![]() |
|
![]() |
אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
Guest
|
נכון, הרכב יהיה כבד יותר, התאוצה תפגע ויתכן ואף המהירות הסופית תהיה קטנה יותר.
כל זה מתגמד לעומת איכות השמע שאתה מקבל. בסה"כ מדובר במקרה הממש גרוע על תוספת של 50 ק"ג לכל הרכב. זה בערך כמו לנסוע עם החברה באופן קבוע. אז נכון שתאוצת הרכב תפגע אבל במידה קטנה מאוד ואפילו זניחה לטעמי, אינני יודע עד כמה תרגיש בהבדל. |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
סבבה אם החבר שיש לו את הג'י טי חובב מוסיקה מושבע אז שיהנה !
אם הג'י טי הייתה שלי, לא הייתי עושה את זה כי אני לא חובב מוזיקה רועשת ואיכותית שאין כמוה ! פשוט לנסוע עם מוזיקה באיכות סבירה, בשקט ולשמוע את המנוע מדבר, ולנהוג כמה שיותר מהר ! אבל אם כבר הוא השקיע בה וראיתי את המצב שלה ולדעתי היא חדשהההה !! אז שיהיה לו לבריאות !! שיהנה . |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
אני אחדד כמה מהנקודות שרענן אמר...
רמקול שנמצא בתוך חלל\קופסא מתכתית(כמו הדלת לדוגמא)מייצר תנודות שבעצם דוחפות אוויר לתוך חלל הדלת. משמע מכך שפח הרכב (שהוא ממש לא עבה)מייצר ויברציות ובעצם יוצר הרמוניות נוספות (נילוות)למוסיקה פחות או יותר באותם תדרים של המוסיקה. קחו לדוגמא שלט פח גדול ותתנו בו בעיטה ,]מה שתשמעו הוא בעצם הדהוד לאחר המכה(ההדהודים האלה הם בעצם הרמוניות) דוגמא יותר מוחשית היא למשל אם תזרקו אבן לאגם מה שיקרה שיהיה נקודה מרכזית ומסביבה יווצרו מעגל אחד ועוד מעל מסביבו יותר גדול וכך הלאה(אלו בעצם הרמונייה ראשונה והרמונייה שנייה וכך הלאה..) הנקודה האמצעית שנוצרה במרכז האגם היא בעצם הצליל המקורי לו אנו שואפים להגיע(FUNDAMENTAL) ![]() כך בעצם אנו נשמע רק את הרמקול ולא את מה שהוא יכול ליצור סביבו. ![]() יגאל אני אף פעם לא מודד את המיכל דלק שלי כי מידי פעם לוחצים על הדוושה קצת יותר,אז העיניין שהרכב יזלול יותר בגלל משקל ייתר לא משמעותי בשבילי. לגבי המוליכים..הם מעוגנים היטב וסלולים בדרך יחסית טובה כי הם מוצמדים לגוף הרכב במרכזו ולא ליד פאנלים שאפשר לפרק כל שני וחמישי ככה שהם"מחוסנים" מהבחינה הזו. אגב חיווט טוב אם בידוד איכותי מחזיק לאורך זמן רב. ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
הבנתי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] !!
ד"א יפה התמונה ששמת בצד אני צילמתי אותה לא ? |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
נכון מאוד...
צלם חתונות אתה.... ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תודה יכלי....
יש לך בובה בידיים שמור עליה... |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פיאט,ב.מ.וו
|
למה נעלם השם שלךי מההודעות???
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
כי זה שירשור ישן. ואתר נפל. אז כל השמות נמחקו מהאתר הישן.
![]() |
#19 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
בואנה שחרון אתה פזמניק מטורף פה
![]() אתה זוכר אולי מי זה הרענן הזה שהעלה את הפרויקט ? (לא נראה לי שזה רענן "המנהל" ) תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
הפרוייקט של כושי והרכב נמצא היום אצל ליאור ה-GT שדוד רצה לקנות
מי שעשה פרוייקט בחיפוי הרצפה עמית |
![]() |
![]() |
פיאט