![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
[2001] הרכב מתחמם תחת עומס כבד, ניקוי רדיאטור ? (בסוף ראש מנוע)
פונטו 2001, מנוע 16V, כ- 106K ק"מ.
בימים החמים ביותר ותחת עומס כבד בלבד הפונטו מתחממת. לדוגמא אם אני עולה לירושלים אז באיזור שורש יש תמיד פקק/עומס אז קרה לי כבר שמחוג החום הגיע עד קו אחד מתחת ל- 3/4. לא מעבר. בעיר - בזחילה בפקקים או בעמידה ארוכה ברמזור החום עולה קו אחד מעל האמצע. לא יותר. אין איבוד מים בכלל. מאז ומתמיד אך ורק פאראפלו. המאוורר מסתובב בשתי המהירויות בכיוון הנכון. אין בעיות של משחק למעלה ולמטה של שעון החום. משאבת מים מקורית הוחלפה לפני 3 שנים (נזלה). במוסך: ניקו את הרשת של הרדיאטור עם לחץ אוויר. הם די בטוחים שצריך לפרק ולנקות רדיאטור ראשי וזה הכל. האם יתכן שהטרמוסטט תפוס על מצב חצי-פתוח ? האם בכל מקרה כדאי גם להחליף טרמוסטט ? המקורי הוחלף לפני 4 שנים (נתפס על מצב פתוח). פשוט, ידוע שבספייס הטרמוסטטים נוטים לעשות בעיות. תודה מראש. נערך לאחרונה על ידי student : 15-08-08 ב 01:02. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ניקוי רדיאטור ב HGT 2001 | assaf HGT | פונטו - טכני | 41 | 08-08-08 19:39 |
| נתקעתי עם האוטו. מנוע מתחמם, מאוורר לא עובד | stio | אונו - טכני | 17 | 24-04-08 18:55 |
| פיאט פונטו ELX 2001 כשהדלק מגיע ל 1/4 מיכל הרכב מתחיל לקרטע! | Federbush | פונטו - טכני | 2 | 17-03-08 11:44 |
| רעש תיקטוק מוזר במנוע בזמן פתיחת מצערת תחת עומס ! | Amit | פונטו - טכני | 0 | 20-01-08 00:19 |
| הפונטו מתחמם שוב ושוב | פורום הגראז' | 7 | 23-12-06 19:21 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד