![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
"שנפ" אכזבו אותי הפעם.
המצבר החזיק רק שנתיים וחצי, נתקעתי עם האוטו שבוע שעבר לאחר שהמצבר החליט למות, לא היה סטרטר, לא אורות, לא נעילה מרכזית... מזל שלבן דוד שלי למטה באיזור תעשייה יש חנות לאביזרי רכב אז הוא פשוט שלח מישהו עם כבלים להניע לי את האוטו (עזבו שאחרי החיבור היה סטרטר והאוטו לא הניע אז הנענו בדחיפה, המחשב הצתה הזה מתחיל לעצבן) ואח"כ נסעתי אליו להחלפת המצבר. אגב המצבר החדש עלה 600 ש"ח (היתה עליית מחירים ולא אמרו?!) והוא של חברה מחו"ל (עוד לא יצא לי להסתכל בדיוק, אבל הוא באותו גודל פיזי של הקודם). המצבר שלפני השנפ היה של וולטה, החזיק 3 וחצי שנים. נערך לאחרונה על ידי stio : 11-11-07 ב 20:21. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Senior Member
|
צטט:
קיצר ניראה לי שנאפ לא כאלה מומלצים... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לא מדובר על "קליפ סאונד", אלא על "א. פרטמוביל" שנמצאת ממש בסוף אזור התעשייה, לבעל החנות קוראים אמנון.
לפי הניסיון שלי- לא להתקרב לשנפ- הוא לא מחזיק הרבה מעמד. (ואני גם טיפלתי במצבר כל הזמן, בדקתי תמיד מים בכל ה- 6 תאים שהיו והוספתי מים מזוקקים מתי שהיה חסר. אגב לחדש יש איזו עינית מוזרה- מה זה בדיוק?) כבר שבועות שכל בוקר שאני מנסה להניע את האוטו הסטרטר מסתובב כאילו הוא "עייף", ובשבוע שעבר הרכב לא הניע בגלל בעיה אחרת, ניסיתי להניע מעל 20 ניסיונות עד שהמצבר חוסל. אגב, טעינת אלטרנטור נבדקה- תקין. עכשיו הסטרטר מסתובב ממש מהר- כנדרש. נערך לאחרונה על ידי stio : 11-11-07 ב 20:56. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
עוד סוגייה קטנה:
המצבר שלי שקיבלת עם הרכב הוא מסוג "תחזוקה מוגבלת" מה שאומר : שבתנאי הפעלה רגילים אין צורך להוסיף מים מזוקקים לאלקטרוליט. בדיקת הטעינה היא בעזרת עיינית ביקורת המותקנת על המכסה שלו. כל המצברים החדשים הם כאלו? או שיש סוגים ודגמים מסוימים? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX 16V
|
אני שמתי מצבר של חברה איטלקית בשם "spark" קיבלתי אחריות לשנה והוא נכנס ממש טוב בפונטו ובינתיים אין לי תלונות אחרי כ5 חודש של שירות.
קניתי אותו ב-ace (כן רשת העשה זאת בעצמך) בסה"כ ב350 שקל.
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד