![]() |
|
![]() |
מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
הגלגלים שלי: spider
|
למען האמת גם לדעתי הקופה עלתה לו לראש, הגזמה פראית... מה זה המחיר הזה?
על מה ולמה לשלם כמעט פי שתיים מהמחיר, ללא שום ספק הרכב נראה פצצה אבל המחיר מוגזם. הצבע באמת מתאים לאוטו, אני לא ראיתי עדיין קופה בצבע הזה. אמיר
![]() |
#3 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
לא נראה לי שיש מישהו שפוי שייתן לו 81 אלף שקל על האוטו.
מקסימום 60 אלף.
![]() |
#4 |
Super Moderator
מנהל
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
נראה שלוי יצחק פיתח מוח? yea right...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
מנהל
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פולו
|
צטט:
![]() העלתי את הקופה למודעות הציבורית של חובבי הרכב. רבים מחפשים לרכוש Fiat Coupe Turbo 16V/20V. כך שהביקוש עולה על ההיצע, והמחיר עולה. בנוגע ל מ.לוי-סמל"ת. השיווק שלהם כושל,כך שרוב מנהלי העסק פשוט מתייחסים לרכבים כמו למכירת מכונת כביסה. השיווק והיחצנות גוססת בסמל"ת. הם לא יודעים ומודעים לשיווק(ע"ע אירופה- פונטו מקום 1 במכירות). בשיווק נכון ויעיל(יש לי פתרונות-אבל הם עולים הרבה כסף-ישלמו לי יקבלו עיצות). הם יעלו את המודעות של FIAT לרמות שלא נראו עוד בישראל-וכן יהיו גם כל הדגמים הספורטיביים. בינתיים סמל"ת יושנת קרוב לעשור. חג חנוכה שמח אילן פייביש turbo נערך לאחרונה על ידי turbo : 07-12-07 ב 17:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: red fiat coupe 16VT burdo fiat coupe 16VT
|
אגב אני מכיר באופן אישי קופה 16V יד שנייה עם 90K מקורי ק''מ.
הבחור לא נוסע עליה בכלל ולא מוכן לשמוע על מכירה ![]()
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
צטט:
אז עשית שתים שלוש טיולים לפיאט קופה.., אם היה לי כוח ליזום הייתי יוזם גם .., ובלי להגזים.., הייתי גם מצליח ואולי אפילו יותר ממך...! תלמד הכי כיף זה לא להגיד שאתה ואתה ואתה הכי כיף זה לשמוע שאחרים יגידו את זה בלי שתגיד להם את זה.., אתה מחפש את זה .. אני אומר את מה שיש לי על הלב ומה שראיתי שאתה כותב בפורומים אחרים וזה פשוט מקומם אותי! הכל אתה ואתה ואתה ואתה! נערך לאחרונה על ידי Fiat Coupe : 08-12-07 ב 17:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
אני בכלל לא בטוח שבכירי סמל"ת בכלל מודעים לעובדה שיש דגמי פונטו יותר מאובזרים עם מנועים יותר חזקים. המצב לא הולך להשתנות בקרוב, כך שבגלל שאין מכירות גם המועדון סובל משפל, ורואים את זה בטיולים ומפגשים. הציצו ברשימת החברים, רוב חברי המועדון בעלי מכוניות ישנות, עוד כ- 5 שנים המכוניות האלה ירדו מהכביש או יימכרו והבעלים יעברו לקנות סוויפט/ מאזדה 2, לכן צפו בירידה בכמות המגיעים לאירועים לצערי הרב. נערך לאחרונה על ידי stio : 08-12-07 ב 17:59. |
|
![]() |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד