![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
תמנות מעולות !!
ד"א יש לי בערך 170 160 תמונות איכותיות ! אני מקווה שאני יספיק לערוך אותם ולעלות אותם על שרת פרטי ומהיר ! שלא יתקע את הפורום ! |
|
|
#12 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
170 תמונות?! יפה יפה.. מחכים להם
אם לא היה נגמר לי המקום בזיכרון הייתי ממשיך לצלם עוד, זה כרטיס של 128MB. דרך אגב האם מישהו יודע כמה עולה כרטיס זיכרון של 1GB למצלמה דיגיטלית של קודאק? |
|
|
#14 |
|
Guest
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
![]() חפש את הפרארי.... ![]() כ-ב-ו-ד ל FIAT X1/9 MOMI Tuning ![]() לאחר אין ספור טלפונים, ודאגה שכולם יגיעו לאחר תיאום מפרך הצלחתי לארגן, כנס פיאט קופה טורבו, הגדול ביותר שניראה בישראל. ראשית כל תודות: תודה לכל בעלי הפיאט קופה טורבו 16V/20V שנטלו חלק והיו 13 כאלה- כל הכבוד. תודה למומי שטרח ובא עם זוג הפיאט X1/9 וכן לבעל ה X1/9 הלבנה והצהובה. תודה לשמואל שטרח ובא לכבד אותנו עם הפרארי 308GTS האדומה והיפהפיה-כבוד. תודה לדורון, שכיבד אותנו עם הלנצ'יה דלתא אינטגרלה המדהימה שלו-כל הכבוד. תודה לליזה מזרחי ומשפחתה,ש כיבדו אותנו עם האלפא GTV 3.0 וכמובן על הקופה 16V. תודה לבעל האלפא 147GTA .... תודה למועדון פיאט, ולגלעד שכטר שיחד הצלחנו להפיק אירוע ע-נ-ק ומכובד. תודה לכל חברי מועדון פיאט, והמשתתפים באירוע שהיה פשוט מדהים. שמחתי לפגוש את הפנים מאחורי המחשב, בכוונה אני לא נוקב בשמות למען אני לא ישכח מישהו, ותיגרם אי-נעימות. מזל טוב ל חיים לרגל יום הולדתו. ברכות לבעל הפיאט 124 ספיידר היפה. מי אמר שאי אפשר למצוא פיאט קופה בישראל? הנה ההוכחה לאחת ההברקות המוטוריות במאה העשרים. תודה רבה לכוווווולם. |
|
|
#16 |
|
Guest
|
אפשר גם להודות לכל בעלי האונו - פונטו ?
שהם חלק בלי ניכר מכל מערכת פיאט בישראל והם הייצוג המרכזי של המותג ! |
|
|
#17 |
|
Guest
|
חברה היה היום מפגש מדהים!!! זה ללא צל של ספק המפגש הכי גדול וטוב שהיה עד עכשיו. סוף סוף הראנו עד כמה המותג פיאט אהוב ועד כמה יש למועדון הזה פוטנציאל ענק. כמות הקופה היתה מדהימה, מכוניות האספנות היו מדהימות, הפיאט 124 ספיידר היפייפיה, הפרארי המדהימה וכמובן כל הX1/9 המדהימות ובמיוחד המשופרת בטירוף של מומי, ה147 GTA המדהימה ביופייה, הפונטו GT שהיא חלום רטוב שלי, פשוט הכל היה מדהים ונדיר.תודה כמובן גם לכל בעלי הפיאט בכללי, האונו והפונטו, בקיצור היה משהו מדהים ביותר.
שמחתי כמובן לפגוש את כולם וכמובן כמו אילן אני לא אזכיר שמות כי באמת שמחתי לראות כל אחד ואחד מכם. מקוה להתראות במפגשים והטיולים הבאים שאני מאוד מקוה שלא יהיו פחות גדולים. בברכה, ליאור .
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
היינה כמה תמונות שהתחשק לי להעלות עכשיו !
כמובן אחרי ערכית גודל ומחיקת לוחיות רישוי ! הפונטוים משמאל לימין עמית - שלי (יגאל) - רענן - ישראל האונוים - (מי שאני מכיר) גיא - אלי - ואיך שלא הסופרמן של אביעד ! מימין לשמאל X1/9 - X1/9 , פיאט 1500 (אם איני טועה) וכל הקופה היפיפיות כל הקופה מסודרים לפי תות בננה (אדום/צהוב) (כסוף/תכלת) סמל ה-ABARTH הפונטו HGT של גדעון וזהו רק קומץ תמנות מעוד הרבה טובות שיעלו בהקדם האפשרי ! |
|
|
#19 |
|
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] גבר, לא רואים פה את תמונות שלך !!
|
|
|
#20 |
|
Guest
|
שלי ? אם כן אז בתמונה הראשונה יש !
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב