![]() |
|
![]() |
מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
לא נראה לי שיש מישהו שפוי שייתן לו 81 אלף שקל על האוטו.
מקסימום 60 אלף.
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
נראה שלוי יצחק פיתח מוח? yea right...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
מנהל
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פולו
|
צטט:
![]() העלתי את הקופה למודעות הציבורית של חובבי הרכב. רבים מחפשים לרכוש Fiat Coupe Turbo 16V/20V. כך שהביקוש עולה על ההיצע, והמחיר עולה. בנוגע ל מ.לוי-סמל"ת. השיווק שלהם כושל,כך שרוב מנהלי העסק פשוט מתייחסים לרכבים כמו למכירת מכונת כביסה. השיווק והיחצנות גוססת בסמל"ת. הם לא יודעים ומודעים לשיווק(ע"ע אירופה- פונטו מקום 1 במכירות). בשיווק נכון ויעיל(יש לי פתרונות-אבל הם עולים הרבה כסף-ישלמו לי יקבלו עיצות). הם יעלו את המודעות של FIAT לרמות שלא נראו עוד בישראל-וכן יהיו גם כל הדגמים הספורטיביים. בינתיים סמל"ת יושנת קרוב לעשור. חג חנוכה שמח אילן פייביש turbo נערך לאחרונה על ידי turbo : 07-12-07 ב 17:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: red fiat coupe 16VT burdo fiat coupe 16VT
|
אגב אני מכיר באופן אישי קופה 16V יד שנייה עם 90K מקורי ק''מ.
הבחור לא נוסע עליה בכלל ולא מוכן לשמוע על מכירה ![]()
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
צטט:
אז עשית שתים שלוש טיולים לפיאט קופה.., אם היה לי כוח ליזום הייתי יוזם גם .., ובלי להגזים.., הייתי גם מצליח ואולי אפילו יותר ממך...! תלמד הכי כיף זה לא להגיד שאתה ואתה ואתה הכי כיף זה לשמוע שאחרים יגידו את זה בלי שתגיד להם את זה.., אתה מחפש את זה .. אני אומר את מה שיש לי על הלב ומה שראיתי שאתה כותב בפורומים אחרים וזה פשוט מקומם אותי! הכל אתה ואתה ואתה ואתה! נערך לאחרונה על ידי Fiat Coupe : 08-12-07 ב 17:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
אני בכלל לא בטוח שבכירי סמל"ת בכלל מודעים לעובדה שיש דגמי פונטו יותר מאובזרים עם מנועים יותר חזקים. המצב לא הולך להשתנות בקרוב, כך שבגלל שאין מכירות גם המועדון סובל משפל, ורואים את זה בטיולים ומפגשים. הציצו ברשימת החברים, רוב חברי המועדון בעלי מכוניות ישנות, עוד כ- 5 שנים המכוניות האלה ירדו מהכביש או יימכרו והבעלים יעברו לקנות סוויפט/ מאזדה 2, לכן צפו בירידה בכמות המגיעים לאירועים לצערי הרב. נערך לאחרונה על ידי stio : 08-12-07 ב 17:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
מנהל
|
תגובה
שני דברים...
א. חיים, אני מבין שאילן איננו צנוע לעתים, אבל את תרומתו אי אפשר לקחת ממנו. אפשר גם ללמוד ממנו לא מעט לעניות דעתי. את הדרך בה הוא בוחר להעביר את המסר - זהו עניינו הפרטי בלבד. אם יש לך משהו לומר עליו באופן אישי, תעביר לו מסר פרטי. מקובל עלייך? ב. לומר שמחלקת השיווק היא אחראית בלעדית למצב של סמל"ת זו שטות מוחלטת. מוצר טוב מצליח למכור את עצמו גם עם דחיפה קטנה. אני יכול להבטיח לכם שגם ללא השיווק האגרסיבי של המאזדה2 , עדיין היו קונים אותה פה בלי לבדוק שום דבר אחר. פשוט - כי קוראים לה מאזדה. היבואן פה צריך להתמודד עם יותר מידי מגבלות תרבותיות וטכניות שלא קשורות בכלל לפרסום כזה או אחר. לומר על בכירי סמל"ת שהם לא מכירים את דגמי פיאט... נו בשביל זה צריך איזשהו רצון עז לטרפד שם למישהו את העבודה. אבל ברור שאין לזה שום קשר למציאות. דבר אחרון, גיא. אתה מידי פעם מעלה איזשהי אי-שביעות רצון ממה שמתנהל פה ואיך זה נראה. מה אתה רוצה שנאמר לך על זה בידיוק אני לא יודע. בינתיים , בשנה האחרונה היו פה כמה דברים מאוד נחמדים, כולל אתר שאביעד וגילי עובדים ועבדו עליו די קשה בשביל להעלות אותו. אז בפעם המיליון אני אומר לך, אין בעייה עם ביקורת. אבל אתה משמיע לנו את אותו תקליט כבר הרבה זמן [וגם מנבא אירועים על הדרך] וזה פשוט לא לעניין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תראה ניר. אני באמת מאמין שאין לך בעיה עם ביקורת, אבל אתה כל פעם מחדש רומז לי שעדיף שאני לא אשמיע אותה. מה שבסה"כ טענתי שאנחנו מאבדים חברים עם הזמן מכיוון שרוב כלי הרכב שבהם נוסעים חברי המועדון הם ישנים, יימכרו בקרוב הרחוק וחברי המועדון ירכשו מותג אחר כי אין מה לסמל"ת להציע כעת ללקוח הפרטי.
אם העלת כבר את הנושא- נכון, יש לי ביקורת כלפי כמה דברים אך לא אשמיע אותה כלל מכיוון שזה לא נושא השרשור. דבר אחרון לא הבנתי למה התכוונת ב- "מנבא אירועים על הדרך". נערך לאחרונה על ידי stio : 08-12-07 ב 20:23. |
![]() |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד