![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אדי, כשביצעת את נסיעת המבחן- האם המזגן עבד? אם כן, נסה לכבות את המזגן ולראות על כמה סל"ד עובד המנוע ב- 100 קמ"ש.
בנוסף, ניסית לעבור למצב הידני של התיבה ע"י הזזת הבורר לצד שמאל ולראות מה המצב שם? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
אני אהיה הפרסי הראשון ואדבר על כסף
![]() לפני קצת מעל 4 שנים שקניתי את ה ELX שלי עשיתי סקר שוק קטן של הקומפטיות של אותה תקופה. בסקר היו : יונדאי גטס, סוזוקי איגניס, יאריס , סיטרואן C3 , והפונטו שתי המועמדות האחרונות שנשארו היו הפונטו והיאריס ומבחינת תמורה לכסף הפונטו עלתה על היאריס בכמה וכמה פרמטרים |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
3000 סל"ד ב100 קמ"ש זה הגיוני בהחלט.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
קייבמן זה המון !
אם אני בנסיעה במישור על 100 אני על 2200 וגם זה תלוי בעוד גורמים.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
האוטו שלך אוטומאטי עם גיר רציף. יחס ההעברה הסופי שלך יותר חסכוני מיחס ההעברה הסופי של הגיר הרובוטי
|
|
|
#6 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
ומה המצב בגיר הידני או שזה אותו דבר כמו הרובוטי בתפעול האוטומטי?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אוטו דבר.
גיר רובוטי הוא הרי גיר ידני בעיקרו. מן הסתם, כמו שציין ארילו, יחס ההעברה הסופי בגיר הרציף נמוך יותר. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 24-08-08 ב 20:09. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
גיא, תעשה לי טובה...
"רעשים חריגים" - זה שיש אנשים שמכל דבר (שאינו בעיה) קופצים ועושים פיל, זאת בעיה נפשית ואני ממליץ להם לגשת לטיפול. ואגב, אתה פשוט אידיוט שאתה מקשיב לאנשים כאלה. Sorry. כל עוד לא התנסת ברכב ואינך מכיר אותו - שמור את הפניני חוכמה שלך לעצמך. הפונטו חפה מבעיות? אל תגיד דבר כזה - אינך יודע אם זה נכון. אין מספיק רכבים כאלה (לפחות בבעלות פרטית) ולכן אינך יכול לצאת בהצהרות שכאלה. בסופו של דבר, הפונטו חביבה להחריד - וחבל שהיא מיובאת ארצה עם מנועים מיושנים להחריד (וסטודנט, הוא מיושן להחריד - תרצה או לא). היא לא רעה בכלל, אבל היא לא מצטיינת בשום דבר - וזאת עוד בעיה שלה. סופר מיני הטובה והמשתלמת ביותר היא הפביה - תרצו או לא, תזלזלו או תסכימו...
|
|
|
#9 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו, בלנו
|
גדעון זה לא הגיוני להיות על 3000 סל"ד ב 100 קמ"ש,
אפילו האונו לא עומדת על 3000 ב 100 קמ"ש, אקסנט הדגם האחרון ב 3000 סל"ד היא על 130 קמ"ש, כל זה בדוק. למרות שאין מקום להשוואה פה לדעתי. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
הגלגלים שלי: coupe20vt
|
אני לעומת זאת פתרתי את המישוואה
יש לי גם פיאט וגם סקודה....
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו HGT בטרייד-אין, ראשון-לציון. התרשמות אישית בלבד. | מכירה | 20 | 23-08-08 03:13 | |
| אחרי החלפת כבל קלאץ ההילוכים לא עוברין חלק מתיחת כבל תעזור? | פורום הגראז' | 1 | 04-09-07 00:54 | |
| האונו האגדית חוזרת !!!! מי קונה אונו מודל 2008 ? | פיאט כללי | 11 | 01-04-07 10:57 | |
| התרשמות ראשונית אחרי נסיעה בגרנדה פונטו | מועדון פיאט ישראל | 9 | 14-09-06 00:51 | |
| פיאט פונטו HGT אבארת', מודל 03. | מכירה | 0 | 03-09-06 10:06 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד