מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום מכירה/קניה > מכירה
עקוב אחרינו ב-RSS

מכירה רכבים ואביזרים למכירה.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו ספייס (יאנג ) "פנינה"

שם:  
צפיות: 
גודל:   

אחרי ווקס ראשון !!!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

צביקה והספיידר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי 2001

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הבמבינה שלי

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 08-12-07, 20:07   #1
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
תראה ניר. אני באמת מאמין שאין לך בעיה עם ביקורת, אבל אתה כל פעם מחדש רומז לי שעדיף שאני לא אשמיע אותה. מה שבסה"כ טענתי שאנחנו מאבדים חברים עם הזמן מכיוון שרוב כלי הרכב שבהם נוסעים חברי המועדון הם ישנים, יימכרו בקרוב הרחוק וחברי המועדון ירכשו מותג אחר כי אין מה לסמל"ת להציע כעת ללקוח הפרטי.

אם העלת כבר את הנושא- נכון, יש לי ביקורת כלפי כמה דברים אך לא אשמיע אותה כלל מכיוון שזה לא נושא השרשור.

דבר אחרון לא הבנתי למה התכוונת ב- "מנבא אירועים על הדרך".

נערך לאחרונה על ידי stio : 08-12-07 ב 20:23.
stio מנותק  
ישן 08-12-07, 20:26   #2
ניר בן טובים
Super Moderator
מנהל

האווטאר של ניר בן טובים

הגלגלים שלי: קדחת
שלח הודעה דרך MSN ל ניר בן טובים
תגובה

שמע, כל עוד לא קוראים לי סטאלין, לא נראה לי שצריכה להיות לך בעיה להביע ביקורת כאוות נפשך. אבל יש הבדל בין ביקורת שמובילה לאינשהו לכזו שחוזרת על עצמה כל כמה זמן. יש לך בעייה עם מה שקורה פה, עם נוכחות, עם אירועים, לא יודע מה. בסדר, הבנו את זה , תאמין לי שכל מה שנאמר פה אנחנו [ובייחוד גילי] לוקחים לתשומת לבנו ומנסים לשפר את המצב הקיים. אבל כשאתה מתאר את המצב הקיים כמעין נסיגה, או מכה במורל הקבוצתי פה, אז כן. ועוד איך יהיה לי מה לומר. [אתה אולי לא שם לב לזה, אבל כדאי שתתחיל].

לגביי חברי המועדון. עד כמה שידוע לי, הגרעין העיקרי עודו חי וקיים. וכל מועדון מטבעו לעתים מאבד אנשים ולעתים רוכש חדשים. ויש תקופות שהוא עירני יותר ויש שהוא רדום. כך זה בכל דבר בחיים. אף מועדון פה בארץ [אולי אחד רק] לא פועל במרץ כל השנה. משתדלים לעשות את מה שאפשר.
ניר בן טובים מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-07, 20:42   #3
vRS
צלם מערכת

הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
ניר וגיא, חבל על הויכוח.

וגיא, במקום להתווכח - תתמקד בלתרום למען המועדון.
יש לך רעיונות לטיולים/פעילויות אחרות? תציע, זה לא יזיק! לשבת בצד ולהתנצח אחד כנגד השני
לא יעזור לאף אחד, ובטח שלא למועדון עצמו.

אני נטול פיאט (אומנם היו לנו בעבר ועדיין יש לנו אחת שמתגלגלת אצל אחי ואישתו) ואני עדיין מנסה - כמה שניתן - לתרום למען המועדון, שמכיל אנשים נחמדים ואיכותיים (וזה מצויין. יש מועדונים גדולים ומוכרים, אבל ה"איכות" על הפנים - אז מה זה עוזר? האיכות קובעת - ולאו דווקא הכמות) ואני אישית די נהנה להגיע למפגשים/טיולים (בתור צלם )

הכל בידידות.

וניר, אני ממתין לתשובתך - לגבי מה שדיברנו...
ישן 09-12-07, 11:01   #4
ארילו
Administrator
מנהלמנהל

האווטאר של ארילו

הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
ניר אני חולק עליך בעניין השיווק.
אני זוכר כששיווקו את הפיאט פונטו דור ראשון בארץ בקמפיין ענק ("פיאט פונטו - התשובה") וזה היה אחד הרכבים הכי נמכרים כאן באותה התקופה. תוסיף לזה מכירות עצומות לצה"ל ומדינת ישראל וזה מסביר למה עדיין רואים כמויות אדירות של פונטו מסתובבות על הכביש.

לא נעים לי להגיד את זה, אבל בשביל להראות נוכחות על הכביש אולי סמל"ת צריכה לכרות ברית עם השטן (חברות הליסינג השונות).

שיווק טוב זה אומנות.
ישן 09-12-07, 11:28   #5
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
צטט:
במקור פורסם על ידי ניר בן טובים צפה בהודעה
שמע, כל עוד לא קוראים לי סטאלין, לא נראה לי שצריכה להיות לך בעיה להביע ביקורת כאוות נפשך. אבל יש הבדל בין ביקורת שמובילה לאינשהו לכזו שחוזרת על עצמה כל כמה זמן. יש לך בעייה עם מה שקורה פה, עם נוכחות, עם אירועים, לא יודע מה. בסדר, הבנו את זה , תאמין לי שכל מה שנאמר פה אנחנו [ובייחוד גילי] לוקחים לתשומת לבנו ומנסים לשפר את המצב הקיים. אבל כשאתה מתאר את המצב הקיים כמעין נסיגה, או מכה במורל הקבוצתי פה, אז כן. ועוד איך יהיה לי מה לומר. [אתה אולי לא שם לב לזה, אבל כדאי שתתחיל].

לגביי חברי המועדון. עד כמה שידוע לי, הגרעין העיקרי עודו חי וקיים. וכל מועדון מטבעו לעתים מאבד אנשים ולעתים רוכש חדשים. ויש תקופות שהוא עירני יותר ויש שהוא רדום. כך זה בכל דבר בחיים. אף מועדון פה בארץ [אולי אחד רק] לא פועל במרץ כל השנה. משתדלים לעשות את מה שאפשר.
שמע, בינתיים מי שמביע ביקורת שחוזרת על עצמה, זהו אתה. כמעט כל חבר פורום ששואל מתי יש מפגש- מקבל תגובה ממך בסגנון של "אתם רוצים מפגש, שואלים עליו כל פעם, וכשיש לא מגיעים".
השיא היה אחרי אחד הטיולים, פרסמת הודעה ארוכה רק עם ביקורות כלפי חברי המועדון לאחר שהיתה היענות נמוכה.
אני זוכר את ההודעות שלך מצויין, לצערי הפורום הקודם נפל ואני לא הצלחתי לאתר את ההודעות שלך כדי להוכיח לך. אני מאמין שאם אני זוכר גם אתה זוכר.

לצערי יש כאן בדיוק נסיגה ומכה במורל הקבוצתי, [אם אתה אולי לא שם לב לזה אז אולי כדאי שתתחיל]. אני לא אומר את זה על דעת עצמי אלא משיחה (לא מהיום, לא מאתמול וגם לא לפני חודש) עם כמה מחברי פורום באמצעות התוכנות למסרים מידיים השונות.
אני נמצא בפורום הזה מהרגע שהוקם במאי 2005, כולל בשרשור ההקמה ב"קארס פורום" ואני יודע בדיוק מה הולך פה.

אוראל- אין לי מה להציע הצעות לשיפור המועדון. אומנם יש לי הצעות לשיפור המועדון והטיולים כמו כל אחד, אבל אם אני יציע ינעלו את השרשור ויתקפו אותי.
לפני כשנתיים פרסמתי הודעה גדולה וארוכה עם יותר מ- 10 הצעות לשיפור האתר, הצעות שמתבססות על מועדונים אחרים. ניר נעל את השרשור ותקף אותי בחריפות.
אחרי המקרה גילי קיבל ה"פ ממני ובעקבות האירוע הפסקתי לרשום בפורום לחודש בדיוק.
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-12-07, 13:15   #6
ניר בן טובים
Super Moderator
מנהל

האווטאר של ניר בן טובים

הגלגלים שלי: קדחת
שלח הודעה דרך MSN ל ניר בן טובים
תגובה

זה לא יילך להם אביעד. הפונטו הקודמת הצליחה להוכיח את עצמה במבחנים לא מעטים. ככה שהיא הגיעה עם קבלות. אבל אתה צודק, שיווק זה אומנות אין מה לעשות. לפחות צריך להתחיל עם מוצר שאפשר לעשות איתו משהו,קשה להילחם פה בקבעון וסטיגמות. אבל מחלקת השיווק פה זה לא הכתובת להאשמות.

גיא, חשבתי שמיצינו את העניין לא?
מעולם לא טענתי שאני חף מטעויות. [צריך גם להיות מגלומן בשביל זה]. אבל על כל מינוס שיש לי פה במועדון, אני יכול להטיח גם הרבה פלוסים. וגם את זה, אתה יכול לשאול את חברי המועדון פה. תרומה ניתנת בכל מיני דרכים. ארגנת טיול עם צביקה, עשיתם אחלה דבר, ועכשיו אתה שוב פעם יוצא בהודעות שהמועדון בגסיסה. למה? לא יודע. תברר עם עצמך מה בידיוק הבעייה.
הביקורת שלי באה מתוך ניסיון קודם כל להבין מה הסיבה. ואני מסתכל קדימה, לא אחורה. אם אחרי טיול יש היענות נמוכה , צריך לשבת ולעשות חושבים איך אפשר לשפר. לא תמיד זה הולך כמו שרוצים, וכן לפעמים אפילו יש נסיגה.
אתה רוצה לשבת במרה שחורה ולקטר כל היום ששום דבר לא בסדר - זכותך המלאה. אבל שלא תחשוב שמתעלמים מזה. כולם מודעים לזה וכולם מנסים לשפר את המצב. לא מבין למה יש לך הרגשה שצריך להעלות את זה כל פעם בצורה אחרת. אז אני אומר לך פעם אחרונה - הכול ידוע.

אגב, לגביי השרשור שננעל אז , אם אני לא טועה זה קרה ממש בפתיחת האתר. אני לא זוכר בידיוק למה נעלתי אותו אבל אם שמת לב מאז, לא נגעתי באף הודעה שלך. [ואם היית יודע כמה אני מסנגר עלייך מאחרי הקלעים גם לא היית מדבר ככה].

יש לך בעייה אישית איתי, תפנה אליי בפרטי. לא אל גילי.

וכמו שאוראל אמר - יש לך רעיונות? תפתח שרשור , תכתוב בו כל מה שבא לך , כל מה שעולה לך בראש.
ניר בן טובים מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

חוקי פרסום הודעות