבה: אני סנילי |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
כתבנו בצפון
|
ביטוח חובה נשמע לי יקר בכל אופן. אתה יכול להשוות מחירים באתר משרד האוצר, קישור:http://www.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp
בנוגע לביטוח צד ג': האם ביררת ביטוח על שמך? אם לא, האם ב- 3 השנים אחרונות היתה תביעה לביטוח על שמו של בעל הפוליסה? ושאלה אחרונה: האם לקחת תוספות כמו ביטוח שמשות, ר"ד ,גרירה וכ'? אני שואל מכיוון שהמחיר גבוה ממה ששילמתי על צד ג'. בנוגע לטסט: אתה לא יכול לנהוג ברכב. יש לך 2 אפשרויות: ראשונה: לגרור את הרכב. שנייה: לגשת למשרד הרישוי ולהוציא אישור תנועה זמני ל- 48 שעות. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
צטט:
כמה דברים 1. לא הבנתי מה התכוונת בדיוק בשאלה הראשונה, בחיים לא הייתה לי פוליסה על שמי 2.אולי יצא יותר זול אם אני ארשום את הפוליסה על אח\אבא לי ונעשה בתור תוספת ביטוח נהג חדש ? 3. לא הוספתי שום תוספות לפי מה שידוע לי... לגבי האישור תנועה, זה עולה כסף?, מה צריך לעשות כדי לקבל אותו ? שוב תודה רבה, לא יודע מה הייתי עושה בלעדיכם ... דור נערך לאחרונה על ידי dor2911 : 11-09-08 ב 00:47. סיבה: מאוחר בלילה ואני עייף |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
כתבנו בצפון
|
במידה ואתה רושם את הביטוח על שמך כנהג צעיר וחדש שרק עכשיו החל לנהוג, הביטוח יהיה יותר יקר לעומת אם אחד ההורים ירשום את הביטוח על שמו. אם יש היעדר תביעות ב- 3 שנים האחרונות, אתם תהנו מהנחה.
אינני יודע אם אישור התנועה הזמני עולה כסף (גם אם כן, מדובר בכמה גרושים), אבל אתה צריך לגשת למשרד הרישוי כדי להוציא אותו. אני אישית הייתי פשוט מעלה את הרכב על גרר ונוסע איתו למכון, אולי יעלה יותר אבל יחסוך לי לעמוד בתור המון זמן במשרד הרישוי. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מה אתם אומרים..שווה ? | shaked | יעוץ ברכישת רכב | 7 | 01-05-08 12:24 |
| הגרנדה פונטו החדשה, שווה משהו ? | elad_n | פיאט כללי | 18 | 06-12-07 20:07 |
| האם שווה לי לקנות חלקים לחצי אוברול לבד כי אמרו לי שאם יעשו | פורום הגראז' | 1 | 03-09-07 23:08 | |
| הוצאות על האוטו-חישוב, שווה בכלל? | פורום הגראז' | 7 | 10-08-07 01:32 | |
| פיאט פנדה, שווה??????????????? | פיאט כללי | 3 | 05-11-06 13:19 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד