![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אונו 45
|
עדכון לאחר ניקוי אצל צביקה
שלום!
אני שמח לעדכן ששלשום (יום שני) עברתי ניקוי אצל צביקה קרבורטורים מנתניה, ואיך לא מפתיע.. הכל פיקס! הנה הסיפור. קמתי ב6 וחצי ונסעתי לנתניה.. נסיעה קצת ארוכה אבל שווה! (אני משוהם (ליד נתב"ג (נמל תעופה בן גוריון (חח סתם...)))) הגעתי מוקדם וחיש מהר צביקה החל לטפל לי באוטו... אחרי 3 שעות טלפון... "מלבין? יש לך כביסה להלבין? כי הכלה מוכנה" חח באתי לאסוף את האוטו ואחרי כמה מחמאות מצביקה על האונו השמורה שלי... גילתי שהיא טופלה יפה ביותר: צביקה כיוון את הטורים, את המגבר טורים ואת הקלאץ' בנוסף לטיפול בקרבורטור. כולי מאושר שילמתי לו והתחלתי בנסיעה חזרה לשוהם... לפתע המזגן הפסיק לעבוד לי! (כן כן חורף והדלקתי מזגן, אני בחור חם...) חזרתי מהר לצביקה... צביקה התקשר מהר לרפי לין וזה עזר לנו לפתור את הבעיה בקלות (קונקטור דפוק מחוט המצבר), בעיה שהייתה לי ממזמן ולא ידעתי מה גרם לה... תודה רבה רפי!!! מזל שזה קרה שם, בשוהם לעולם לא הייתי פותר את זה. וזהו חזרתי הביתה והכל נפתר!!! הנה עכשיו השעה 4 בבוקר (כן אני ער) ואחרי נסיעת מבחן באוטו קפוא אני יכול להגיד שממש כיף לנסוע בו.. לא מרגישים שהוא מונע, שקט וכיפי ביותר! אני מניח שאני מצטרף לשורה של המלצות! צביקה תודה! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת המזגן
השילוב של החברות שלי עם צביקה והכרותי העמוקה של מע' החשמל בפיאט ושל המזגנים בהתקנה המקומית והתקלות הנפוצות, אפשרו לי לתת מיידית את הפתרון המדויק לתקלה ואני שמח שהצלחתי לסייע.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 | |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו פייר
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אתה שואל ברצינות?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו פייר
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לא יכול להיות שהגעת לנתונים כאלה, גם לא בבין עירוני.
איך בדקת את צריכת הדלק? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
הגלגלים שלי: minichamp, maisto, burago
|
הגעת ל 1:25 אולי אם נסעת בירידה ועם מנוע כבוי. אחרת אין שום מצב לנתונים כאלה, גם לא באונו 903 וגם לא באונו 1.1. הנתונים שנתת לא רלוונטיים לאונו גם כשהיא הייתה חדשה.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
[[color="Red"]B]
צטט:
[b]הוצאת לי את המילים מהפה! בברכה צביקה
צביקה קרבורטור נתניה נייד :054-4861318 נערך לאחרונה על ידי צביקה קרבורטור : 31-01-08 ב 19:55. |
|
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד